IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Първоначално изпратено от Forex Mastar
    Вижте сега слушайте стария кво ви говори. Въпрос на време е изтеглените капитали на запад да бъдат бързо вложени някъде особено с това обезценяване на долара. А както знаете борсата пази от обезценка. Та на забад също е пълно с наакани хорица изтеглили в пристъп на напън всичко и чакайки нещо да се оправи, но на запад нещата са малко по сложни с оправянето. Та седи дебелия западняк поти се и чеше по плешивата тиква, кво да ги правя тия пари? Естествено търси алтернативи. Трябва му икономика недостигнала все още връх, икономика вървяща стабилно последните няколко години, икономика стъпваща все по здраво на основите на опита и иновациите, икономика в ЕС съобразяваща се с норми и стандарти и т.н и т.н. Е аз ви давам за пример една тка икономика.
    Не че нещо, но съм съгласен с теб.
    ако говорите за американските инвеститори, те дори не знаят, че съществуваме, че имаме борса, която е с оборот 10 мил ЛВ. на ден , но знаят за Русия, Китай, Индия и Бразилия и там инвестират....така че момчета затягайте коланите и дано по-скоро да почнем да се изкачваме, че лошо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
      Първоначално изпратено от hotred
      Какво става с нас с БФБ?
      Целия свят е ЗЕЛЕН???

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html

Ние пак ли сме наопкаи и навъпреки?
      Какво само зарибяваш ти далтонист ли си,я виж колко червено има по редовете, не сме сами.
      Виж и на ония г-н от дясно му е червена вратовръзката :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от hotred
        Какво става с нас с БФБ?
        Целия свят е ЗЕЛЕН???

Какво само зарибяваш ти далтонист ли си,я виж колко червено има по редовете, не сме сами.

Коментар

Какво става с нас с БФБ?
          Целия свят е ЗЕЛЕН???

Taka e kato niakoi tuk obiaviha, che krizata bila svurshila minalata sedmica i izstreliaha indexite nagore 3%.
          Drugi puk, te puk terikati, si nakupiha akcii s cel da gi prodadat na fondovete na 31.03 i se okazaha izmamenite kamili. Sega chistiat na kakvato i da e cena.

Коментар

Какво става с нас с БФБ?
            Целия свят е ЗЕЛЕН???

Ние сме едни насрани г...ове !!!

ИП-та ,ДФ-та, К.К.- та и да не продължавам нататък.....

Коментар

• Най-смешният виц, който може да се разкаже за БФБ е: "Професионално управление на финансови активи!.....

Щеше да бъде смешно, ако не беше твърде жалко и трагичнио!!!!

Коментар

Какво става с нас с БФБ?
                Целия свят е ЗЕЛЕН???

Виж Китай. Ще ставаме братски народи!!!
                Е техните паникьори продават с причина, а нашите по принцип!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Mastar
                  Вижте сега слушайте стария кво ви говори. Въпрос на време е изтеглените капитали на запад да бъдат бързо вложени някъде особено с това обезценяване на долара. А както знаете борсата пази от обезценка. Та на забад също е пълно с наакани хорица изтеглили в пристъп на напън всичко и чакайки нещо да се оправи, но на запад нещата са малко по сложни с оправянето. Та седи дебелия западняк поти се и чеше по плешивата тиква, кво да ги правя тия пари? Естествено търси алтернативи. Трябва му икономика недостигнала все още връх, икономика вървяща стабилно последните няколко години, икономика стъпваща все по здраво на основите на опита и иновациите, икономика в ЕС съобразяваща се с норми и стандарти и т.н и т.н. Е аз ви давам за пример една тка икономика.
                  Не че нещо, но съм съгласен с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от bani4kaSboza
                    Е това не ми се беше случвало!!! Сложих си капанчета почти навсякъде и паникьорите не можаха да стигнат до мен!?!!? Мъка!!! Нещо не останаха КАЧЕСТВЕНИ паникьори!
                    Ееее амио те взеха да се усещат вече и по-леко го дават и те искат да се налапат и не пускат кокала

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                      целта е една, да гръмнат репата, не ви ли стана ясно
                      другото няма значение

e kolko sa tiq repa ? to biva, biva, nikoi ne pecheli ot tezi spadove. na normalnite borsi sled spad sledva i vazhod pri nas samo spadove az vse pak sedq bez da prodavam mai sam naistina tapanar

Коментар

• Какво става с нас с БФБ?
                        Целия свят е ЗЕЛЕН???

Коментар

• Вижте сега слушайте стария кво ви говори. Въпрос на време е изтеглените капитали на запад да бъдат бързо вложени някъде особено с това обезценяване на долара. А както знаете борсата пази от обезценка. Та на забад също е пълно с наакани хорица изтеглили в пристъп на напън всичко и чакайки нещо да се оправи, но на запад нещата са малко по сложни с оправянето. Та седи дебелия западняк поти се и чеше по плешивата тиква, кво да ги правя тия пари? Естествено търси алтернативи. Трябва му икономика недостигнала все още връх, икономика вървяща стабилно последните няколко години, икономика стъпваща все по здраво на основите на опита и иновациите, икономика в ЕС съобразяваща се с норми и стандарти и т.н и т.н. Е аз ви давам за пример една тка икономика.

Коментар

• Е това не ми се беше случвало!!! Сложих си капанчета почти навсякъде и паникьорите не можаха да стигнат до мен!?!!? Мъка!!! Нещо не останаха КАЧЕСТВЕНИ паникьори!

Коментар

• целта е една, да гръмнат репата, не ви ли стана ясно
                              другото няма значение

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                                Първоначално изпратено от Боримечката
                                Атила, Гетов ... моята препоръка е диазепам ...

престанете да се излагате, този форум вече на нищо не прилича ...
                                Тази тема е за оптимизма, Боримечка..Освен това аз винаги се аргументирам..Така че с диазепамчето други...
                                в такъв случай препоръчвам Johnnie Walker
                                защото наистина имате нужда от релакс ...

Коментар

Working...
                                X