IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
    окей ! НЕ ЗНАМ ДАЛИ се правиш на неразбираш ,но аз декларирам ,че бях първият в инвестора ,който започна да купува със стоп лоос !/ виж 2 ,3 еврохолд 2008 /

п.п. колкото за твоята ирония ,че всеки момент ,ще се появи анализатора на НИКЕЙ / визирайки ,че това са глупости и това не може да стане в Европа , респ. Сащ ,
    то това са твой думи ,които мога да ги докажа с цитати твой !!!!/от преди месец ,пример /
    Наистина не знам за какво говориш. Хайде да не продължаваме спора. Аз поне не си спомням да съм имал конфликт с теб.
    Поздрави и хубава нощ, ако търгуваш - успех.

П.П. Ако си толкова уверен - може и да ми цитираш мой пост, но съм сигурен, че се бъркаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
      Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от aron
      Никога не съм казал, че неможе да пада. Даже в случая веротността на не падне е изклщчително малка. Имам впредвид стратегиите и писанията на някои световно известни инвеститори. Това, че най-големи пари се правят в моменти на големи кризии. т.е те купуват не много често а в избран момент, разбира се при голям риск. Дъно никога не може да се хване, но цените са ниски и може вече да се пробва, но първа стъпка с изключително малка част от портфейла 4-5%. След това отново анализ пазарите и икономиките, изчакване и.т н
      Това е така, но аз не съм чувал някой да играе на БФБ със стоп-лос ордери. Тук се осредняват губещите покупки. А това в зеленото - малко си противоречиш.

И за да ти докажа ,колко съм добър , провери темата еврохолд , 2 ,3 октомри 2008 ! МОЖЕ БИ ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ,КОГА СЕ КУПУВА ПРИ ГОЛЯМ РИСК , ПОСЛЕ КАК СЕ БЯГА ГОНЕИКИ ПАДАЩЕТЕ НОЖОВЕ , може би тогава ще разбереш как се поставя фундамента /сори корк за израза / на неприлично големи печалби !
      п.п.ерго аз първи употребих думите ,че купувам ,с стоп лос !!!! ОБЯВИХАМЕ ЗА ЛУД !
      както и да е : аз помня ,било е време ,когато безпристрастно си защитавал моите позиции / за жалост не винаги / , така че :
      успех ти желая !!!
      Пак не разбирам какво точно ми казваш - Подразбирам, че фундаментът е измислен от теб, стоп-лосовете също, но не разбирам - аз какво общо имам с цялата работа..... по дяволите!!!!!!
      окей ! НЕ ЗНАМ ДАЛИ се правиш на неразбираш ,но аз декларирам ,че бях първият в инвестора ,който започна да купува със стоп лоос !/ виж 2 ,3 еврохолд 2008 /

п.п. колкото за твоята ирония ,че всеки момент ,ще се появи анализатора на НИКЕЙ / визирайки ,че това са глупости и това не може да стане в Европа , респ. Сащ ,
      то това са твой думи ,които мога да ги докажа с цитати твой !!!!/от преди месец ,пример /

справка : анализатора/ аз / на НИКЕЙ визираше точно това :

и в БГ това може да се случи : един ИНВЕСТИТОР да чака 15 години да стане нула на нула !!!!!
      за първи път го казах на корк преди 10 месеца , после пак , пак , пак ,
      докато твоя милост започна първо да иронизира / мога да го докажа / ,
      а пък от днеска и да плагиатсва и остроумничи , че видите ли има някои компании ,които 30 ,40 ,50 години са на едно и също положение ,спрямо началото на възхода си !!!!

п.п. моита покойна баба би ти отговорила така :

КАШМЕР И РЕЗИЛ ЗА ТЕБ . СОРИ !!!

