днес има ли апокалиптици?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 10
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от konsПървоначално изпратено от SetverПървоначално изпратено от konsи са за кво продавате на рали-то?
много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
Е разбира се, може и да си дългосрочен, дето се вика ...
някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от konsПървоначално изпратено от SetverПървоначално изпратено от konsи са за кво продавате на рали-то?
много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BILATПрави ми впечатление, че някой здраво е подпукал всички Химимпортовски позиции, вкл. и Химимпорт.
Някакви идеи, подозрения ....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от SetverПървоначално изпратено от konsи са за кво продавате на рали-то?
Коментар
Коментар