IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luckyboy
    специално за спомена нещо от 13.05.2008:
    http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=125

никъде обаче не съм чул човека да иска паметник ))
    извинявай, но за кое по точно трябваше да ръкопляскаме? за малко статистика, която повечето от участниците във форума и без това я знаят ли? я порови малко повече и дай нещо по-конкретно като цифри, коментар и аргументи.

Коментар

• уффф... не са ли измаряте от тая ефтина простотия бе ???
      би му мамата.... !!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от споменЪ
        ами ако ти копна десетина коментара, включително и мои от миналата година?
        ти да не се разпозна измежду споменатите образи или се почувства пренебрегнат ;-)
        ми копни ми
        ако не се лъжа най-песимистичния ти вариянт беше до към 550 ма може и да бъркам
        а пък аз не съм се разпознал
        просто ми направи впечатление, че в разговорите които визираш от вчера и днес твоята комплесирана особа отсъства, пък преди малко си се включил в групата на Шаро, че и паметник си поискал ))))))
        на Пеньо най-песимистичната прогноза бе за Софикс 750 , направена при Софикс 1100 , но той не издържа и се набуха при Софикс 897

на Пеньо му дай един хуй и повече няма да се обади
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

специално за спомена нещо от 13.05.2008:

сега ще направя един паметник ............ в кенефа

Коментар

• специално за спомена нещо от 13.05.2008:

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
              да само,че Дау отново е свръхпродаден и това на дъното...какво ли следва следващите сесии....
              св.Нагъзаки ще даде отговор на този екзистенциален въпрос ;-)

Коментар

• може,ам не сега или тия няколко сесии...

не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от pesho777
                  CNN live
                  Айде бе, и по ЦНН ли ще дават как Дау ще пробие 7500!?

Live

Ще слушаме да видим какво ще пробие

Коментар

• лъкибой, считам, че това мнение е далеч по-красноречиво от това да копвам някой мой коментар. и за да съм безкрайно обективен за пореден път, си признавам: преди година очаквах дъно при софикс 700, тогава и през ум не ми е минавало за 550, а каму ли 265. вие тогава при прогноза 700, че ме бяхте обявили за луд, а си представям ако някой беше споменал за 265 сигурно щяхте да го погребете жив.
                    и това, което пиша сега не е плод на някакво желание да се самоизтъквам - аз и хората които мислеха като мен (или аз като тях), а просто ми се повръща като чета бездарниците, които дори след очеизвадния си погром са тръгнали да ни хулят. глупаво е, предполагам, че и сам ще го признаеш.

Първоначално изпратено от monopola
                    Здравейте,

в тая тема не съм писал от доста време, чета я все пак.
                    Искам сега да се извиня на всички така наречени апокалиптоси. Споменъ, ПК и разни други. Пичове вие определено видяхте пазара по добре от мен. Това го признавам. Не ми харесва държането и поведението ви, не ви харесвам и вас, но със сигурност познахте. И да не стане 750 Софикс и днес да е дъното и т.н., няма значение. По добри сте, поне от мен.
                    От известно време насам определено ми се промени мнението за повечето участници. Оптимистите, сред които съм и аз са толкова нелепи с поведението си, че няма накъде. По добре да си мълчим.

Айде със здраве
                    поклон за монопола, човека си казва, че не ни харесва (сигурно има основание за това), но има честта и доблестта да си признае грешките. за хора като него ме боли, защото е ПИЧ, но утайки като дончо и полки и всичките си пари да изгубят ми е все тая.

Коментар

• да само,че Дау отново е свръхпродаден и това на дъното...какво ли следва следващите сесии....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                        CNN live
                        Айде бе, и по ЦНН ли ще дават как Дау ще пробие 7500!?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          CNN live
                          Какво ново там? Започва последния час на сесията,характерен с здрави разпродажби !

Коментар

• CNN live

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                              ами ако ти копна десетина коментара, включително и мои от миналата година?
                              ти да не се разпозна измежду споменатите образи или се почувства пренебрегнат ;-)
                              ми копни ми
                              ако не се лъжа най-песимистичния ти вариянт беше до към 550 ма може и да бъркам
                              а пък аз не съм се разпознал
                              просто ми направи впечатление, че в разговорите които визираш от вчера и днес твоята комплесирана особа отсъства, пък преди малко си се включил в групата на Шаро, че и паметник си поискал ))))))

Коментар

спомен, голем си комплексар заеби
                                дека се тургаш в А група бе пишлеме
                                какъв потоп си познал
                                от всички изброени тук от теб няма нито един, който да е познал какво ще стане .

нито Петър, нито Мастера камо ли Факушка еле пък ти, нито Jay, нито Ал.Н., нито Боби или пък Чичко.

ИМА САМО ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОСОЧИ НИВОТО ОЩЕ ПРЕДИ 1 ГОДИНА
                                казва се STAMBA69, ама веднъж не съм го видял да парадира с това.

Аман от комплексари!
                                И други има, шерифе. Не са само случайни фигури. Шаха се играе не само от пешки, Но си траят.

Коментар

Working...
                                X