Първоначално изпратено от stanislavnba
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tandemАко спада от 700 до сега се дължи пак на чужденци да ги таковам в чужденцитеизлизат за жълти стотинки
И ако нашите фондове сега не подкрепят пазара и не защитят Българския капитал да ги таковам и тях
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Re: аз като невеж
Първоначално изпратено от stanislavnbaДа ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
Как може при положение че кризата е в БГ от 2 месеца индексите да си късат гащите да падат като при вмоменташното състояние икономиката ни не е толкова зле колкото я описват. Това трябва ли да означава че до коледа тъй като към другото лято би трябвало, повтарям БИ ТРЯБВАЛО да се стабилизира борсата още от коледа до почват зелените вълни. Или просто никой няма отговор защото вмомента секи на нашата борса чака някой чичко евреин да дойде и да оправи борсата ни.
Щото аз до сега съм се набутал много тъй като не са ми трябвали парите и си чакам търпелив човечец съм ама ще ми трябват до няколко месеца и вие като малко по опитни от мен какво предлагате , да си прибера ли ся квото е останало или да си пиля нервите до март месец.
Коментар
-
Камен Колчев: Трябва да наемем Краун Ейджънтс-2
http://darikfinance.bg/view_article....ticle_id=11126 -Дарик
Коментар
-
Първоначално изпратено от PivoleyПървоначално изпратено от extremeПървоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от KaloЧовек, ако тези пари ти трябват наистина, не ги играй на борсата - когато знаеш, че ако ги загубиш, ще е мн мн тегаво, почваш да правиш глупостиИграе се само с пари, които можеш да прежалиш, без да трябва да останеш на улицата примерно.
Иначе, СОФИКС може да падне и до 200, nobody knows. То, ако някой знаеше, щеше да е милионер вече. По принцип обаче, тегленето на кредит, за да се вкарат парите на борсата, особено ако не знаеш за какво става въпрос е силно непрепоръчително.кредита е последна опция , като удавник за сламка. Ще чакам някаква малка корекция и ще тегля всичко. Накрая така ще стане май. Щото както писаха по долу няма да ми издържят нервите и мн емоции ще станат
Коментар
-
Първоначално изпратено от PivoleyПървоначално изпратено от extremeПървоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от KaloЧовек, ако тези пари ти трябват наистина, не ги играй на борсата - когато знаеш, че ако ги загубиш, ще е мн мн тегаво, почваш да правиш глупостиИграе се само с пари, които можеш да прежалиш, без да трябва да останеш на улицата примерно.
Иначе, СОФИКС може да падне и до 200, nobody knows. То, ако някой знаеше, щеше да е милионер вече. По принцип обаче, тегленето на кредит, за да се вкарат парите на борсата, особено ако не знаеш за какво става въпрос е силно непрепоръчително.
Именно, точно за това говоря в този момент на развитие на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от extremeПървоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от KaloЧовек, ако тези пари ти трябват наистина, не ги играй на борсата - когато знаеш, че ако ги загубиш, ще е мн мн тегаво, почваш да правиш глупостиИграе се само с пари, които можеш да прежалиш, без да трябва да останеш на улицата примерно.
Иначе, СОФИКС може да падне и до 200, nobody knows. То, ако някой знаеше, щеше да е милионер вече. По принцип обаче, тегленето на кредит, за да се вкарат парите на борсата, особено ако не знаеш за какво става въпрос е силно непрепоръчително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от KaloЧовек, ако тези пари ти трябват наистина, не ги играй на борсата - когато знаеш, че ако ги загубиш, ще е мн мн тегаво, почваш да правиш глупостиИграе се само с пари, които можеш да прежалиш, без да трябва да останеш на улицата примерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaloЧовек, ако тези пари ти трябват наистина, не ги играй на борсата - когато знаеш, че ако ги загубиш, ще е мн мн тегаво, почваш да правиш глупостиИграе се само с пари, които можеш да прежалиш, без да трябва да останеш на улицата примерно.
Коментар
-
Destiny,
ти е предложил много добра схема...
Както при покупка имаше една теория : "Average..." т.е през определен период от време да купуваш за еднаква сума акции, същото може да направиш при тегленето...
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от stanislavnbaДа ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
Как може при положение че кризата е в БГ от 2 месеца индексите да си късат гащите да падат като при вмоменташното състояние икономиката ни не е толкова зле колкото я описват. Това трябва ли да означава че до коледа тъй като към другото лято би трябвало, повтарям БИ ТРЯБВАЛО да се стабилизира борсата още от коледа до почват зелените вълни. Или просто никой няма отговор защото вмомента секи на нашата борса чака някой чичко евреин да дойде и да оправи борсата ни.
Щото аз до сега съм се набутал много тъй като не са ми трябвали парите и си чакам търпелив човечец съм ама ще ми трябват до няколко месеца и вие като малко по опитни от мен какво предлагате , да си прибера ли ся квото е останало или да си пиля нервите до март месец.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
аз говорих и със специалисти по принцип и те така казват че декември ще е добър месец и ще има зелена вълна даже чух че софикс по прогнози го дават до коледа 900 ама това беше преди 2 седмици сега сигурно най оптимистично е 650
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от stanislavnbaДа ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
Щото аз до сега съм се набутал много тъй като не са ми трябвали парите и си чакам търпелив човечец съм ама ще ми трябват до няколко месеца и вие като малко по опитни от мен какво предлагате , да си прибера ли ся квото е останало или да си пиля нервите до март месец.
безумие е да се продава на тези нива..много страх има много а емоцийте не са добър приятел.. лоше е само ако ти трябват пари но декември ще е добър месец) успех
Sofix na 900 shte ima da po4akash oshte dosta!!! dano pone s 100-200 punkta se poka4i kato na4alo... no za 900... po-dobre idi za riba do lqtoto drugata godina!
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от stanislavnbaДа ви питам аз като един млад мн прецакан и невеж инвеститор.
безумие е да се продава на тези нива..много страх има много а емоцийте не са добър приятел.. лоше е само ако ти трябват пари но декември ще е добър месец) успех
Коментар
Коментар