Първоначално изпратено от luckyboy
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luckyboyПървоначално изпратено от споменЪами ако ти копна десетина коментара, включително и мои от миналата година?
ти да не се разпозна измежду споменатите образи или се почувства пренебрегнат ;-)
ако не се лъжа най-песимистичния ти вариянт беше до към 550 ма може и да бъркам
а пък аз не съм се разпознал
просто ми направи впечатление, че в разговорите които визираш от вчера и днес твоята комплесирана особа отсъства, пък преди малко си се включил в групата на Шаро, че и паметник си поискал))))))
на Пеньо му дай един хуй и повече няма да се обадиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от luckyboyспециално за спомена нещо от 13.05.2008:
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=125
никъде обаче не съм чул човека да иска паметник))
Коментар
-
специално за спомена нещо от 13.05.2008:
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=125
никъде обаче не съм чул човека да иска паметник))
Коментар
-
SoKoLoV
може,ам не сега или тия няколко сесии...
не е препоръка...
Коментар
-
лъкибой, считам, че това мнение е далеч по-красноречиво от това да копвам някой мой коментар. и за да съм безкрайно обективен за пореден път, си признавам: преди година очаквах дъно при софикс 700, тогава и през ум не ми е минавало за 550, а каму ли 265. вие тогава при прогноза 700, че ме бяхте обявили за луд, а си представям ако някой беше споменал за 265 сигурно щяхте да го погребете жив.
и това, което пиша сега не е плод на някакво желание да се самоизтъквам - аз и хората които мислеха като мен (или аз като тях), а просто ми се повръща като чета бездарниците, които дори след очеизвадния си погром са тръгнали да ни хулят. глупаво е, предполагам, че и сам ще го признаеш.
Първоначално изпратено от monopolaЗдравейте,
в тая тема не съм писал от доста време, чета я все пак.
Искам сега да се извиня на всички така наречени апокалиптоси. Споменъ, ПК и разни други. Пичове вие определено видяхте пазара по добре от мен. Това го признавам. Не ми харесва държането и поведението ви, не ви харесвам и вас, но със сигурност познахте. И да не стане 750 Софикс и днес да е дъното и т.н., няма значение. По добри сте, поне от мен.
От известно време насам определено ми се промени мнението за повечето участници. Оптимистите, сред които съм и аз са толкова нелепи с поведението си, че няма накъде. По добре да си мълчим.
Айде със здраве
Коментар
-
SoKoLoV
да само,че Дау отново е свръхпродаден и това на дъното...какво ли следва следващите сесии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪами ако ти копна десетина коментара, включително и мои от миналата година?
ти да не се разпозна измежду споменатите образи или се почувства пренебрегнат ;-)
ако не се лъжа най-песимистичния ти вариянт беше до към 550 ма може и да бъркам
а пък аз не съм се разпознал
просто ми направи впечатление, че в разговорите които визираш от вчера и днес твоята комплесирана особа отсъства, пък преди малко си се включил в групата на Шаро, че и паметник си поискал))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от luckyboyспомен, голем си комплексар заеби
дека се тургаш в А група бе пишлеме
какъв потоп си познал
от всички изброени тук от теб няма нито един, който да е познал какво ще стане .
нито Петър, нито Мастера камо ли Факушка еле пък ти, нито Jay, нито Ал.Н., нито Боби или пък Чичко.
ИМА САМО ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ПОСОЧИ НИВОТО ОЩЕ ПРЕДИ 1 ГОДИНА
казва се STAMBA69, ама веднъж не съм го видял да парадира с това.
Аман от комплексари!
Коментар
Коментар