IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Първоначално изпратено от НИК
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    http://www.youtube.com/watch?v=9vymZmjSdvU&NR=1
    отстрел на апокалиптоси
    УРСУС.
    Ursus - масова румънска бира...
    Ще се оправи борсата... когато ми дойде времето..
    до тогава - да си злобеят разни хорица , не ми пречат
    на забавлението....
    УРСУС=МЕЧКА
    Аха.... преводачНИК ?
    От турски ли ?
    Да не си мечтаеш за УРСУЛА?

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
      отстрел на апокалиптоси
      УРСУС.
      на забавлението....
      УРСУС=МЕЧКА
      Аха.... преводачНИК ?
      От турски ли ?

Коментар

отстрел на апокалиптоси
        УРСУС.
        на забавлението....
        УРСУС=МЕЧКА

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
          отстрел на апокалиптоси
          УРСУС.
          на забавлението....

Коментар

отстрел на апокалиптоси
            УРСУС.

Коментар

• Другарки и другари,

Вие сте обърнали форума и особено тази тема на сапунен сериал. Толкова много герои (никове), толкова много пъчене, още повече плюене и злословене и за десерт много ама много драма. Ми че то толкоз засукан сценарий и сапунка не може да предложи :-)

Затова Ви и чета по-малко всеки ден. И както като гледането на сапунка от време на време имам чувството че не съм изпуснал нито една серия. Ако това е икономически форум и ако ПК е анализатор, то аз съм трамвай. Вместо да се изхвърляте кой е по-по-най вземете излезте някоя вечер навън, подишайте чист въздух и се върнете и започнете да пишете конструктивно. С приказки от рода ето аз познах, аз нали ви казах доникъде няма да я докарате. А и честно се съмнявам 98% от Вас да имат някакви значителни финансови активи, камо ли пък изгоди от "своите многобройни сбъднати прогнози".

И накрая искам задам на П. Караиванов един въпрос (то и за други се отнася ама нали той е най-популярен в момента): Уж си интелигентен, водиш икономическо предаване, учил си на запад, горе долу прогнозите ти се оправдаха, откъде толкоз злоба бе човек и защо злорадстваш толкоз много във форума? Отделно от това ако наистина си такъв специалист зашо си губиш времето в този форум? Не е ли за теб времето пари?

Поздрави!

Коментар

• Поменъ,не се пише Мартишка,а МартьIшка.Важна подробност,защото написано на руски означава маймуняк.Проказчица-МартьIшка,маймуняка е пакостник,с палав нрав.И на момиче може да се каже така,палавница,разбирай го в широкия спектър на значенията.С това име съм кръстил Emilio,донът от село Горна Гращица.Не че заслужава такова ласкаво обръщение.Тъп самохвалко е,за да може да го разбере.Отиде на SIKI,като му съдерат пърдилника,ще се върне.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=9vymZmjSdvU&NR=1
                  отстрел на апокалиптоси

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    уффф... не са ли измаряте от тая ефтина простотия бе ???
                    би му мамата.... !!
                    Криза знаеш. Пък и едва ли имат възможност да демонстрират простотия на ниво и да искат

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от luckyboy
                      Първоначално изпратено от споменЪ
                      ами ако ти копна десетина коментара, включително и мои от миналата година?
                      ти да не се разпозна измежду споменатите образи или се почувства пренебрегнат ;-)
                      ми копни ми
                      ако не се лъжа най-песимистичния ти вариянт беше до към 550 ма може и да бъркам
                      а пък аз не съм се разпознал
                      просто ми направи впечатление, че в разговорите които визираш от вчера и днес твоята комплесирана особа отсъства, пък преди малко си се включил в групата на Шаро, че и паметник си поискал ))))))
                      на Пеньо най-песимистичната прогноза бе за Софикс 750 , направена при Софикс 1100 , но той не издържа и се набуха при Софикс 897

на Пеньо му дай един хуй и повече няма да се обади
                      Пеньо за 2008г. е на 0 при споделяни в нета сделки (т.е. доказуемо е) и това при един пазар сринал се с 80% :-).
                      Пеньо още в края на май след подскока на мъртвата котка при софикс 1300 си направи прогнозата за софикс 700.
                      ако някой на 897 се е набухал с акции, какъв ли е епитета за онзи, който е влезнал на софикс 1850 и осреднявал на 1800-1700-1500-1300-100-900-700 тук някъде париците се изпариха и остана само гледането :-)

а сега да му се посмеем още малко :-)

Първоначално изпратено от _1912_
                      Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.

И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :

КОЙ КУПУВА АКЦИИТЕ НА ПРОДАВАЩИТЕ ???

