IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 12

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от Opiten1
    Според мен, точно в този момент е най-важно да не говорим глупости, а да помислим какво става наистина на пазарите. Лични подмятания точно сега са проява на слаби нерви и лошо възпитание. За мен най-важното е, че централните банки започнаха съвместни действия по подобряването на ликвидността на паричните пазари. Овърнайтът по доларите е само 4,5%, казвам само, защото във вторник достигна до 14%. Това е една от причините за DAX да е на зелено в момента. DJ50Balkan e надолу "само" с 2,20%, ние отново показваме слаби нерви. Не се опитвам да бъде позитивен, а креативен.
    Успешен ден приятели!
    А дали не е по-важно, как всичко това ще се отрази на нашата икономика?
    Банкерите казват да не се теглят кредити.
    Дефицита по текущата сметка вече далеч не се покрива от преките чуждестранни инвестиции.

Неграмотен, според теб, това дали ще се отрази на другите икономики? Например на американската? Банкерите да не би да препоръчват там да се теглят кредити? Те дали имат дефицит, а?! Банкерите били препоръчвали, ние ако слушахме тия измислени банкери и анализатори, отдавна да сме се издумкали и да сме на нивото на тия дето ипотекираха къщи и апартаменти за да влизат по борсите.

http://dom.dir.bg/2008/09/17/news3387419.html
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от ATILA
      Първоначално изпратено от съни(тя)
      Първоначално изпратено от doktorat
      спокойно, ние ще завършим с по-малко от 5% - някъде 4 надолу по мое скормно мнение. Но ми е интересно хонк конг дали ще затвори на зелено или на червено след 7% надолу. все още е нагоре, но по-вероятно до 1% надолу, не знам кога ги затварят там, сигурно 12 наше време
      Hang seng вече затвори ...на зелено
      Ха-ха-ха!

Хонг-Конг стопиха спад от 10% и са зелени!

DJ е с 200 пункта нагоре + 1,7% засега!

Кой е преебан - големите търговци на БФБ!

Е няма такава смотана нация като нашата!

Добре че след 50-100 години няма да ни има!
      хуна,
      дан си се записал в отрядите на Сидеров ?
      :P:P:P
      ... а за пазаря дума не смея да отворя..
      защото просто заявявам, че нищо не разбирам от борса...
      точка
      Хе-хе!

Колчо, имам предвид, че ще ни претопят - по две линии:

1. ЕС и глобализацията (едната част)

2. Турция и ориенталщината (другата част)

Формално БГ ще си я има и след 200 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от ATILA
        спокойно, ние ще завършим с по-малко от 5% - някъде 4 надолу по мое скормно мнение. Но ми е интересно хонк конг дали ще затвори на зелено или на червено след 7% надолу. все още е нагоре, но по-вероятно до 1% надолу, не знам кога ги затварят там, сигурно 12 наше време
        Ха-ха-ха!

хуна,
        дан си се записал в отрядите на Сидеров ?
        :P:P:P
        ... а за пазаря дума не смея да отворя..
        защото просто заявявам, че нищо не разбирам от борса...
        точка
        Хе-хе!

Колчо, имам предвид, че ще ни претопят - по две линии:

1. ЕС и глобализацията (едната част)

2. Турция и ориенталщината (другата част)

Формално БГ ще си я има и след 200 години....

Коментар

• Нещастници!
          Насрани нещастници.

Коментар

• Нещастници!
            Насрани нещастници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
              Ей Неграмотен,
              стига си повтарял едно също бе.............,
              ей тея апокалиптосите нямат спирачка,
              бълват непрекъснато чернилка...........
              Ми никой не вижда задаващото се. Всеки гледа на зад, когато у нас се изспиаха милиарди и си мисли, че всичко е розово. Виж Естония, че доста по-добре е разтяла от нас с по 10-11%, а в крайна сметка се вижда резултата.

Пепи, кажи ми когато харчиш повече отколкото изкарваш и когато вече имаш толкова кредити, че няма как да теглиш повече, то какво ще се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                Ей Неграмотен,
                ей тея апокалиптосите нямат спирачка,
                бълват непрекъснато чернилка...........
                Ми никой не вижда задаващото се. Всеки гледа на зад, когато у нас се изспиаха милиарди и си мисли, че всичко е розово. Виж Естония, че доста по-добре е разтяла от нас с по 10-11%, а в крайна сметка се вижда резултата.

