4i4ko Pari4ko, ако guantanamo не е имал предвид ЕУБГ, то може и да съм го припознал с Kork, но за сега ми се струва, че грешката е вярна...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от guantanamoОстана само една компания от която не можах да си набавя количество от акциите, нооо, някой ден, може и да успея.
т.е . казано на жаргон : ГРЕДА ,греда в твоите предположения за тарикатската компания на БФБ !/
Да ама тя съществува , приятелю !
п.п. надявам се , да съм спазил СПЛЕНИНГЪТ на сложните думи !
/ ако ,пък ,не , то лично те оповестявам за ХЕРО на сложните думи /
успех , въпреки всичко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoИма няколко човека които са интресни, нооооо, повечето тук не са наред с главния
Байй
Смешно, та дрънка.
Успех - и по тренда и срещу него. Май второто ти е по-необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от guantanamoОстана само една компания от която не можах да си набавя количество от акциите, нооо, някой ден, може и да успея.
т.е . казано на жаргон : ГРЕДА ,греда в твоите предположения за тарикатската компания на БФБ !/
Да ама тя съществува , приятелю !
п.п. надявам се , да съм спазил СПЛЕНИНГЪТ на сложните думи !
/ ако ,пък ,не , то лично те оповестявам за ХЕРО на сложните думи /
успех , въпреки всичко !
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от guantanamoХе, още един страж се появи
Negramoten, къв си ти и за кво се бориш?!!
И ти ли си виртуален герой който е загубил всичко на БФБ??!
не съм аз проблема ви хора
И не мога да разбера какво са ви обсебили някакви хора, че търсите във всеки един нов ник някакви стари играчи??!
Страни хора има тук, а темата е, извинявам се, пълен боклук!!
Има няколко човека които са интресни, нооооо, повечето тук не са наред с главния
Байй
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПаричко, в момента на дълги позиции ли си, или на къси?
ако не е фирмена (*) (или демо) тайна
без коментар ! / ЗА СЕГА ,ДЕ /
ОТ ТВОИТЕ УСТА , В БОЖИИТЕ УШИ ,
/ повярваш ли на това , ще повярваш на всичко Д. Х. ЧЕЙС /
Коментар
-
Хе, още един страж се появи
Negramoten, къв си ти и за кво се бориш?!!
И ти ли си виртуален герой който е загубил всичко на БФБ??!
не съм аз проблема ви хора
И не мога да разбера какво са ви обсебили някакви хора, че търсите във всеки един нов ник някакви стари играчи??!
Страни хора има тук, а темата е, извинявам се, пълен боклук!!
Има няколко човека които са интресни, нооооо, повечето тук не са наред с главния
Байй"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПаричко, в момента на дълги позиции ли си, или на къси?
ОТ ТВОИТЕ УСТА , В БОЖИИТЕ УШИ ,
/ повярваш ли на това , ще повярваш на всичко Д. Х. ЧЕЙС /
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПаричко, в момента на дълги позиции ли си, или на къси?
и на края какво
трябвало просто да прочетеш форума, за да получиш и то на тепсия безплатен съвет да скъсяваш ;-)
Ей голем си Баровец!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от guantanamoОстана само една компания от която не можах да си набавя количество от акциите, нооо, някой ден, може и да успея.
Коментар
-
Хе, ето го и стража
Аноне, все пак, бях попитан от човека нещо и е в реда на нещата да отговоря!!
катто и по-долу ти написах, като не ти изнася какво пиша, не ме чети!!
толкова е просто това, и не мислех, че трябва да ти го казвам, но ти ме изненадваш постоянно с включваниято си не на място
пп
Честно, не вярвам да не си загубил една камара пари на БФБ
Щото, ако не си, честно, не мога да те разбера
Ся,нормални къси да имаше на Софикс, разбирам,нооо, ти си уникален
честно
нямаш акции на БФБ, обече кибичиш в тази безмислена тема по цял ден, за да не се излъже някой да вложи пари на БФБ
При положения, че пазарите навън предлагат буквално неограничени възможности, ти си седнал да си губиш времето да спасяваш хора
Хе, не на мен тия
Може и да съм новак тук, нооо, и твоите методи са прозрачни
И да съм се обосновавал и прочие
защо да го правя!!!
Една причина само
за виртуалнния ми авторитет ли!!
Кво те грее тебе какви възможни съм открил в някоя компания!!!
нищо, щото нали нямаш акции,кво те интресува?!
Аз направих предложения вчера мисля беше, да се открие тема, в която да се пишат и споделят мнения за това, коио сектори или компании си струва да се продават или купуват сега и за в бъдеще
не от БФБ а от други нормални борси
Ето там ако напиша нещо ще се обоснова.
тук е безпредметно
Хайде, бай от мен и да докарте софикса поне до 100
ще черпя"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo4i4ko Pari4ko,трудно ми е да пиша за БФБ, щото има тук една особенна порода хора, които веднага скачат и започват да обясняват, как не трябва да се пишат добри неща за софикс и прочие
Откадзаха ме и ми прекършиха ентусиазма
Сега, аз вече съм приключил засега с покупките на БФБ.Остана само една компания от която не можах да си набавя количество от акциите, нооо, някой ден, може и да успея.От друга пък се отказах и мисля, съм приключил наистина, поне засега
Не смятам, че съм направил грешка, като съм купувал на нива около 500 софикс
дори напротив
Нооо, хората имат раличия относно аршина
БФБ ми е по-скоро хоби и това хоби в един момент ще ми се отплати много добре
Ако Софикс стане 100!!!!, няма да се поколебая да си утроя акциите които притежавам
Тогава, ще съм лузър ,който е направил отлични пакети на средна цени на софикс 200
Без коментар
Ако човек не е заслепен от това което се случва на БФБ, едва ли ще пропусне да забележи някой интресни неща
Нооо, обещал съм си, че за БФБ полемики няма да водя.
Има стражи, които не допускат да се изговаря нищо добро за този индекс.И не ми се водят безмислени полемики.
Поздравления за смисленият пост !!!
п.п. никой ,не би трябвало да прекършва емоцията на ИГРАЧА !
П.П. досещам се ,коя е компанията ,ако е рекъл господ ,ще е я ковне ме заедно !
п.п. и все пак ,не забравяй МАТЕМАТИКАТА : % спад ЗАГУБИ ОТ НЕЩО , не означава , че същият %, ЪП , ЪП !!! , означава избиване на загубите !!!
апропо : отнася се и за дау !!!
П.П. квинтесенцията е : кога влизаш и кога излизаш !
успех !!
Коментар
Коментар