IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1

:-)

Коментар

• Оптимизъм = на снимката малко по долу ..

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
        как мислите колеги, ще ядем ли говеждо и утре?

...utre neznam no vav vtornik sled kato sme gledale pilotaja na Dow 100% mislia ............osven ako ne sre6nem lo6a novina koiato malko me samniava...

Коментар

• как мислите колеги, ще ядем ли говеждо и утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Ташунко май си прекалил с лулата на мира и сънуваш вечните ловни полета.

Не бе бледолики братко Предпазлив съм щот анализирах алчността и страха на белите
            Анализирай Ташунко, но не забравяй и да действаш, защото никой няма да те чака.
            Това е приятелски съвет, защото леко си ми симпатичен.

Благодаря бледолики и ти си ми симпатичен щот си от добрата страна на силата,ама трябва да съм предпазлив щот с вашия страх ще си оттърва и последните мустанги дет ми останаха и ша фанат гората а аз ша пуша само лулата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от B.Graham

Не бе бледолики братко Предпазлив съм щот анализирах алчността и страха на белите
              Анализирай Ташунко, но не забравяй и да действаш, защото никой няма да те чака.
              Това е приятелски съвет, защото леко си ми симпатичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Абе къде е споменЪ............хахахахахаха...........,

смени ника сигурно.........:-D
                  ve4e e samo "SPOMEN".....

4UDIA SE SAMO "KORIFEIA" PETUR4OOOO KUV GO DIRI TUKA ????

MAMIN "POZNAVA4"....PRA6TA6E DOW NA 11 000....!!!????ZA SOFIX DA NE KAZVAM.....

I TOZI NEANDERTALEC UPRAVLIAVAL PORTFEILI.......PAZI BOJE....!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                    Омръзна ми да чакам утрешния ден.
                    Утре ще бъде поредната зелена сесия за изстрадала борса.
                    Съпротивата ще бере душа.
                    Значи не ставаш за тая работа.А фиаското в даден момент ще бъде факт.Нетърпението е една от основните причини за фалити.Не ти го пожелавам.Опитай се да промениш това.
                    Виж сега, хайде да не ме поучаваш, защото и без това се изложи повече от достатъчно.
                    Зареден съм с достатъчно търпение и големи очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Омръзна ми да чакам утрешния ден.
                      Значи не ставаш за тая работа.А фиаското в даден момент ще бъде факт.Нетърпението е една от основните причини за фалити.Не ти го пожелавам.Опитай се да промениш това.

Коментар

• Омръзна ми да чакам утрешния ден.

Коментар

Абе къде е споменЪ............хахахахахаха...........,

:-) .. Хрупа си от двата кашона с вафли в Стара Загора и се кефи, че е кеширал на дъното - поне такива съвети даваше на другите, така да правят.
                          Простено му е, тежко детство, мания за величие като познавач на БФБ, апокалиптика и злорадство - лоша работа. Дано се оправи!
                          Прави впечатление, че и другите от "Апокалиптика" се изпокриха - сигурно са се събрали някъде и чакат да им дойде ред - ще има бая да почакат!

Коментар

• Абе къде е споменЪ............хахахахахаха...........,

Коментар

• :-)))), така да бъде, нема са караме.......:-D

Коментар

Сега ще протестваме 1265 и т.н..................,
                                извинявай, че те разочаровам, но няма да е сега - надявам се да е утре
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X