If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чети мойто моче и се образовай не само във форума на инвестор.бг
Ти за него не бери грижи...
Е как да не бера грижа?... Ако Бъфет фалира /а това скоро ще стане/ между списващите в този форум ще има масови самоубийства!
Гадно и страшно! И се пазете ,ти и още 5-6 спецове от този форум,че тръгнат ли на самоубийство, някои откачалки могат да посегнат първо на вас.Други по-уравновесени с удоволствие , като си пият уискито ще капнат две-три капки на земята за бог да прости! АМИН!
Излагаш се !Знаеш много добре че Бъфет може да се издължи съвсем точно на всеки който е инвестирал при него , той си е мениджър на този фонд и дивиденти не раздава..дивидентите ги дава Маадоф. Ти инвестираш при такива като него очевидно.
Ти за него не бери грижи...
Е как да не бера грижа?... Ако Бъфет фалира /а това скоро ще стане/ между списващите в този форум ще има масови самоубийства!
Гадно и страшно! И се пазете ,ти и още 5-6 спецове от този форум,че тръгнат ли на самоубийство, някои откачалки могат да посегнат първо на вас.Други по-уравновесени с удоволствие , като си пият уискито ще капнат две-три капки на земята за бог да прости! АМИН!
Купидов - добре го рече - спечелено от компания сухо да се реинвестира трябва - чичо Уорън само веднъж е дал 10 цента дивидент - бъзика се, че му се наложило да отскочи до кенефът и го решили без него... ;-)
Мани, той пък тоя и той е един мошеник, само заблуждава хората, че им инвестра парите правилно, а не дава никакви дивиденти.
:-)
Бъфет май е един от малкото хора, които не са мошеници на Wall Street
Кой е Уорън Бъфет и кой е Дъг Кас?Кой е Димитър Бербатов и кой е Гацо Бацов?
гледах едно интервю с Джордан Белфърт, та той спомена за Бъфет, че е един от малкото честни хора и с някаква кауза, различна от тази на повечето там, да трупат пачки за дрога, курви и яхти
Купидов - добре го рече - спечелено от компания сухо да се реинвестира трябва - чичо Уорън само веднъж е дал 10 цента дивидент - бъзика се, че му се наложило да отскочи до кенефът и го решили без него... ;-)
Мани, той пък тоя и той е един мошеник, само заблуждава хората, че им инвестра парите правилно, а не дава никакви дивиденти.
Виж колко пъти съм давал мнение във форума за последните 2 години - малко над 100, а ти пишеш, че от 1 година съм ти обяснявал нещо си. Не си измисляю, а че инвеститорите разчитали на дивиденти, а не на промяна на цената е такова изказване, че едва ли има първокурсник по финанси, който да го измъдри
Но тъй като допускам, че може и да си прав, аз се вслушвам в мнението на другите, дори и когато ме разсмива и в такъв случай ще кажа - значи стария кокал Бъфет не е инвеститор, а спекулант .....човек винаги може да научи нещо ново.
А бе и той нещо душа бере напоследък...набълбука се и той с "активи" далеч от дъното...
Първоначално изпратено от Императорът
Единственият смисъл една компания да плаща дивидент е, ако не може да използва печалбата ефективно.
Анджък де... И аз това досега ти обяснявам! Тя тази компания те има за кръгъл идиот и затова решава вместо теб! А ти си доволен че някой друг решава вместо теб...
И тъй като аз не съм такъв идиот държа да си получа дивидента. Ако преценя че фирмата действа ефективно ще си купя акции с този дивидент, ако се съмнявам няма да си купя акции...
Не би трябвало да е толкова трудно за разбиране!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Има ли компания на БФБ чийто фрий-флот е по-голям от 50%...от там почнете!
Почти всички бивши приватизационни фондове! Това е повече като леко заяждане.
Иначе няма!
Не е заяждане .В сегашния си вид БФБ става единствено за спекула(купуваш ак днес ,за да ги продадеш утре с печалба)В този смисъл и дългосрочните са спекуланти!И как да е по друг начин след като,не получаваш(или получаваш някакъв смешен)дивидент ,не участваш в разпределението на печалбата ,не можеш по никакъв начин да участваш в управлението на компанията където си акционер, не получаваш дори едно елементарно уважение от мажоритаря(и как ли да го получиш след като те мисли за балък)...
Ти като тези от Давос , търсят виновен и те не са виновни..задължително. Ами ако няма виновен със зла умисъл , какво ще стане. Много е сложно да се разбере че няма виновен пряко и кризата е от това че всеки и е слагал в касичката.
Коментар