IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SoKoLoV

Утре петък 13-ти който продава със стотинките получава и жълта книжка , и специално за България може и шофьорска щото то е едно и също. :-)
    D.Y.F-091066

Коментар

• Правят го, за да придобият още мажуритар в най-подходящото време или със спекулативна цел!
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от BUGI
      за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
      Защото си нямат друга работа! Основният им бизнес се разсъхна, а като отиваш всеки ден на работа все нещо трябва да правиш там... и почваш да се мъчиш да печелиш от нещо от което хич не разбираш! Ей за тва го правят...

Коментар

• в тоя ред на мисли ,чудя се кога ,ще затворят временно БФБ?
        Всички знаете къде ги затвориха ,поради внезапни силни сривове !!
        Да ,но ние сме винаги по бам-башка !

Нас би трябвало да ни затворят поради : предвидени ,дългосрочни сривове !

Коментар

• Ми то било твърде лесно ! Защо тогава 95% от хората не са милионери , а едва само 5% са такива?

Ами, ще купят на 97% и ще си възвърнат инвестицията след време, защото не може вечно да се седи на дъното!
          Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          Колкото и черни дни да ни очакват, те все някога ще свършат. И борсата няма да се изпари, следователно тея дето са успяли да удържат и устискат да не продават сега, с цел по малки загуби, то след година две акциите им ще възвърнат по-високи стойности.
          Първоначално изпратено от SoKoLoV
          да утре може и -5% -7% да падне,и какво ако те послушам значи да изляза и да разпродам портфейла си ...хахахах
          Петър забрави ли,че които има железни топки тои издържа или демагогии за да може после да се нагушиш ли ....
          Прави нещо за да се продава държавната борса....да намерят кои да я купи....
          и този дето ще я купи да поддържа ликвидност...
          Та това щяха да го правят но Нали сме социалисти...ужас.....
          Утре пак ще удържим на петък 13-ти даже и да е черен....

не е препоръка.,..,
          Я ти кажи за тези дето не са успяли да устискат какво ще се е случило с тях. Защото те винаги са 90-95% или така наречената маса ?

Коментар

• П.Караиванов,ако ще играем мешана /табла,тапа и гюлбара/,приемам поканата.Седмиц и,2 от 3.Може и шах,само ако окажеш съпротива на табла.За мен ще бъде чест.

Коментар

• Ами, ще купят на 97% и ще си възвърнат инвестицията след време, защото не може вечно да се седи на дъното!
              Не е препоръка!
              Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
              Колкото и черни дни да ни очакват, те все някога ще свършат. И борсата няма да се изпари, следователно тея дето са успяли да удържат и устискат да не продават сега, с цел по малки загуби, то след година две акциите им ще възвърнат по-високи стойности.
              да утре може и -5% -7% да падне,и какво ако те послушам значи да изляза и да разпродам портфейла си ...хахахах
              Петър забрави ли,че които има железни топки тои издържа или демагогии за да може после да се нагушиш ли ....

не е препоръка.,..,
              Я ти кажи за тези дето не са успяли да устискат какво ще се е случило с тях. Защото те винаги са 90-95% или така наречената маса ?