Пепи, кажи ми когато харчиш повече отколкото изкарваш и когато вече имаш толкова кредити, че няма как да теглиш повече, то какво ще се случи?

Коментар

• Фед, ЕЦБ и централната банка на Япония решиха да напомпат 180 млрд. долара18.09.2008 11:41

Федералния резерв, централната банка на Япония и Европейската централна банка взеха решение координирано да вкарат 180 млрд. долара във финансовата система, за да предотвратят влошаване на кредитната атмосфера.

В изявлението на страницата на Федералния резерв се казва, че решението цели да „адресира увеличилите се затруднения в краткосрочните кредитни доларови пазари“. „Централните банки ще продължават да сътрудничат и ще действат, за да адресират бъдещи затруднения“ се казва още в изявлението.

Освен чисто техническите параметри на това решение, то има потенциала да повлияе на финансовите пазари, тъй като представлява ясно заявление от страна на централните банки да се намесват във финансовата система.

През последните седмици се наблюдава желанието на централните банки да подкрепят финансовата система в стремежа си да избегнат още фалити като този на Lehman. Бяхме свидетели на „спасяването“ на Bear Sterns, ипотечните колоси – Fannie Mae и Freddie Mac и последно кредитирането на най-големия застраховател в света – AIG от страна на Федералния резерв в замяна на дял от предприятието, възлизащ на близо 80 на сто.

Проблемите във финансовия свят всяха паника и това изстреля цените на между банковите заеми до най-високата им стойност от 1999 г. насам. Ликвидността намаля рязко в системата и това направи достъпа до капитали по-труден и по-скъп.

Коментар

• Фед, ЕЦБ и централната банка на Япония решиха да напомпат 180 млрд. долара18.09.2008 11:41

Федералния резерв, централната банка на Япония и Европейската централна банка взеха решение координирано да вкарат 180 млрд. долара във финансовата система, за да предотвратят влошаване на кредитната атмосфера.

В изявлението на страницата на Федералния резерв се казва, че решението цели да „адресира увеличилите се затруднения в краткосрочните кредитни доларови пазари“. „Централните банки ще продължават да сътрудничат и ще действат, за да адресират бъдещи затруднения“ се казва още в изявлението.

Освен чисто техническите параметри на това решение, то има потенциала да повлияе на финансовите пазари, тъй като представлява ясно заявление от страна на централните банки да се намесват във финансовата система.

През последните седмици се наблюдава желанието на централните банки да подкрепят финансовата система в стремежа си да избегнат още фалити като този на Lehman. Бяхме свидетели на „спасяването“ на Bear Sterns, ипотечните колоси – Fannie Mae и Freddie Mac и последно кредитирането на най-големия застраховател в света – AIG от страна на Федералния резерв в замяна на дял от предприятието, възлизащ на близо 80 на сто.

Проблемите във финансовия свят всяха паника и това изстреля цените на между банковите заеми до най-високата им стойност от 1999 г. насам. Ликвидността намаля рязко в системата и това направи достъпа до капитали по-труден и по-скъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                      Ха-ха-ха!

Да ти кажа, не чакам с такова огромно нетърпение нацията ми да я няма, колкото с трепет очаквам да фалираш и да изчезнеш с тъпотевините си от форума. То няма и как да фалираш де...ти нямаш акции. Но...поне да намериш нещо по-интересно, с което да се занмаваш, вместо да спамиш тук...даже може секса да откриеш - варианти пред теб много.

GET A LIFE.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                        Ха-ха-ха!

Да ти кажа, не чакам с такова огромно нетърпение нацията ми да я няма, колкото с трепет очаквам да фалираш и да изчезнеш с тъпотевините си от форума. То няма и как да фалираш де...ти нямаш акции. Но...поне да намериш нещо по-интересно, с което да се занмаваш, вместо да спамиш тук...даже може секса да откриеш - варианти пред теб много.

GET A LIFE.

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:2226528b

Нещо истинско!

Наслаждавайте се!

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:2226528b

Нещо истинско!

Наслаждавайте се!

Коментар

• Ей Неграмотен,