IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Някой от оптимистите .....може ли да ми даде определение за сделка ?

Кога се сключва сделка? - само определение.Мерси предварително на всички които направят Опит да дефинират това понятие. Кога и пр какви условия се сключва сделка? -точният въпрос.
    Пак да попитам,че нещо няма отговори !
    Доборволно съгласие и на двете страни! Ако мога да перифразирам О.Бендер!
    А, мога ли да попитам, защо търсиш отговора при оптимистите само> що за наклонностна дискриминация? Или останалата част на човечеството не е достойна да дефинира понятието?
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Някой от оптимистите .....може ли да ми даде определение за сделка ?

Кога се сключва сделка? - само определение.Мерси предварително на всички които направят Опит да дефинират това понятие. Кога и пр какви условия се сключва сделка? -точният въпрос.
      Пак да попитам,че нещо няма отговори !

Коментар

• Хехе желязна логика извади Форекса.

Ето една още по-желязна - най на делавера са застрахователите, продажбата на автомобили (особено малолитражни) и лизинга, защото:

- тези, които имат възможности ще предпочетат да си сменят колата с нова, че харчи по-малко,

- тези които нямат възможности ще ограничат използването на автомобилите си, като по този начин ще правят по-малко катастрофи за кеф на застрахователите

Човек винаги може да извърти нещата както му е изгодно, но това не променя реалностите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 0007
          Първоначално изпратено от Pitagor
          Първоначално изпратено от Forex Master
          Фирмите, които основават бизнес модела си свързан с бъдещето на автомобилната индустрия /лизинг, застраховки, акумулатори, рез. части и прочие/ ще го духат най-яко!
          Напротив. Особено нанотехнологиите и базираните на тях акумулатори. Ще изхвърчат нагоре. Слънчевата и вятърната енергетика, както и ядрената енергетика (ако не тръгне ядрения синтез скоро).

Разбира се, ще има преходен период с пик на хибридните автомобили.
          Хората нямат пари да си купуват нови обикновени автомобили, вие говорите за хибридни и такива с нанотехнологии.
          Продай всички акции, купи си чифлик с ливади и кон, разбира се... Въпреки че не е препоръка, както е прието да се говори в тези среди...
          :P
          http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Тези дни излязоха съобщения , че" Уолстриит дава доверие и предпочита ОБАМА"..... " Обама е събрал повече долари от Клинтън за кампанията си"..... Повечето пишещи в този форум имат интелект повече от средния ..... защо не си зададете въпроса ... защо бизнеса ще предпочете демократите , иначе недолюбвани от тях и още повече един негър ....еднакво да гласуваме за циганин тук .....
            Има един жокер... статуквото са петролните компании и сегашния екип..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitagor
              Фирмите, които основават бизнес модела си свързан с бъдещето на автомобилната индустрия /лизинг, застраховки, акумулатори, рез. части и прочие/ ще го духат най-яко!
              Напротив. Особено нанотехнологиите и базираните на тях акумулатори. Ще изхвърчат нагоре. Слънчевата и вятърната енергетика, както и ядрената енергетика (ако не тръгне ядрения синтез скоро).

Хората нямат пари да си купуват нови обикновени автомобили, вие говорите за хибридни и такива с нанотехнологии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Мдаммм, започвайте вече да планирате какъв ще е животът ви за в бъдеще без нафта и бензин!

Най-умните от вас ще се насочат към направа на енергийно независими домове и къщи...
                  Фори, много олекна с това мнение. Допускаш, че човечеството ще спре да пътува. Айде не се излагай - просто ще се измисли друго гориво.
                  Доколкото зная има много раработки в тази насока. Ако петролът продължава да скача със същото темпо, много скоро тези разработки ще станат рентабилни. Да живее науката - транспортни средства винаги ще има - докато се измисли и телепортацията - апропо имам информация, че и по този въпрос се работи - проблемът е, че пратката се получава в насипно състояние под формата на атоми и молекули.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
                    Аз пък имам познати инвеститори от Канада които си пазаруват отвреме на време .Естествено по деликатен начин .И знаете ли защо -не не е за диверсификация на портфейли а защото някои компании са наистина безумно евтини.Не искам повече да говоря по този въпрос но наистина някои ме предизвикаха с безумните си постинги.
                    Пич,кажи ми поне 3 (може и на лично съобщение).Аз така или иначе за сега съм аут от БФБ и едва ли скоро ще се включа.Къси и на Ксетрата скоро няма да има.
                    Поел съм ангажимент да не разговарям по този въпрос но истината е че ако решат да се намесят по-сериозно (а пари имат и то многo)могат да ни изкупят цялото БФБ по няколко пъти дори.Знам че твърдението ми олеква след като не посочвам имена -но това е положението.

Коментар

Първоначално изпратено от PLP
                      Аз пък имам познати инвеститори от Канада които си пазаруват отвреме на време .Естествено по деликатен начин .И знаете ли защо -не не е за диверсификация на портфейли а защото някои компании са наистина безумно евтини.Не искам повече да говоря по този въпрос но наистина някои ме предизвикаха с безумните си постинги.
                      Пич,кажи ми поне 3 (може и на лично съобщение).Аз така или иначе за сега съм аут от БФБ и едва ли скоро ще се включа.Къси и на Ксетрата скоро няма да има.
                      Поел съм ангажимент да не разговарям по този въпрос но истината е че ако решат да се намесят по-сериозно (а пари имат и то многo)могат да ни изкупят цялото БФБ по няколко пъти дори.Знам че твърдението ми олеква след като непосочвам имена -но това е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                        ей надухте ми главата с тая кирилица.
                        Latinicata se chete po-lesno.

Коментар

• Някой от оптимистите .....може ли да ми даде определение за сделка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                            Мдаммм, започвайте вече да планирате какъв ще е животът ви за в бъдеще без нафта и бензин!

Най-умните от вас ще се насочат към направа на енергийно независими домове и къщи...
                            А пътните фирми спадат ли тук? Ако преминем примерно на телепортация няма да ни трябват не само автомобили, но и пътища...
                            НО преди всичко ПАРИ.....а както е казал сърбина - паре нема , действайте!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                Докато в САЩ и в други страни се говори за рецесия, в България се предвижда 6% ръст на брутния продукт.

Чуждестранните пари излетяха вече и едва ли ще падаме още много, понеже макроикономическата обстановка си е добра.

Така, че успокойте се малко...

Цъфнала и вързала е макроикономическата обстановка

-Кремиковци фалира и повлича след себе си поне още 5 компании на БФБ и 1-2 банки кредиторки
                                -Инфлация за тази година 30-40%
                                -Повишение на горива,ток,вода,парно и ..... каквото се сетиш още

Това ти стига да се замислиш на 1во време

Коментар

Working...
                                X