Коментар

• BUGI

Ще си посменят собствениците , но да фалират не вярвам.Какво да вярвам , няма да има фалити.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                  Колчо....разбирам те отлично,но не е почтенно да вадиш цитата от цитата на който е отговора (контекста) А там беше и въпросът,но ней се...
                  Напълно съм съгласен,че форумът е за това - да се изразяват мнения и да се води спор и дискусия.НО .... прави ли ти впечатление,че това в БГ не се получава,защото ...... се води от българи (хора които си мислят,че всичко могат и знаят и че морето е до колене).Разбира се противоположните мнения са предпоставка за съществуването и функционирането на борсата като такава. Но някой полуидиот да ми обяснява как аз съм незнам какъв си само защото не споделям мнението му,че мажоритаря взима премия от 2-3-5милиона лева,за сметка на донорите...опс акционерите, е т'ва не го приемам.А още повече когато се оказва,че съм се оказал прав.Това е все едно баща ми с който играя на табла и който го водя с 47 на 17 седмици , да ми обяснява, че съм бил калитко и че зара бил с мен.При този смазващ резултат ми е трудно да го проумея,камо ли да го повярвам.Между другото съм готов на турнир по табла (хвърляне на зарове,а не с чашка) и шах със всеки който е навит.
                  ща ти отвръщам по твоя текст..
                  отрезал съм поста, щото стават ного големи и мен ме дразнат... за тва, а не да укрия контекста...
                  за тва, че българите знаат и могат сичко (а па често нишо не могът), съм съгласен на 100 працента..
                  Тоа момент със противоположните мнения и съществуването на борсата нешо не го разбрах.. ама сигурно щото ми се спи..
                  относно спора, с полуидиота, мисла че и ти не му отстъпваш, в яроста на аргументите си (визирам познанството ти с небезизвистния японец...)...
                  за мажоритара, си абселютно прав (за жалос..)... дале си го предвидил, или просто си познал, незнам .. за тва - но комен...
                  .. Не те ли е срам, така да шамариш собствения си баща така на табла, ??? и после да го позориш на всеослушание пред целата финансова антелигенция ???
                  За таблата... мое да ойда да кибича(щот не я обичам..), а за шахчето, съм склонен да се пробам...

Мисла, че предаването, дето водиш, ще е по-гледаемо, ако мотнираш малко по-градивно отношение към нещата (независимо дали са "лоши" или "добри") като цяло... и се опиташ да бегаш по-далече, от жълтия изказ...
                  (не го приемай, като даване на наклон на каквото и да е... просто едно добронамерено лично мнение...)
                  лека нош всичким...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BUGI

не е препоръка.,..,

Коментар

• Правят го раради такива лекомислени дето разпродават на загуба все едно идва края на света ...та вие се много утопични .....

И заради нещо друго го правят искат да са печаливши...
                      А не лала джии .........

Коментар

за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
                        Защото си нямат друга работа! Основният им бизнес се разсъхна, а като отиваш всеки ден на работа все нещо трябва да правиш там... и почваш да се мъчиш да печелиш от нещо от което хич не разбираш! Ей за тва го правят...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Франк Бауър, член на Управителния съвет на ТБ БАКБ АД, купува 2 000 акции на управляваното от него дружество на цени 9,5 и 9,65 лв. на 21 януари 2009 г.

Огнян Донев, изпълнителен директор на Софарма АД, купува 150 акции от дружеството на 20 и 21 януари на цени от 2,1 и 2,114 лв. За периода 5-11 февруари 2009 г. Огнян Донев е закупил други 16 546 акции, съобщиха от Софарма.

Веселин Генчев, председател на Съвета на директорите на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ, е закупил 250 хил. акции по 0,45 лв./бр. на 22 януари 2009 г.

Трима директори на Емка АД, са купили по между 5 хил. и 7,2 хил. акции на управляваното от тях дружество на 13 януари 2009 г. Единичната цена на акция е 1,24 лв.

Борислав Найденов, изпълнителен директор на Премиер Фонд АДСИЦ, е закупил 22 331 акции на дружеството на 20 и 21 януари 2009 г. на цени от 1,03 и 1,12 лв. за акция.

Vitosa ltd с управител Алекси Андонов, член на СД на dдиректорите на Инвестор.БГ АД е закупило 1 580 акции на Инвестор.БГ АД между 5 и 23 януари 2009 г. на средна цена 11,37 лв./бр.

Атанас Бобоков, председател на СД на Монбат АД, е дал разпореждане управляваното от него дружество да изкупи обратно свои акции, като са осъществени 126 сделки през януари.

