If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предлагам да намалим личните нападки и да се върнем към същноста на форума.
Много от ценните съфорумци не пишат отдавна, други се появяват много рядко.
Нека да приемаме различните мнения, без да ги смятаме за лични обиди.
Винаги ще има хора, които да се опитват да дразнят и да изпадат на ниво "стар кашик", но те ще се откажат,ако ги игнорираме.
Обръщението ми е към всички без значение дали са оптимисти или песимисти.
предлагам да намалим личните нападки и да се върнем към същноста на форума.
Много от ценните съфорумци не пишат отдавна, други се появяват много рядко.
Нека да приемаме различните мнения, без да ги смятаме за лични обиди.
Винаги ще има хора, които да се опитват да дразнят и да изпадат на ниво "стар кашик", но те ще се откажат,ако ги игнорираме.
Обръщението ми е към всички без значение дали са оптимисти или песимисти.
дон-е, мисля че е редно да се отбележи че все пак Петър от една седмица насам леко охлади ядливия си тон за разлика от другите 2-ма, които като няма какво да кажат и започнаха да се занимават с децата (споменЪ) и жените (rino) - бих искал да допълня само, че дори и мутрите в БГ имат договорка жените и децата да не се закачат и намесват!
аз само казвам, че е "ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ" нищо повече.....
дон-е, мисля че е редно да се отбележи че все пак Петър от една седмица насам леко охлади ядливия си тон за разлика от другите 2-ма, които като няма какво да кажат и започнаха да се занимават с децата (споменЪ) и жените (rino) - бих искал да допълня само, че дори и мутрите в БГ имат договорка жените и децата да не се закачат и намесват!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
брех, таз азия пак червена, петрола пак тръгнал нагоре. най-ми е интересна австралия - винаги следва щатите, а сега като гледам много кофти е заорала. доколкото виждам минус 1,40% за момента. дали не сънувам. ще разтрия пак очи. според мен днес ще е игра в центъра, като вероятността за леко понижение е по-голяма от обратното движение. стига да не се появят пак онез лоши 130 и компания, че о**рат всичко. лек и успешен ден от мен.
брех, таз азия пак червена, петрола пак тръгнал нагоре. най-ми е интересна австралия - винаги следва щатите, а сега като гледам много кофти е заорала. доколкото виждам минус 1,40% за момента. дали не сънувам. ще разтрия пак очи. според мен днес ще е игра в центъра, като вероятността за леко понижение е по-голяма от обратното движение. стига да не се появят пак онез лоши 130 и компания, че о**рат всичко. лек и успешен ден от мен.
какъв сърказъм само - нека да му се посмеем задружно )))))))))))))
Коментар