IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TTTSPS
    не само ти ще забравиш за наща борса и аз и много други :-) нека свалят още софикса скоро на кого ще му пука с колко :-)
    мдааа, нащща борса ще се затрие ))

а бе, в тази тема вече не гледате ли индексите по Европата, Азията...демек...по света )

Коментар

• gadni mranklanici
      1) ne plastate dnaci
      2) za kav ste se nabutali samo na BSE ili kakto e po poznata po sveta kato Bombay Stock Exchange

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
        Първоначално изпратено от Хайърсъзов
        Айде да вкарват Xetra и да се махам от БФБ..!!Шест месеца ще ми ходят надолу. Аз не съм избягал в чужбина да работя, търпял сам всякакви простотии от "държавата ни - враг на народа" а сега и с борсата си правят майтап..Цял живот патриот ще го давам.. Я Fu.k 'em all и много поздрави!!
        njamam akcii na 4ujdi borsi, no vuprosat e
        pe4albite ne se li oblagat???
        не само ти ще забравиш за наща борса и аз и много други :-) нека свалят още софикса скоро на кого ще му пука с колко :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
          Първоначално изпратено от Хайърсъзов
          Айде да вкарват Xetra и да се махам от БФБ..!!Шест месеца ще ми ходят надолу. Аз не съм избягал в чужбина да работя, търпял сам всякакви простотии от "държавата ни - враг на народа" а сега и с борсата си правят майтап..Цял живот патриот ще го давам.. Я Fu.k 'em all и много поздрави!!
          нЕ съм запознат дали се облагат , но дори и така да е в по развитите държави едва ли ще е възможно да се манипулира така индекс, борса и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
            Първоначално изпратено от Dobrichka
            Дали това е тестване на дъното (1185.5) или сме се устремили да го пробием? Ако вземем да я свършим тая работа - жална ни майка според мен!
            Мен ако питаш дай да го тестваме...Няма да го пробием..
            скъпа, нали си говорихме преди да ........................ не мърдаш

търпение ...................... ще порасне

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                Дали това е тестване на дъното (1185.5) или сме се устремили да го пробием? Ако вземем да я свършим тая работа - жална ни майка според мен!
                Мен ако питаш дай да го тестваме...Няма да го пробием..

Коментар

• Скъпи плачльовци, задръжте цените на това равнище или ако можете и по-ниско, ще се включа към края на седмицата.

Коментар

• Дали това е тестване на дъното (1185.5) или сме се устремили да го пробием? Ако вземем да я свършим тая работа - жална ни майка според мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      Днешния спад според мен се дължи единствено и само на ОЦК заради реп-та там
                      По другите позиции няма ли репа?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Гледайте си само в нашия двор - на страни може да се гледа само когато там индексите са на червено.
                        Днешния спад според мен се дължи единствено и само на ОЦК заради реп-та там и се получава ефекта на доминото.
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от hotred
                          Първоначално изпратено от Martillius
                          Първоначално изпратено от hotred
                          Какво става с нас с БФБ?
                          Целия свят е ЗЕЛЕН???

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html

Ние пак ли сме наопкаи и навъпреки?
                          Какво само зарибяваш ти далтонист ли си,я виж колко червено има по редовете, не сме сами.

Само Китай и Индия са червени(и то не изцяло)
                          Тях ли да гледам или EU,USA?
                          А бе гледай си в твоята паница, стига сте се сравнявали с тоя наш бай ганьовски "индекс", вижте какво е дереджето тук, кой ти знае България - Сульо и Пульо, стига сте ми търсили под вола теле, ами се хващайте на работа. Айде лека от мен и по-трезво мислене ако обичате!!!

И Отвори си малко очите половин Централна Европа е червена не те знам какво гледаш!

Коментар

• Айде да вкарват Xetra и да се махам от БФБ..!!Шест месеца ще ми ходят надолу. Аз не съм избягал в чужбина да работя, търпял сам всякакви простотии от "държавата ни - враг на народа" а сега и с борсата си правят майтап..Цял живот патриот ще го давам.. Я Fu.k 'em all и много поздрави!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
                              Първоначално изпратено от hotred
                              Какво става с нас с БФБ?
                              Целия свят е ЗЕЛЕН???

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html

Ние пак ли сме наопкаи и навъпреки?
                              Какво само зарибяваш ти далтонист ли си,я виж колко червено има по редовете, не сме сами.

Само Китай и Индия са червени(и то не изцяло)
                              Тях ли да гледам или EU,USA?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                                Първоначално изпратено от pro_tipster
                                целта е една, да гръмнат репата, не ви ли стана ясно
                                другото няма значение

e kolko sa tiq repa ? to biva, biva, nikoi ne pecheli ot tezi spadove. na normalnite borsi sled spad sledva i vazhod pri nas samo spadove az vse pak sedq bez da prodavam mai sam naistina tapanar
                                Още един оптимист пада в канала

Коментар

Working...
                                X