Коментар

Никога не съм казал, че неможе да пада. Даже в случая веротността на не падне е изклщчително малка. Имам впредвид стратегиите и писанията на някои световно известни инвеститори. Това, че най-големи пари се правят в моменти на големи кризии. т.е те купуват не много често а в избран момент, разбира се при голям риск. Дъно никога не може да се хване, но цените са ниски и може вече да се пробва, но първа стъпка с изключително малка част от портфейла 4-5%. След това отново анализ пазарите и икономиките, изчакване и.т н
        Това е така, но аз не съм чувал някой да играе на БФБ със стоп-лос ордери. Тук се осредняват губещите покупки. А това в зеленото - малко си противоречиш.

И за да ти докажа ,колко съм добър , провери темата еврохолд , 2 ,3 октомри 2008 ! МОЖЕ БИ ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ,КОГА СЕ КУПУВА ПРИ ГОЛЯМ РИСК , ПОСЛЕ КАК СЕ БЯГА ГОНЕИКИ ПАДАЩЕТЕ НОЖОВЕ , може би тогава ще разбереш как се поставя фундамента /сори корк за израза / на неприлично големи печалби !
        п.п.ерго аз първи употребих думите ,че купувам ,с стоп лос !!!! ОБЯВИХАМЕ ЗА ЛУД !
        както и да е : аз помня ,било е време ,когато безпристрастно си защитавал моите позиции / за жалост не винаги / , така че :
        успех ти желая !!!
        Пак не разбирам какво точно ми казваш - Подразбирам, че фундаментът е измислен от теб, стоп-лосовете също, но не разбирам - аз какво общо имам с цялата работа..... по дяволите!!!!!!

Коментар

успех ти желая !!!

Коментар

По много позиции вече дъното - най - черното и най песимистичното и какво ли не дъно е близо, тъй като цените наближават 0.00 , така че спокойно, да загубим , да загубим колко да загубим? много по малко отколкото преди месец и половина до сега.Може да се погледне и под този ъгъл ситуацията. В момента едни гледат на пазара като възможност-незабравяйте това

Не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
            aron, звучим по никове подобно и ще ти кажа нещо. В сайта на инвестор, има една класация за БФБ. Пусни за последните 6 години, кои акции колко % са се увеличили и колко са загубили. След това пиши пак по темата. Не забравяй, че има компании, световни колоси, чийто акции се търгуват в момента на нива отпреди 20-30-40-50 години.
            Успех.

П.П. Ето ти линка:
            http://kompanii.investor.bg/?cat=238

преди подаването на линка , протокола задължава да кажеш :

какво каза чичко паричко !!! А именно той първи разду за неволята на японските инвеститори , които 15 години са напрактика на едно и също ниво , без да смятаме инфлацията , става дума за NIKEI !

КОГАТО ,АЗ КОМЕНТИРАХ ТОВА , ТИ И СЕБЕПОДОВНИТЕ ТИ ,казвахте
            " ето след малко ще се появи и онзи с NIKEI !!!!

Това ,драги ти лично го каза в тази тема преди около месец !!

п.п. За прости ли ни смяташ , или просто плагиатстваш чужди мнения ,стремейки се ,да придобиеш незаслужена слава ????

п.п. не забравяй ,че във форума има все още грамотни хора , и най -вече ,не-забравяй ,че следите винаги ОСТАВАТ !!!

П.П. СОРИ ! разочарова ме !
            ???????
            Къде го чукаш - къде се пука! Нищо не разбирам.

Коментар

По много позиции вече дъното - най - черното и най песимистичното и какво ли не дъно е близо, тъй като цените наближават 0.00 , така че спокойно, да загубим , да загубим колко да загубим? много по малко отколкото преди месец и половина до сега.Може да се погледне и под този ъгъл ситуацията. В момента едни гледат на пазара като възможност-незабравяйте това

aron, звучим по никове подобно и ще ти кажа нещо. В сайта на инвестор, има една класация за БФБ. Пусни за последните 6 години, кои акции колко % са се увеличили и колко са загубили. След това пиши пак по темата. Не забравяй, че има компании, световни колоси, чийто акции се търгуват в момента на нива отпреди 20-30-40-50 години.
              Успех.

