IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поменчо щял да бъде знаменосецът на мечките.

Коментар

• Днес слухчетата ни развалиха работата.
      Но утре отново ще подложим мечките на кръстосан огън и абордаж след абордаж.

Коментар

• Точно така jays,

подкрепям с двете ръце!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от jays
          ...как реагира чи4ко ви Dow на новината инфлация
          .....утре чакаме резултатите от Евро зоната

........а там ме съмнява да е нещо лошо, в предвид последните резултати на Germany

Ми Дау прави/завършва 2ра корективна с ясно изразени А-В-С която трябва да завърши в зоната 12 970/13 100 и после надолу в развитие на 3та
          RELATIONSHIP-а Dow-Софих се наруши, имаме да догонваме ....

........ако изобщо се възобнови подобната връзка коиaтo беше , Софих сега трябва д а е леко над 1400

Коментар

• Пешко, ако сега скъсиш може да изкараш някой и друг долар на дневна база , но веднага тейк профит! Щото може да се псуваш доживотно! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
              ...как реагира чи4ко ви Dow на новината инфлация

........а там ме съмнява да е нещо лошо, в предвид последните резултати на Germany

Ми Дау прави/завършва 2ра корективна с ясно изразени А-В-С която трябва да завърши в зоната 12 970/13 100 и после надолу в развитие на 3та

Коментар

• ...как реагира чи4ко ви Dow на новината инфлация

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                  Пешо какво става с ДАУ специалисте и финансов гуру? Май пак глътна водица. Аз ги преброих 3 пъти ама може и да са повече издънките ти за 1 седмица
                  За Софикс не говоря, понеже там нали техническия ти анализ показа пробив надолу и от тогава все нагоре вървиме. Хеххехех
                  Аман от журналистчета, които се правят на разбирачи и си мислят че са хванали дедо Боже за ........дедовия.
                  А по въпроса за Делтасток, а дано и без тва тия са най-големите избушеняци и мизерници.
                  абе по-информирани сме от тебе на 100%. Наслагай в сайта ти реклами от гугъл, белким земеш някой лев за шортване, хехе

Коментар

• Ама и SOFIX не се предава набучи на двата си рога MA50 i

проби тренд линията от януари.......! ;-)))

Коментар

• Мани, мани и индикаторите са настроени бичо...........хахахаха....:-D

Коментар

• Пешо какво става с ДАУ специалисте и финансов гуру? Май пак глътна водица. Аз ги преброих 3 пъти ама може и да са повече издънките ти за 1 седмица
                        За Софикс не говоря, понеже там нали техническия ти анализ показа пробив надолу и от тогава все нагоре вървиме. Хеххехех
                        Аман от журналистчета, които се правят на разбирачи и си мислят че са хванали дедо Боже за ........дедовия.
                        А по въпроса за Делтасток, а дано и без тва тия са най-големите избушеняци и мизерници.

Коментар

• ... i mozaiki Pepi! A

Коментар

• Първоначално изпратено от лудогорски бик
                            Първоначално изпратено от Пепи
                            Старият Dow , кърти миФки и мазилки......хахахаха..........:-D
                            всички световни индекси са с 1% нагоре, само нашите мечоци се правят на "неразбрали"
                            Не те не са чули защото човъркат из българските капинаци

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                              шансовете утре да сме надолу са определено по-високи
                              Ще бъдеш ли така учтив, да ни покажеш, как пресметна точно шансовете. Предварително благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                Старият Dow , кърти миФки и мазилки......хахахаха..........:-D
                                всички световни индекси са с 1% нагоре, само нашите мечоци се правят на "неразбрали"

Коментар

X