Първоначално изпратено от bate Goiko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от KaloПървоначално изпратено от stanislavnbaпо тези обяснения това рано или късно е най рано след година
Че ... си ... мамата !
Днес 8, утре ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от stanislavnbaбез майтап, ако всички земат да теглят което според мен а като гледам според доста на това ниво вмомента е абсурдно, по хубаво фалит отколкото да се тегли, и фондовете ще земат да уволняват.... виж,.. във форума има по-еродирани от мен.. те са по сроковете... аз само стискам палци
Коментар
-
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от stanislavnbaбез майтап, ако всички земат да теглят което според мен а като гледам според доста на това ниво вмомента е абсурдно, по хубаво фалит отколкото да се тегли, и фондовете ще земат да уволняват.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaбез майтап, ако всички земат да теглят което според мен а като гледам според доста на това ниво вмомента е абсурдно, по хубаво фалит отколкото да се тегли, и фондовете ще земат да уволняват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариКамен Колчев пак си измисля някакви митични лоши чужденци, които продават акции и сриват пазара. Тях обаче отдавна ги няма. Главните продавачи са договорните фондове, включително и тези на Елана. Хората продължават да си теглят парите от фондовете, мениджърите им щат не щат продават, индексите пак падат и тегленето се усилва. И така ще е докато се изпразнят в един момент
Абе няма да е зле едно интервю да се вземе от бившите Големи за да знаем какво е положението и ще гоним ли зайци по поляните или само нас ще се гоним...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариКамен Колчев пак си измисля някакви митични лоши чужденци, които продават акции и сриват пазара. Тях обаче отдавна ги няма. Главните продавачи са договорните фондове, включително и тези на Елана. Хората продължават да си теглят парите от фондовете, мениджърите им щат не щат продават, индексите пак падат и тегленето се усилва. И така ще е докато се изпразнят в един момент
Коментар
-
Камен Колчев пак си измисля някакви митични лоши чужденци, които продават акции и сриват пазара. Тях обаче отдавна ги няма. Главните продавачи са договорните фондове, включително и тези на Елана. Хората продължават да си теглят парите от фондовете, мениджърите им щат не щат продават, индексите пак падат и тегленето се усилва. И така ще е докато се изпразнят в един момент
Коментар
Коментар