IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
    чудя се ,кой ще бъде от първите ,които ,ще го отнесе ,като държава?
    Няма да са САЩ защото там са с най-голямата печатница на пари. Няма да са и от еврозоната. Най-вероятно ще са някои членове на ЕС които все още не сасе приели еврото... Те ще са първите, а след тях са гореизброените. Но те поне ще могат да кажат че първи са се издънили онези просяци от Централна/Източна Европа... и от там "практически" е тръгнало всичко!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
      Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
      Първоначално изпратено от PIMP
      4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
      Мило ,момче !!!
      Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,
      ИЛИ просто продавате с надеждата ,че:
      продавайки на загуба се спасявате от колосална загуба !!

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
      егати наивниците сте !!
      последна справка : ДАУ падна с около 40% ,пада и се вдига !
      какво става със СОФИКС ??
      НАЛИ И ТОВА Е ФОНДОВА БОРСА ! Или парите на българските "инвеститори"
      са келяви, или борсата такава е !!!А защо ли ?
      При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.
      Боже ,ти наистина си зле потготвен !!

Приключвам :чети ,образовай се !!!
      ето ти пример : когато акциите на една измамническа компания станат 0.01ст. ,/пример/ ,то вярвай ми ,че вече много по -умни от тебе вече са преценили ,че като купят всички акции и после ги продадат на вторични суровини ,то те ще инкасират 100% печалба !!!
      " А КАКВО ЩЕ СТАНЕ ТОГАВА С МЕН "-би попитал Д . Х. ЧЕЙС!!
      А КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕБ ,бих попитал аз ?????

Коментар

• да утре може и -5% -7% да падне,и какво ако те послушам значи да изляза и да разпродам портфейла си ...хахахах
        Петър забрави ли,че които има железни топки тои издържа или демагогии за да може после да се нагушиш ли ....
        Прави нещо за да се продава държавната борса....да намерят кои да я купи....
        и този дето ще я купи да поддържа ликвидност...
        Та това щяха да го правят но Нали сме социалисти...ужас.....
        Утре пак ще удържим на петък 13-ти даже и да е черен....

не е препоръка.,..,

Коментар

• Не значи, ама нали гледаш, за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
          4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
          Мило ,момче !!!
          Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
          егати наивниците сте !!
          При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
            ...
            Именно и аз за това говоря.Но не схващам как хора като Атила.Люк,ПЕПИ, ДонА на глупаците,Императора и компания въпреки,че ежедневно губят (поне те твърдяха че са купували от Х нива) се опитват да внушат на останалите, че са глупаци,заювци и к'ви ли не само защото се изнасят от борсата?!

А за творчеството ми всеки има право на лично мнение,както аз съм имал правото да се разгологъзя като съм се захванал с това.Мислиш ли,че не съм очаквал всякакви обаждания,констатациии,епитети и каквото още се сетиш?
            ...
            Начи.. гореизброените съфорумци (некои от които познавам лично и увъжавам...)
            Както и ти имът право да са изкажат и да ти опонирът...
            НалЕ ???
            Ся, некои са по-емоционални от други... Ама.. кво пък.. секи си има тертип на поведение...
            Да внушат ???
            Не,... не мисля че искат да внушат на когото и да е каквото и да е ..
            (без да адвокатсвам никому...) .. не мисли че е лесно да приемеш, че си сгрешил..
            да признаеш на себеси, че просто не си го измислил както требва.. (като мене напримерно.. ) .. че не си излязъл на едно и четер... надявам са, да съм си записал важните точки от урока... налЕ..
            нема баце... сички сме новаци туканка (протосите, със сложните имена на позициите, са доказаха - паляци... как па един не изтанцува спада, както требва.. се тая..)... и се учим...
            кой по-бърже..
            друг тъпий - полекинка.. времето е пред нас...
            Петър, форумът, затуй е форум, - секой да си голослови секви тъпотий... емоций, ...
            да си излее дерта... да се надсмее над опонента (надяаам се добронамерено..)....
            ... а СЕГА да се изнесеш от борсата е ТЪПО !!! (ако до ся не си се изнесъл.. налЕ..)
            виждам, ча си имаш причини да дуднеш, ... ама нема файда (практическа де..) ..(нито ша предпазиш некого от нещо, нито квото и да е друго...)
            ... още не мога да та рАзбера на 100 працента...
            (98%)
            .. а за тия дето ти звънят ф ефир с хитроумни реплики...
            съшо но комен
            нема сми...
            Колчо....разбирам те отлично,но не е почтенно да вадиш цитата от цитата на който е отговора (контекста) А там беше и въпросът,но ней се...
            Напълно съм съгласен,че форумът е за това - да се изразяват мнения и да се води спор и дискусия.НО .... прави ли ти впечатление,че това в БГ не се получава,защото ...... се води от българи (хора които си мислят,че всичко могат и знаят и че морето е до колене).Разбира се противоположните мнения са предпоставка за съществуването и функционирането на борсата като такава. Но някой полуидиот да ми обяснява как аз съм незнам какъв си само защото не споделям мнението му,че мажоритаря взима премия от 2-3-5милиона лева,за сметка на донорите...опс акционерите, е т'ва не го приемам.А още повече когато се оказва,че съм се оказал прав.Това е все едно баща ми с който играя на табла и който го водя с 47 на 17 седмици , да ми обяснява, че съм бил калитко и че зара бил с мен.При този смазващ резултат ми е трудно да го проумея,камо ли да го повярвам.Между другото съм готов на турнир по табла (хвърляне на зарове,а не с чашка) и шах със всеки който е навит.

