IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евала!

Първоначално изпратено от plus
    Колеги,

предлагам да намалим личните нападки и да се върнем към същноста на форума.
    Много от ценните съфорумци не пишат отдавна, други се появяват много рядко.
    Нека да приемаме различните мнения, без да ги смятаме за лични обиди.
    Винаги ще има хора, които да се опитват да дразнят и да изпадат на ниво "стар кашик", но те ще се откажат,ако ги игнорираме.

Обръщението ми е към всички без значение дали са оптимисти или песимисти.

Нека да вдигнем нивото на форума!

Коментар

• ако си махнеш усмивката на края на поста ти, в който говориш за убийство на жена и дете (спомням си го), обещавам че няма да го приема като заяждане.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Колеги,

предлагам да намалим личните нападки и да се върнем към същноста на форума.
        Много от ценните съфорумци не пишат отдавна, други се появяват много рядко.
        Нека да приемаме различните мнения, без да ги смятаме за лични обиди.
        Винаги ще има хора, които да се опитват да дразнят и да изпадат на ниво "стар кашик", но те ще се откажат,ако ги игнорираме.

Обръщението ми е към всички без значение дали са оптимисти или песимисти.

Нека да вдигнем нивото на форума!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          бих искал да допълня само, че дори и мутрите в БГ имат договорка жените и децата да не се закачат и намесват!
          Киф, не го приемай като заяждане, но предполагам помниш чия жена и деца взривиха преди 3-4 г може би

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от Svetoslav101
            Зелено или червено!
            чИрвено......ама 100% па може и с -0.00001%

Ето му и прогнозата на "РАЗБИРАЧА ПЕТЪРЧО" от снощи.....

Голям смешник ,голямо чудо.....

п.с.

SOFIX 1245.13 +2.38%
            BG40 351.76 +4.67%
            BGREIT 97.88 +2.56%
            BGTR30 837.50 +1.46%

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              аз ако може да се обадя

дон-е, мисля че е редно да се отбележи че все пак Петър от една седмица насам леко охлади ядливия си тон за разлика от другите 2-ма, които като няма какво да кажат и започнаха да се занимават с децата (споменЪ) и жените (rino) - бих искал да допълня само, че дори и мутрите в БГ имат договорка жените и децата да не се закачат и намесват!
              аз само казвам, че е "ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ" нищо повече.....

Коментар

• аз ако може да се обадя

дон-е, мисля че е редно да се отбележи че все пак Петър от една седмица насам леко охлади ядливия си тон за разлика от другите 2-ма, които като няма какво да кажат и започнаха да се занимават с децата (споменЪ) и жените (rino) - бих искал да допълня само, че дори и мутрите в БГ имат договорка жените и децата да не се закачат и намесват!
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Пешко тук ли си приятелю?
                  Нещо ми е жадно, че имам да поливам печалби!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                    брех, таз азия пак червена, петрола пак тръгнал нагоре. най-ми е интересна австралия - винаги следва щатите, а сега като гледам много кофти е заорала. доколкото виждам минус 1,40% за момента. дали не сънувам. ще разтрия пак очи. според мен днес ще е игра в центъра, като вероятността за леко понижение е по-голяма от обратното движение. стига да не се появят пак онез лоши 130 и компания, че о**рат всичко. лек и успешен ден от мен.
                    И тоя бая "разбира" а ????

като ПЕТЪРЧО ...... и той!!!!!

Коментар

• ДНЕС ОПРЕДЕЛЕНО ИЗТЪРВАХМЕ БИЧЕТО!

На участвалите - Честито!

На кибиците - да им е за урок! :P

Ведър следобед!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.arni
                        abe kade se izpokriha vsi4ki apokaliptici kakvo stana???
                        Стана така, че днес щяхме да падаме, пък SOFIX е над 2% нагоре. И ти да беше говорил глупости предните 2-3 дни и ти щеше да се криеш сега
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                          брех, таз азия пак червена, петрола пак тръгнал нагоре. най-ми е интересна австралия - винаги следва щатите, а сега като гледам много кофти е заорала. доколкото виждам минус 1,40% за момента. дали не сънувам. ще разтрия пак очи. според мен днес ще е игра в центъра, като вероятността за леко понижение е по-голяма от обратното движение. стига да не се появят пак онез лоши 130 и компания, че о**рат всичко. лек и успешен ден от мен.
                          какъв сърказъм само - нека да му се посмеем задружно )))))))))))))

Коментар

• abe kade se izpokriha vsi4ki apokaliptici kakvo stana???

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Първоначално изпратено от mapadona
                              Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Първоначално изпратено от mapadona
                              Друго не знам, ама че утре атакуваме Софикс отново 1250 е сигурно - важното е тоя път да падне завинаги !!!!!

Бледолики футболисте ти туй дет го казуваш вярваш ли си на него или ей така от завладующия оптимизъм който те е обзел се изпляскваш
                              а ти иначе ли мислиш, внимавай да не сбъркаш ?!
                              Еуфорията винаги е била лош съветник бледолики
                              Ташунка, сине на Матотаупа или на който си там, кво ще кажеш за прогнозата ми за днес ?! Утре вече ще го минем !!!

Коментар

• Това ми харесва на БФБ, че загуби трупани със седмици се стопяват за един ден. Пък някои нека да се чудят още дали да си стискат кеша.
                                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X