Че то не може само да се продава - насреща някой трябва и да купува и те купуват

Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?

Всеки си гони неговите интереси тук и защо аз сега да продавам ???

За да могат Пеньовците да купуват ли ?

Не, не и не - тази няма да стане . Нищо няма да продам .

Единствено ще допълвам акции както по-долу прави и колегата Arxangel.

Всички които призовават за продажби на акции са хора без една акция - защо ли толкова са се загрижи тези хора за моите акции ???

ЗАщо ли плача им стана толкова истеричен последните дни - като на жени в менопауза ???

Дали не усещат и те , че това са последните дни в които могат купят на тези наистина заслужаващи си за инвестиране нива ?

Подчертал съм думата инвестиране , а не съм употребил думата спекула - защо ли ?

Какво ще стане с моите акции ако си ги задържа ?

Парите които взема при евентуална продажбата на акциите - какво да ги правя ? На депозит ли да ги оставя

Защо на горните ми въпроси не отговорят Пеньо, АНАЛизатора, психично болния с няколко ника - все хора без акции , притесняващи се за нашите акции

Къде бяха тези хора да ни информират преди една година да продаваме ? - Дали точно те /с другите си никове/ не викаха най-силно ЪП ЪП ЪП за да продават тогава те ???

Защо тези "доброжилатели" не ме питат дали съм добре със здравето, дали не съм настинал от дъжда, дали не ме боли главата от препиването онази вечер , а се интересуват само дали съм продал акциите ми ???

Как така става хем не ме харесват , хем не ме познават , а са толкова загрижени за акциите ми

Дали пък харесват и целта им е да вземат без пари нашите акции !!!!!!!!!!!!!
                      и това на нива около 1000, как да не му се смеем на този. сега постфактум този който е взел с 5% от кеша си на 893 се е бил "набухал", а той завалията дето на по-високите цени си вкара всичкия кеш :-)?
                      нали тез ги определяш като балъци в кавички бре, момко? как така след няколко месеца вече се били набухали - уахахахахаа
                      айде стига ти толкова за таз вечер :-)

Коментар

• една статийка за разведряване на обстановката , че някои комплексирани селяни много копат и се изпотяват

Магии борят кризата

В дните на криза трябва да се използват всички възможни начини за завихряне на торсионните полета, осигуряващи благоденствие.
                        Първата техника е свързана само с медитация. Отпуснете се. А сега визуализирайте раздвижването на бизнеса си. Това може да стане, като си представите например набъбването на банковата си сметка, новите договори за поръчка, които ви предлагат всеки ден по телефона, както и приятните емоции, които това предизвиква у вас.
                        Правете тази ментална настройка сутрин и вечер по 10 минути. Междувременно трябва да яхнете позитивната вълна и да изключите от речника си всички думи, блокиращи вашата антикризисна програма - криза, стагнация, бедност, рецесия и т.н.
                        Ако някъде около вас ги употребяват, просто си кажете "Това не се отнася за мен!".
                        Вторият метод за привличане на богатство се казва Чашата на изобилието. Вземете една ваза (не пластмасова), чието гърло е достатъчно широко, но по-тясно от средата на съда, за да може в нея богатството лесно да влиза, но трудно да излиза. В нея помолете най-заможния си приятел да сложи клонка или пръст от растение, което вирее в дома му. А вие сдиплете сума, чиито цифри са 988 - например 9 лева и 88 стотинки (може и чужда валута). Завийте ги в червен плат или хартия преди това.
                        Покрай финикийските знаци в чашата може да поставите полускъпоценни камъни или накити. Накрая ситуирайте вашия магнит за богатство по-далеч от хорските очи, за да не се изтощава силата му. Най-добре в югоизточната част на вашата спалня така, че когато сте в леглото, винаги да е пред погледа ви.
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                          Obama Signs $787 Bln Stimulus Package Into Law

Obama: Stimulus Is "First Part" Of Broad Recovery Strategy

Mexico Dec Industrial Production Dn 6.7%; Consensus -5.2%

And So What ?

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                            Първоначално изпратено от luckyboy
                            специално за спомена нещо от 13.05.2008:
                            http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=125

никъде обаче не съм чул човека да иска паметник ))
                            извинявай, но за кое по точно трябваше да ръкопляскаме? за малко статистика, която повечето от участниците във форума и без това я знаят ли? я порови малко повече и дай нещо по-конкретно като цифри, коментар и аргументи.
                            900 г добре ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Obama Signs $787 Bln Stimulus Package Into Law

Хуна,
                              без значение бе брат...
                              те изливат в каца без дъно..
                              (за жалос..)
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Obama Signs $787 Bln Stimulus Package Into Law

Коментар

Working...
                                X