If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде да вкарват Xetra и да се махам от БФБ..!!Шест месеца ще ми ходят надолу. Аз не съм избягал в чужбина да работя, търпял сам всякакви простотии от "държавата ни - враг на народа" а сега и с борсата си правят майтап..Цял живот патриот ще го давам.. Я Fu.k 'em all и много поздрави!!
njamam akcii na 4ujdi borsi, no vuprosat e
pe4albite ne se li oblagat???
не само ти ще забравиш за наща борса и аз и много други :-) нека свалят още софикса скоро на кого ще му пука с колко :-)
Айде да вкарват Xetra и да се махам от БФБ..!!Шест месеца ще ми ходят надолу. Аз не съм избягал в чужбина да работя, търпял сам всякакви простотии от "държавата ни - враг на народа" а сега и с борсата си правят майтап..Цял живот патриот ще го давам.. Я Fu.k 'em all и много поздрави!!
нЕ съм запознат дали се облагат , но дори и така да е в по развитите държави едва ли ще е възможно да се манипулира така индекс, борса и т.н.
Гледайте си само в нашия двор - на страни може да се гледа само когато там индексите са на червено.
Днешния спад според мен се дължи единствено и само на ОЦК заради реп-та там и се получава ефекта на доминото.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Какво само зарибяваш ти далтонист ли си,я виж колко червено има по редовете, не сме сами.
Само Китай и Индия са червени(и то не изцяло)
Тях ли да гледам или EU,USA?
А бе гледай си в твоята паница, стига сте се сравнявали с тоя наш бай ганьовски "индекс", вижте какво е дереджето тук, кой ти знае България - Сульо и Пульо, стига сте ми търсили под вола теле, ами се хващайте на работа. Айде лека от мен и по-трезво мислене ако обичате!!!
И Отвори си малко очите половин Централна Европа е червена не те знам какво гледаш!
целта е една, да гръмнат репата, не ви ли стана ясно
другото няма значение
e kolko sa tiq repa ? to biva, biva, nikoi ne pecheli ot tezi spadove. na normalnite borsi sled spad sledva i vazhod pri nas samo spadove az vse pak sedq bez da prodavam mai sam naistina tapanar
Коментар