IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе къде са продалите на дъното асистенти на "великия специалист".
    Къде е тоя, дето много ги разбираше нещата, Поменчо СпамерЪ.
    Старият джедай иска да се позабавлява с него.
    И от Татуин питат за него.

Коментар

• ГОРЕЩИ ПАРИ от стоковите балони започват да си търсят място

под слънцето, така че..........остарожно! :-)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
        Хайде сега, vomitus, ти да си антисемит? И искаш да се занимаваш с финанси?
        Защо си мислиш, че двете не могат да се съчетават успешно

Няма значение, според мен тоя "професор" само се опитва да разбуни духовете, но преди него някои други представители на неговото племе правиха прогнози и ги видяхме докъде го докараха....
        Не е препоръка!

Коментар

• Хайде сега, vomitus, ти да си антисемит? И искаш да се занимаваш с финанси?

Коментар

• Първоначално изпратено от vomitus
            *Личността на Нуриел Рубини изпъква сред американските макроикономисти. 50 - годишният професор е „глобален номад" - роден в Истанбул, живял за кратко в Израел, преселил се през 1962 г. в Италия със семейството си ортодоксални евреи.
            Повече няма какво да си говорим....
            Щом професорът казва!!! Аз не съм го и чул този, но...

Коментар

• *Личността на Нуриел Рубини изпъква сред американските макроикономисти. 50 - годишният професор е „глобален номад" - роден в Истанбул, живял за кратко в Израел, преселил се през 1962 г. в Италия със семейството си ортодоксални евреи.
              Повече няма какво да си говорим....
              Не е препоръка!

Коментар

• Извинявайте, не тълкувайте това, което ви пускам само като черногледство. Просто съм преживял вече няколко тежки кризи - 1996-97, 1998, 2005, сега тази от октомври насам.
                Те ме научиха се да се вглеждам надалеч. Но в никакъв случай не съм краен песимист. Иначе защо съм тук!

А ако искате добре новини, ето - любовникът на дъщеря ми си взе и последния държавен изпит по право в СУ.
                Не виждам какво е доброто , освен че ще ти покаже къде зимуват
                раците , когато му наливаш ум....

Коментар

• Ех, герой от междузвездни войни, кое наричаш "глупости"?

Коментар

Извинявайте, не тълкувайте това, което ви пускам само като черногледство. Просто съм преживял вече няколко тежки кризи - 1996-97, 1998, 2005, сега тази от октомври насам.
                    Те ме научиха се да се вглеждам надалеч. Но в никакъв случай не съм краен песимист. Иначе защо съм тук!

А ако искате добре новини, ето - любовникът на дъщеря ми си взе и последния държавен изпит по право в СУ.
                    Да ти е жив и здрав зетя!
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Извинявайте, не тълкувайте това, което ви пускам само като черногледство. Просто съм преживял вече няколко тежки кризи - 1996-97, 1998, 2005, сега тази от октомври насам.

Глупостите ти край нямат, но от цялата работа страдаш само ти.
                      Сори.

Коментар

• hahah a razkazva li ti za sexualniq im jivot. Na muja i lubovnika i?

Коментар

• През второто полугодие ще има леко подобрение. След това обаче отново ще изпаднем в рецесия.
                          Според по-горе написаното може дори да наблюдаваме W-образна рецесия.
                          Няма лошо.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Извинявайте, не тълкувайте това, което ви пускам само като черногледство. Просто съм преживял вече няколко тежки кризи - 1996-97, 1998, 2005, сега тази от октомври насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              diletant написа:
                              ...Надявам се да не съм ви затрупал с много информация.
                              Не си ни затрупал ............. , но е избирателно - апокалиптична .....
                              Нищо цветно при тебе.... , само черен цвят...Какво лошо сме ти направили...
                              Купили сме му акциите.

Коментар

• Няма какво толкова да се коментира. Борсата има още да наваксва, докато новините започнат да оказват сериозно влияние. А и проблемите с ЕС отдавна са калкулирани в цените.

Коментар

Working...
                                X