Първоначално изпратено от wannarock
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от pesho777е как коя, колко Даниели има във Форума
или може би греша?
pozdravqvam te http://www.vbox7.com/play:66cf9219
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаОсвен това за да вадиш по 10 к на месец ти трябва не само голямо количество пари но и мнооо риск да поемеш а при тоя пазар едва ли го прайш Пешо 777.Ако все пак го прайш според мен постъпваш супер рисковано граничещо с глупоста.Ам ти си знайш бледолики.И аз спекулирам ама не залагам всичко на една карта щот мнооо е видял червенокожия ша знайш
10% са това бе индианецне е много , има и загуби да се избиват.....
които играй пичели, който не играй ни пичели ...
Е тъй де 10 % са ма за да изкараш 10 к ти трябват 100 к по позиция бледолики и то само по една а къде е тогава правилната подредба на портфейла.Не са вързва нещо ва бледоликиМноооо рисковано ва не би го напрайл баш ся
10% от 100 на месец , кои ти вкарва по 100к в позиция сега по 10 тук , по 20 там , и после пак , важното е накрая от 100 да са 110
кажи сега ти Големоташко каде играеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаОсвен това за да вадиш по 10 к на месец ти трябва не само голямо количество пари но и мнооо риск да поемеш а при тоя пазар едва ли го прайш Пешо 777.Ако все пак го прайш според мен постъпваш супер рисковано граничещо с глупоста.Ам ти си знайш бледолики.И аз спекулирам ама не залагам всичко на една карта щот мнооо е видял червенокожия ша знайш
10% са това бе индианецне е много , има и загуби да се избиват.....
които играй пичели, който не играй ни пичели ...
Е тъй де 10 % са ма за да изкараш 10 к ти трябват 100 к по позиция бледолики и то само по една а къде е тогава правилната подредба на портфейла.Не са вързва нещо ва бледоликиМноооо рисковано ва не би го напрайл баш ся
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от wannarockтой пешко врътка интрадей 2-3% ама нали е пачконосец ги прави 10к от раз
ние за месец си думамеаз за 10 бона не ставам от леглото
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от wannarockако падне до 2 ще е чудо
Вий си знаете, че не е препоръка
Ба що ва нищо чудно няма в това.Требват ни само 1-2 лоши новини и спад на Дауто в Сащ и сме готови.
А не плюй по ПК щот чаляка ги усеща работите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаpesho777 за Зърнени съм съгласен но на каква цена ги чакаш да влезеш.Акцията пада и продължава да пада.Според мен може да се задържи на 2.40 но може и до 2 лв да спадне.
нека да пада , забележи че задължително има по едно две яки изкупувания на седмица, дори и да падне на 2 лева колко време ще седи там? Перфектна акция е това
Тоз сценарий с изкупуванията върви до време.Тъй беше и с Монбата ама после зацикли.Чак след сплита дръпна на над 27 (13.5) лв стара цена.Слушай бледолики приятелю има едно посновно правили и то е: "следвай тренда"
стига с тоя тренд дето всички губят, това нашето е кУрекция
Коментар
Коментар