Коментар

• В УНСС ли преподаваш?
              интересно е че в този форум си единствения, който вместо да се аргументира, се оправдава, че това се плаща на неговите курсове Не е сериозно, а защо да ти давам пари, като може и нищо де ни ми кажеш. Дай нещо на демо тук във форума. Петре нищо лично, но според теб колко хора те вземат за сериозен анализатор? Има една приказка" човек, който не го може ещо ходи да го преподава", защота ако го можеше щеше да вади пари от него.
              Знаеш ли че 5 пари не давам кой колко на сериозно ме взима в този форум бъкан от лузъри,неудачници и профани.Разбира се има и приятни изключения с които кореспондирам по друг начин и уверявам те далеч,ама далеч по аргументирано.

А сега за приказката че" човек, който не го може ещо ходи да го преподава", защота ако го можеше щеше да вади пари от него" да те попитам - значи ли това, че хората от които си се учил (ако си се учил?) са те направили и теб такъв?
              Значи ли,че тези които търгуват на Уолстрийт са лузъри защото не търгуват на БФБ? Значи ли,че тези които учат в Йеил,Оксфорд,Принстън са тарикати,а преподавателите им са профани?

Има обективни и субективни фактори които обаче не си достигнал определено ниво на мислене за да осъзнаеш.
              То означава в твоя случай, защото ти нямаш сделки на БФБ, а за тях не знам.

Коментар

• сички сме новаци туканка (протосите, със сложните имена на позициите, са доказаха - паляци... как па един не изтанцува спада, както требва.. се тая..)... и се учим...
                кой по-бърже..

Слепеца Колчо мноо правилно го е рекнал .Сички де са прайха че мнооо разбират са нагрухаха.И аз в туй число имам загуби.Мислех си и аз че на Софнята 500 и приляга кат число ма тя на 200 зе че се запъти.Извода е че никой нищо не разбира от поведение на пазара.Остава само едно : безчувсвените цифри и графики които немат сантимент.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                  Мило ,момче !!!

егати наивниците сте !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от don emilio
                    http://money.cnn.com/data/markets/sandp/

krasota............na WALL STREET

pe66660000000000 gleda6 i ne viarva6 , a debile?????
                    Дончо, на това му се казва манипулация мойто момче. Не надай се, няма кой да купува акции нито тука на бфб-то нито на уолстрийта... Секи гледа да продаде на някакво що годе прилично ниво... ама нема!

Аз също бих искал тази криза да приключи за 1 година и да започне възстановяването, само че не би. Това което се прави отвъд океана ще направи кризата да е поне 3-4 години!!!

Една криза приключва САМО тогава, когато някой /виновникът или някой друг/ плати сметката. Това което в момента се прави обаче е ослушки, пируети и пазарлъци кой колко да плати за еденето и пиенето през последните 20 години... А колкото повече време минава в кандърми толкова по-голяма ще бъде сметката. Вервай ми!

п.п.в тоя ред на мисли и вглеждайки се в нашата нова история ,чудя се ,кой ще бъде от първите ,които ,ще го отнесе ,като държава?Доколко доказва нашата история / последните 100г./ ,че сме устоявали успешно на световните предизвикателства ! ПРОСТО ИСТОРИЯ / без одиторски отчети /

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                      интересно е че в този форум си единствения, който вместо да се аргументира, се оправдава, че това се плаща на неговите курсове Не е сериозно, а защо да ти давам пари, като може и нищо де ни ми кажеш. Дай нещо на демо тук във форума. Петре нищо лично, но според теб колко хора те вземат за сериозен анализатор? Има една приказка" човек, който не го може ещо ходи да го преподава", защота ако го можеше щеше да вади пари от него.
                      Знаеш ли че 5 пари не давам кой колко на сериозно ме взима в този форум бъкан от лузъри,неудачници и профани.Разбира се има и приятни изключения с които кореспондирам по друг начин и уверявам те далеч,ама далеч по аргументирано.

А сега за приказката че" човек, който не го може ещо ходи да го преподава", защота ако го можеше щеше да вади пари от него" да те попитам - значи ли това, че хората от които си се учил (ако си се учил?) са те направили и теб такъв?
                      Значи ли,че тези които търгуват на Уолстрийт са лузъри защото не търгуват на БФБ? Значи ли,че тези които учат в Йеил,Оксфорд,Принстън са тарикати,а преподавателите им са профани?

