If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако приключим на червено... означава, че на бфб нищо няма да и повлияе по пътя надолу... и без това публичните компании не се отразавят на родната икономика... за какво ни е борса ? да има какво да си пишем всеки ли
много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
Е ти да не искаш на срива да продаваме?
Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
Е разбира се, може и да си дългосрочен, дето се вика ...
аха, ясно
някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
Конс, имам предвид, че като преодолеем страха, индекса може да отиде на 1000-1200. Като се отвори алчността, може да се засилим и на 10 000, но това няма да е преди 2015. Поне според мен.
Това ме развесели
Ако до 1 година стигнем 1200, ще е повече от добре!
Не мислиш ли, че може да стане? Значи си по-песимист и от мен . Е, първо трябва да извадят някои балони от индекса може би.
Аз. Не виждам светлинка в тунела, с оборот 1 милион на тия цени ...
за 1 час обоборота не е чак толкова зле
нали тренда, ако се обръща, ще се обръща от кобусите )тук по-скоро сме в корекция)
а и профитата чакат сигнал от европа
много страх, ей, ама когато се обърне в алчност, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано!
Сега поне тук-там някой се опитва да качва цените и налива пари, после като спре иди че продавай.
аха, ясно
някой качи с 5% цените днес (напр.), и ти продаваш, а иначе -30% от началото на месеца нямат значение...
Дългосрочен съм, и спрях да измервам доходността във времето, то е относително понятие.
Към Айъ - доста си песиместичен, понякога докато се обърнеш и нещата са се променили - от опит ти го казвам
Конс, имам предвид, че като преодолеем страха, индекса може да отиде на 1000-1200. Като се отвори алчността, може да се засилим и на 10 000, но това няма да е преди 2015. Поне според мен.
Това ме развесели
Не мислиш ли, че може да стане? Значи си по-песимист и от мен . Е, първо трябва да извадят някои балони от индекса може би.
аха, ясно
Това ме развесели
Коментар