П.П. Ето ти линка:

преди подаването на линка , протокола задължава да кажеш :

какво каза чичко паричко !!! А именно той първи разду за неволята на японските инвеститори , които 15 години са напрактика на едно и също ниво , без да смятаме инфлацията , става дума за NIKEI !

КОГАТО ,АЗ КОМЕНТИРАХ ТОВА , ТИ И СЕБЕПОДОВНИТЕ ТИ ,казвахте
              " ето след малко ще се появи и онзи с NIKEI !!!!

Това ,драги ти лично го каза в тази тема преди около месец !!

п.п. За прости ли ни смяташ , или просто плагиатстваш чужди мнения ,стремейки се ,да придобиеш незаслужена слава ????

п.п. не забравяй ,че във форума има все още грамотни хора , и най -вече ,не-забравяй ,че следите винаги ОСТАВАТ !!!

П.П. СОРИ ! разочарова ме !

Коментар

• Първоначално изпратено от aron

Коментар

• Никога не съм казал, че неможе да пада. Даже в случая веротността на не падне е изклщчително малка. Имам впредвид стратегиите и писанията на някои световно известни инвеститори. Това, че най-големи пари се правят в моменти на големи кризии. т.е те купуват не много често а в избран момент, разбира се при голям риск. Дъно никога не може да се хване, но цените са ниски и може вече да се пробва, но първа стъпка с изключително малка част от портфейла 4-5%. След това отново анализ пазарите и икономиките, изчакване и.т н

Коментар

Не смятай в процент защото не говоря за пълнене на 100% от портфейлите. Гледай абсолютните промени например Хима 2.00 преди месеж и половина 4.50лв - това имам впредвид Химимпорт избрах произволно без някакви негативни очаквания за движението на цената на акциите на компанията)
                    Може би не ме разбираш - Ако една акция е била преди 3 месеца 5 лв., сега е 80 ст., това не означава, че повече няма да пада.
                    Днес, по-рано, написах за т.н. ривърс сплит - компанията решава, че 10 акции стават 1 и ето ти пак цена от 8 лв. на акция.
                    Не подценявай това.

Коментар

• Не смятай в процент защото не говоря за пълнене на 100% от портфейлите. Гледай абсолютните промени например Хима 2.00 преди месеж и половина 4.50лв - това имам впредвид Химимпорт избрах произволно без някакви негативни очаквания за движението на цената на акциите на компанията)

Коментар

Успех.

П.П. Ето ти линка:

Коментар

Ооо, чакай малко. Цените не наближват 0.00. До там има още толкова % спад, колкото беше досега. Смятай внимателно.

Коментар

• По много позиции вече дъното - най - черното и най песимистичното и какво ли не дъно е близо, тъй като цените наближават 0.00 , така че спокойно, да загубим , да загубим колко да загубим? много по малко отколкото преди месец и половина до сега.Може да се погледне и под този ъгъл ситуацията. В момента едни гледат на пазара като възможност-незабравяйте това

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                              4i4ko Pari4ko, ако guantanamo не е имал предвид ЕУБГ, то може и да съм го припознал с Kork, но за сега ми се струва, че грешката е вярна...
                              Съжалявам, че се намесвам....
                              С Корк съм имал само 1 спор - за Алкоа. Тогава акцията беше 30 долара, аз му казвах, че предстои голям спад. Сега е около 10. Стилът в спора (доколкото може да се оприличи на спор) на Корк и Гуантанамо е идентичен. Смея да твърдя, че са едно и също, при това, все още губещо лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                                4i4ko Pari4ko, ако guantanamo не е имал предвид ЕУБГ, то може и да съм го припознал с Kork, но за сега ми се струва, че грешката е вярна...
                                чуй ме и замълчи :
                                КОРК е фен на чичко Уорън, ТОЙ ,НИКОГА НЕ Е ЕБАВАЛ СОРОС !

guantanamo обича СОРОС !

дано ,разбра какво ти казвам , успех !

Коментар

Working...
                                X