Има обективни и субективни фактори които обаче не си достигнал определено ниво на мислене за да осъзнаеш.
                      То означава в твоя случай, защото ти нямаш сделки на БФБ, а за тях не знам.

Коментар

• по-тъпо същество от дончо не се е пръквало във форума. пепи и атила, колкото и да са зле, поне правят някакви опити или по-скоро напъни, за да се покажат компетентни (колкото и да е очевадно противното), ама тоз гамен освен линкове да пуска когато ДАУ качи малко и да сипе гнусни обиди, друго не знае. ама какво може да се очаква от бивша мутра?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                          ...
                          Именно и аз за това говоря.Но не схващам как хора като Атила.Люк,ПЕПИ, ДонА на глупаците,Императора и компания въпреки,че ежедневно губят (поне те твърдяха че са купували от Х нива) се опитват да внушат на останалите, че са глупаци,заювци и к'ви ли не само защото се изнасят от борсата?!

А за творчеството ми всеки има право на лично мнение,както аз съм имал правото да се разгологъзя като съм се захванал с това.Мислиш ли,че не съм очаквал всякакви обаждания,констатациии,епитети и каквото още се сетиш?
                          ...
                          Начи.. гореизброените съфорумци (некои от които познавам лично и увъжавам...)
                          Както и ти имът право да са изкажат и да ти опонирът...
                          НалЕ ???
                          Ся, некои са по-емоционални от други... Ама.. кво пък.. секи си има тертип на поведение...
                          Да внушат ???
                          Не,... не мисля че искат да внушат на когото и да е каквото и да е ..
                          (без да адвокатсвам никому...) .. не мисли че е лесно да приемеш, че си сгрешил..
                          да признаеш на себеси, че просто не си го измислил както требва.. (като мене напримерно.. ) .. че не си излязъл на едно и четер... надявам са, да съм си записал важните точки от урока... налЕ..
                          нема баце... сички сме новаци туканка (протосите, със сложните имена на позициите, са доказаха - паляци... как па един не изтанцува спада, както требва.. се тая..)... и се учим...
                          кой по-бърже..
                          друг тъпий - полекинка.. времето е пред нас...
                          Петър, форумът, затуй е форум, - секой да си голослови секви тъпотий... емоций, ...
                          да си излее дерта... да се надсмее над опонента (надяаам се добронамерено..)....
                          ... а СЕГА да се изнесеш от борсата е ТЪПО !!! (ако до ся не си се изнесъл.. налЕ..)
                          виждам, ча си имаш причини да дуднеш, ... ама нема файда (практическа де..) ..(нито ша предпазиш некого от нещо, нито квото и да е друго...)
                          ... още не мога да та рАзбера на 100 працента...
                          (98%) уж не си глупаф момък, па некой път съставяш неща, дет трошат тъпомера..
                          .. а за тия дето ти звънят ф ефир с хитроумни реплики...
                          съшо,.. но комен
                          нема сми... жалка гледка..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                            Първоначално изпратено от don emilio

Мили ми ДонЕ на Глупците - какво да гледам бе човек ? Просто обиране на стопове в края на сесията.

Ти утре гледай ако можеш св.Нагъзаки какво отпераки ще ти направи на БФБ
                            И гледай да не го приемаш много навътре.
                            GALFON,tva go govori6 ot 3 dena i kato vidi6 SOFIX zelen se krie6...i izpulzi6 ve4er.!!!!

GNIDA TAKAVA.........UVOLNENA....!!!!
                            Абе я се дръж за задника и за палците,че св.Нагъзаки утре няма да те пропусне, нещо повече,ще те оноди с поне 3-4%
                            Това обаче вече си е на 100% твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio

Дончо, на това му се казва манипулация мойто момче. Не надай се, няма кой да купува акции нито тука на бфб-то нито на уолстрийта... Секи гледа да продаде на някакво що годе прилично ниво... ама нема!

Аз също бих искал тази криза да приключи за 1 година и да започне възстановяването, само че не би. Това което се прави отвъд океана ще направи кризата да е поне 3-4 години!!!

Една криза приключва САМО тогава, когато някой /виновникът или някой друг/ плати сметката. Това което в момента се прави обаче е ослушки, пируети и пазарлъци кой колко да плати за еденето и пиенето през последните 20 години... А колкото повече време минава в кандърми толкова по-голяма ще бъде сметката. Вервай ми!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 4i4ko pari4ko, почти съм съгласен с теб! И аз смятам, че ще има изненадващи фалити на големи компании, също така мисля, че в момента е по-добре да стискаш, отколкото да пускаш толкова ниско! Както ти казваш, щом си стискал 90-95% надолу, какъв е смисъла да пуснеш за 5%. Но, не можеш да сравняваш Американските индекси с наща млада борса! Пък и ние преиграхме 2007 и сега просто се приземяваме!
                                Мило ,момче !!!

егати наивниците сте !!

Коментар

Working...
                                X