IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 10

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес има ли апокалиптици?
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Само в ден като днешния се вижда колко е мечи пазарът, може би няма да затворим на повече от процент плюс, дори и малко минус допускам

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
        какво стана във Франция ?!
        първо казаха, че една тяхна банка имала шортове на VW, ама май опровергаха "навината"...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata107
          Първоначално изпратено от wannarock
          обороцията не е чак толкова зле
          Има раздвижване .У нас докато се надхитряме в Европа направиха по 5 %.Малка ни кочинката и си я заслужаваме.
          Е ... родина, казало червейчето и се свило в лайното !

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
            Първоначално изпратено от kons
            Първоначално изпратено от Setver
            и са за кво продавате на рали-то?

много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
            Е ти да не искаш на срива да продаваме?
            Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
            Е разбира се, може и да си дългосрочен, дето се вика ...
            аха, ясно
            някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
            Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
            Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
            Конс, имам предвид, че като преодолеем страха, индекса може да отиде на 1000-1200. Като се отвори алчността, може да се засилим и на 10 000, но това няма да е преди 2015. Поне според мен.
            Моля, преди да пишете, се замислете малко какво пишете !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              обороцията не е чак толкова зле
              Има раздвижване .У нас докато се надхитряме в Европа направиха по 5 %.Малка ни кочинката и си я заслужаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от kons
                Първоначално изпратено от Setver

много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
                Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
                аха, ясно
                някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
                Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
                Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
                Конс, имам предвид, че като преодолеем страха, индекса може да отиде на 1000-1200. Като се отвори алчността, може да се засилим и на 10 000, но това няма да е преди 2015. Поне според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от BILAT
                  Прави ми впечатление, че някой здраво е подпукал всички Химимпортовски позиции, вкл. и Химимпорт.

Някакви идеи, подозрения ....................
                  Май те сами си ги продават ... друго обяснение нямам. И при двете ще има увеличение на капитала, явно ще е на по ниски или близки до тези цени.

Коментар

• Рим не е построен за един ден.И пазара няма да се възстанови за един ден ,самата корекция прорължи цяла година -ще се лутаме няколко месеца но сигналите за обрат са налице -умните пари вече купуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от BILAT
                      Прави ми впечатление, че някой здраво е подпукал всички Химимпортовски позиции, вкл. и Химимпорт.

Райфайзен, както обикновено!

Коментар

• НАЙ-ВАЖНОТО Е КАКВО СЕ КУПУВА И КАКВО СЕ ПРОДАВА.....
                        ГЛЕДАМ И
                        НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ- ЦКБ-1,5 ,ХИМ-3,20,ОРГ-100,АЛУМ-3, ФИБ-3,7,ЕНЕ-8, ЕУБГ-2,3 ,ТОПЛ-9,5,ТРЕЙС,МОСТ,ФАЗЕР.....НЯМАМ ДУМИ -ВСЕ ЕДНО СМЕ СЕ ВЪРНАЛИ 2 ГОД НАЗАД.......И ТОВА АКО НЕ Е ПРОМОЦИЯ......СПИМ,СПИМ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver

аха, ясно

Коментар

• обороцията не е чак толкова зле
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Прави ми впечатление, че някой здраво е подпукал всички Химимпортовски позиции, вкл. и Химимпорт.

Коментар

• какво стана във Франция ?!

Коментар

Working...
                                X