If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
спокойно, ние ще завършим с по-малко от 5% - някъде 4 надолу по мое скормно мнение. Но ми е интересно хонк конг дали ще затвори на зелено или на червено след 7% надолу. все още е нагоре, но по-вероятно до 1% надолу, не знам кога ги затварят там, сигурно 12 наше време
Hang seng вече затвори ...на зелено
Ха-ха-ха!
Хонг-Конг стопиха спад от 10% и са зелени!
DJ е с 200 пункта нагоре + 1,7% засега!
Кой е преебан - големите търговци на БФБ!
Е няма такава смотана нация като нашата!
Добре че след 50-100 години няма да ни има!
хуна,
дан си се записал в отрядите на Сидеров ?
:P:P:P
... а за пазаря дума не смея да отворя..
защото просто заявявам, че нищо не разбирам от борса...
точка
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
спокойно, ние ще завършим с по-малко от 5% - някъде 4 надолу по мое скормно мнение. Но ми е интересно хонк конг дали ще затвори на зелено или на червено след 7% надолу. все още е нагоре, но по-вероятно до 1% надолу, не знам кога ги затварят там, сигурно 12 наше време
Ха-ха-ха!
хуна,
дан си се записал в отрядите на Сидеров ?
:P:P:P
... а за пазаря дума не смея да отворя..
защото просто заявявам, че нищо не разбирам от борса...
точка
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ха-ха-ха!
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Opiten1
Според мен, точно в този момент е най-важно да не говорим глупости, а да помислим какво става наистина на пазарите. Лични подмятания точно сега са проява на слаби нерви и лошо възпитание. За мен най-важното е, че централните банки започнаха съвместни действия по подобряването на ликвидността на паричните пазари. Овърнайтът по доларите е само 4,5%, казвам само, защото във вторник достигна до 14%. Това е една от причините за DAX да е на зелено в момента. DJ50Balkan e надолу "само" с 2,20%, ние отново показваме слаби нерви. Не се опитвам да бъде позитивен, а креативен.
Успешен ден приятели!
А дали не е по-важно, как всичко това ще се отрази на нашата икономика?
Банкерите казват да не се теглят кредити.
Дефицита по текущата сметка вече далеч не се покрива от преките чуждестранни инвестиции.
Според мен, точно в този момент е най-важно да не говорим глупости, а да помислим какво става наистина на пазарите. Лични подмятания точно сега са проява на слаби нерви и лошо възпитание. За мен най-важното е, че централните банки започнаха съвместни действия по подобряването на ликвидността на паричните пазари. Овърнайтът по доларите е само 4,5%, казвам само, защото във вторник достигна до 14%. Това е една от причините за DAX да е на зелено в момента. DJ50Balkan e надолу "само" с 2,20%, ние отново показваме слаби нерви. Не се опитвам да бъде позитивен, а креативен.
Успешен ден приятели!
А дали не е по-важно, как всичко това ще се отрази на нашата икономика?
Банкерите казват да не се теглят кредити.
Дефицита по текущата сметка вече далеч не се покрива от преките чуждестранни инвестиции.
Коментар