IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
    Първоначално изпратено от atanas76
    Това днес на БФБ падаща звезда ли беше ? Май ще има тест на 1160 но ако пробие надолу познайте?

ДА
    и двамата не знаете какво е звезда

Коментар

• Старият Dow , кърти миФки и мазилки......хахахаха..........:-D

Коментар

• Shte sledvame stupkite na bratiata hamerikanci!

Коментар

• у нас утре не се очакват бикове,а само телета
          [/img]

Коментар

• шансовете утре да сме надолу са определено по-високи

Коментар

• Днешната сесия беше глътка въздух за апокалиптиците,

абе и те са хора, трябва да има разбиране.............:-D

Не е лесно и тяхната, SOFIX се вдига, а те само гледкат......хахахаха...:-)))

Коментар

• Бърнър, отговори по твоите въпроси съм давал в предните си мнения.
                Пак ли да се повтарям. Аз не съм папагал.
                Кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари.
                Корупция има в цяла Европа и то голяма.
                Всеки иска да намърда свои хора там, където ще се раздават пари.
                И докато се наместят нещата се получава забавяне.
                Така че ако обичаш не ме занимавай повече с подобни въпроси.

Аз казвам,поназнайвайки мнението на западняците за нас,че на чуждия инвеститор ще му е необходима поне половин година след като си отидат настоящите бастуни от властта,за да се убеди че рисковете са си отишли заедно с Червените кхмери.
                Начи ако не отрежем главите на Триглавата ламя преждевремено,по мои сметки след най-малко 1 1/2 година можем да очакваме чужденците да ги видим пак.
                А на бас!

Коментар

• Първоначално изпратено от burner90226
                  Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Утре пак в атака.
                  Джедай,тичай да посрещаш чужденците с торбите пари,които идват са ги инвестират на БФБ:
                  http://www.mediapool.bg/show/?storyid=138913&srcpos=1

Това дали да не го приемем като тотален отказ на Брюксел да кумуникира с нашите "управници"?

При тези обстоятелства искаш ли да се обзалагаме кога най-рано БФБ ще привлече чужди инвестиции.А за нашенски не може и да се мисли защото кеш-а е в як дефицит.А пък тези дето го имат,не се подават на емоциите като вас оптимистите,а гледат на нещата съвсем трезво.
                  И още един въпрос: дали на предходните три сесии зелената вълна не целеше да ви зареди с така необходимия ви оптимизъм и да се успите хептем,така че да стиснете бузки още по-яко за да си пазите портфейлите и до трицифрени нива на СОФИКС-а?
                  Бърнър, отговори по твоите въпроси съм давал в предните си мнения.
                  Пак ли да се повтарям. Аз не съм папагал.
                  Кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари.
                  Корупция има в цяла Европа и то голяма.
                  Всеки иска да намърда свои хора там, където ще се раздават пари.
                  И докато се наместят нещата се получава забавяне.
                  Така че ако обичаш не ме занимавай повече с подобни въпроси.

Коментар

• Че ако не тука къде ???? Изпълзяват след всеки червен индекс , като червеи след дъжд и почват да грачат . Е да 3 зелени дни и нервите не издържаха на бая народ . А и като захванат с новините , тоз комисар бил казал онова , онзи другото. Ми нали това им е работа ???Що не коментирате проблема с боклука с Неапол? А когато Неапол е бил град , нашата свидна столица е била наколно селище . Или коментирайте присъствието на половината Бундестаг в бордове на "Фолксваген " и тн)))ай сиктир май от друго не разбирате . Или ся обяснявате на шефовете'" ми ние пишем, ама ни псуват" , а защо ли? Само Цвети Пиронкова , ай наздраве

Коментар

• Абе Пешо, абе умнико!Защо винаги се изказваш неподготвен? Виж им отчетите на делта-та пък тогава говори, а те са им на страницата, пък и в Комисията ги има също! Просто ми падна в очите, спирам не само да ти чета "професионалните анализи", а също така и да ти се обаждам, егати и н.....ка си!

Коментар

Утре пак в атака.
                        Джедай,тичай да посрещаш чужденците с торбите пари,които идват са ги инвестират на БФБ:

Това дали да не го приемем като тотален отказ на Брюксел да кумуникира с нашите "управници"?

При тези обстоятелства искаш ли да се обзалагаме кога най-рано БФБ ще привлече чужди инвестиции.А за нашенски не може и да се мисли защото кеш-а е в як дефицит.А пък тези дето го имат,не се подават на емоциите като вас оптимистите,а гледат на нещата съвсем трезво.
                        И още един въпрос: дали на предходните три сесии зелената вълна не целеше да ви зареди с така необходимия ви оптимизъм и да се успите хептем,така че да стиснете бузки още по-яко за да си пазите портфейлите и до трицифрени нива на СОФИКС-а?
                        Това си е чудесна новина. Значи няма на къде да лавира правителството и ще му се наложи да си свърши работата. Какво по-добро от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          4 млрд. са достатъчно ми се струва.А сега кажи защо и Делтата забъркваш?
                          Никой не забърквам - а е публична ТАЙНА , че Делта Сток са дъщерна на ПИБ......но това няма никакво значение за теб.Очевидно знаеш всичко ;-)
                          Не знам всичко.Това че основни акционери в Делта сток са бивши кадри на ПИБ нищо не означава.Все едно да кажеш че ПИБ е дъщерна на Булбанк,защото М&М са бивши служители на Биохим.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Утре пак в атака.

Много въпроси станаха.За отговорите питай медияпул и гуруто там.Той и без това знае всичко.... и може всичко.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              4 млрд. са достатъчно ми се струва.А сега кажи защо и Делтата забъркваш?
                              Никой не забърквам - а е публична ТАЙНА , че Делта Сток са дъщерна на ПИБ......но това няма никакво значение за теб.Очевидно знаеш всичко ;-)

Коментар

• 4 млрд. са достатъчно ми се струва.А сега кажи защо и Делтата забъркваш?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X