Единствено Димитрис Сотиропулос, член на СД на Биоасис АД е извършвал продажби от сделките на ръководните лица през януари. Той е продал 150 акции на Биоасис АД при цени от 303 до 344 лв. за акция.

Първоначално изпратено от filchef
                          Не значи, ама нали гледаш, за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
                          Първоначално изпратено от PIMP
                          Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                          4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
                          Мило ,момче !!!
                          Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,
                          ИЛИ просто продавате с надеждата ,че:
                          продавайки на загуба се спасявате от колосална загуба !!

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
                          егати наивниците сте !!
                          последна справка : ДАУ падна с около 40% ,пада и се вдига !
                          какво става със СОФИКС ??
                          НАЛИ И ТОВА Е ФОНДОВА БОРСА ! Или парите на българските "инвеститори"
                          са келяви, или борсата такава е !!!А защо ли ?
                          При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.
                          Кои са тия 9 дружества които си изкупуват обратно акциите.

Коментар

• Колкото и черни дни да ни очакват, те все някога ще свършат. И борсата няма да се изпари, следователно тея дето са успяли да удържат и устискат да не продават сега, с цел по малки загуби, то след година две акциите им ще възвърнат по-високи стойности.

не е препоръка.,..,

Коментар

Не значи, ама нали гледаш, за януари месец 9 дружества купуват собствените си обезценени акции, за какво мислиш го правят?
                              Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                              4i4ko Pari4ko, за теб ако няма кой да купува всичко трябва да струва нула? Тогава търся да купя челия ИХЛБЛ за 5 бона, защото няма външен инвестотор с рисков капитал Както могат да бъдат надценени, така и могат да бъдат подценени, печели, този който умее да оценява и да влиза н време.
                              Мило ,момче !!!
                              Ха на бас ,че след тотален срив на борсата / 90%- 95 % /, предстоят фалити на много от така наречените КОЛОСИ !

ИЛИ продължаваш да стискаш ,като девица х...,СВОИТЕ ОБЕЗЦЕНЕНИ АКЦИИ , с последната надежда ,че видити ли компанията " ХИКС " с крадливият мажоритар "игрек ", случайно е допуснала обезценка на активите с повече от 90%/ пример /,
                              ИЛИ просто продавате с надеждата ,че:
                              продавайки на загуба се спасявате от колосална загуба !!

може би ти и себеподобните си вярвате ,че сте в една лодка с мажоритаря / повече от 70% собственост /
                              егати наивниците сте !!
                              последна справка : ДАУ падна с около 40% ,пада и се вдига !
                              какво става със СОФИКС ??
                              НАЛИ И ТОВА Е ФОНДОВА БОРСА ! Или парите на българските "инвеститори"
                              са келяви, или борсата такава е !!!А защо ли ?
                              При 90-95% процента спад, следва ли, че 90-95% от дружествата ще фалират? ами нека станат всички по 0,001лв ние да си накупим, пък ще видим кой ще фалира.
                              Кои са тия 9 дружества които си изкупуват обратно акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                сички сме новаци туканка (протосите, със сложните имена на позициите, са доказаха - паляци... как па един не изтанцува спада, както требва.. се тая..)... и се учим...
                                кой по-бърже..

Слепеца Колчо мноо правилно го е рекнал .Сички де са прайха че мнооо разбират са нагрухаха.И аз в туй число имам загуби.Мислех си и аз че на Софнята 500 и приляга кат число ма тя на 200 зе че се запъти.Извода е че никой нищо не разбира от поведение на пазара.Остава само едно : безчувсвените цифри и графики които немат сантимент.
                                Е Ташунко,позволи ми тук да не се съглася с теб.Едно е да си 2-3-5г. на пазара, а съвсем друго е да гледаш от ъгъл 17г. (градуса,години...както ти е удобно) На това му се вика житейски опит, а него на курсове не го преподават,нито се купува или продава ;-)

Коментар

Working...
                                X