Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бърнър, отговори по твоите въпроси съм давал в предните си мнения.
Пак ли да се повтарям. Аз не съм папагал.
Кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари.
Корупция има в цяла Европа и то голяма.
Всеки иска да намърда свои хора там, където ще се раздават пари.
И докато се наместят нещата се получава забавяне.
Така че ако обичаш не ме занимавай повече с подобни въпроси.
Аз казвам,поназнайвайки мнението на западняците за нас,че на чуждия инвеститор ще му е необходима поне половин година след като си отидат настоящите бастуни от властта,за да се убеди че рисковете са си отишли заедно с Червените кхмери.
Начи ако не отрежем главите на Триглавата ламя преждевремено,по мои сметки след най-малко 1 1/2 година можем да очакваме чужденците да ги видим пак.
А на бас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от Люк СкайуокърУтре пак в атака.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=138913&srcpos=1
Това дали да не го приемем като тотален отказ на Брюксел да кумуникира с нашите "управници"?
При тези обстоятелства искаш ли да се обзалагаме кога най-рано БФБ ще привлече чужди инвестиции.А за нашенски не може и да се мисли защото кеш-а е в як дефицит.А пък тези дето го имат,не се подават на емоциите като вас оптимистите,а гледат на нещата съвсем трезво.
И още един въпрос: дали на предходните три сесии зелената вълна не целеше да ви зареди с така необходимия ви оптимизъм и да се успите хептем,така че да стиснете бузки още по-яко за да си пазите портфейлите и до трицифрени нива на СОФИКС-а?
Пак ли да се повтарям. Аз не съм папагал.
Кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари.
Корупция има в цяла Европа и то голяма.
Всеки иска да намърда свои хора там, където ще се раздават пари.
И докато се наместят нещата се получава забавяне.
Така че ако обичаш не ме занимавай повече с подобни въпроси.
Коментар
-
Че ако не тука къде ???? Изпълзяват след всеки червен индекс , като червеи след дъжд и почват да грачат. Е да 3 зелени дни и нервите не издържаха на бая народ
. А и като захванат с новините , тоз комисар бил казал онова , онзи другото. Ми нали това им е работа ???Що не коментирате проблема с боклука с Неапол? А когато Неапол е бил град , нашата свидна столица е била наколно селище . Или коментирайте присъствието на половината Бундестаг в бордове на "Фолксваген " и тн
)))ай сиктир май от друго не разбирате . Или ся обяснявате на шефовете'" ми ние пишем, ама ни псуват" , а защо ли?
Само Цвети Пиронкова , ай наздраве
Коментар
-
Абе Пешо, абе умнико!Защо винаги се изказваш неподготвен? Виж им отчетите на делта-та пък тогава говори, а те са им на страницата, пък и в Комисията ги има също! Просто ми падна в очите, спирам не само да ти чета "професионалните анализи", а също така и да ти се обаждам, егати и н.....ка си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Първоначално изпратено от Люк СкайуокърУтре пак в атака.
Това дали да не го приемем като тотален отказ на Брюксел да кумуникира с нашите "управници"?
При тези обстоятелства искаш ли да се обзалагаме кога най-рано БФБ ще привлече чужди инвестиции.А за нашенски не може и да се мисли защото кеш-а е в як дефицит.А пък тези дето го имат,не се подават на емоциите като вас оптимистите,а гледат на нещата съвсем трезво.
И още един въпрос: дали на предходните три сесии зелената вълна не целеше да ви зареди с така необходимия ви оптимизъм и да се успите хептем,така че да стиснете бузки още по-яко за да си пазите портфейлите и до трицифрени нива на СОФИКС-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.Graham4 млрд. са достатъчно ми се струва.А сега кажи защо и Делтата забъркваш?Life won't wait for you.
Коментар
-
И още един въпрос: дали на предходните три сесии зелената вълна не целеше да ви зареди с така необходимия ви оптимизъм и да се успите хептем,така че да стиснете бузки още по-яко за да си пазите портфейлите и до трицифрени нива на СОФИКС-а?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар