If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде, купувайте бе!!! Атила си изкара бутафорния курс по форекс, а не е изкарал една стотинка от БФБ откак играе (разбирай 2 години). Съберете пари, ако трябва с смс-и нещо - да подпомогнем момчето. Трудно му е в тази икономика!!!
Очакванията ми след изборите бяха импулс нагоре за една сесия от около 15%. Нещата обаче станаха доста сложни и вече очаквам поне 3 импулса от по около 10%.Може и да са последователни ,ако се тенденцията за ръст по световните борси.Разбира се това не е препоръка а само очаквания.
Гаки защо направо не кажеш какво и на каква цена искаш да купуваш Иначе не виждам рационална причина да се напрягаш толкова. Разбира се че може да има и ирационални причини, но за тях вече трябва специализирана помощ и за това не допускам че е това.
ravnovesie,ще ти отговоря с удоволствие,и то не на "лични",защото и други колеги не пропускат случая да подхвърлят по нещичко от бойния си арсенал.Предвид непостояността на борсата,бях принуден да играя спекулативно.Няма определени цени,все ми е тая,стига да имам прилична добавка към месечните си приходи.Не ми е трудно да го правя,но трябва да има марж в цената на акциите.По-рано играех в 6,сега включих още 2 и станаха общо 8.Когато SOFIX расте,печеля по презюмция.Падайки обаче,колкото и да е парадоксално,печалбата ми се вдига с 50%.Реализацията е с известно забавяне.Имам пропуснати ползи,но както се изрази zhoro,прескочих траповете.Аз не съм беден човек,но от борсата докарвам за лукса в живота.И споделям с приятели този лукс,така е по-комфортно.Е,успех,надявам се,че ще приемеш отговора като достатъчно изчерпателен.
Да не забравяме, че имаше спад от по много от позициите, който не е отграл си е негова работа, който е пробвал да отиграе и въпреки прогнозите и добрите си виждания не или е успял си е пак негова работа. Не трябва да се аргументирате - верни решения няма, важно е какво остава като удариш чертата и седнеш да споделиш изкараното с близките си хора.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Гаки защо направо не кажеш какво и на каква цена искаш да купуваш Иначе не виждам рационална причина да се напрягаш толкова. Разбира се че може да има и ирационални причини, но за тях вече трябва специализирана помощ и за това не допускам че е това.
ravnovesie,ще ти отговоря с удоволствие,и то не на "лични",защото и други колеги не пропускат случая да подхвърлят по нещичко от бойния си арсенал.Предвид непостояността на борсата,бях принуден да играя спекулативно.Няма определени цени,все ми е тая,стига да имам прилична добавка към месечните си приходи.Не ми е трудно да го правя,но трябва да има марж в цената на акциите.По-рано играех в 6,сега включих още 2 и станаха общо 8.Когато SOFIX расте,печеля по презюмция.Падайки обаче,колкото и да е парадоксално,печалбата ми се вдига с 50%.Реализацията е с известно забавяне.Имам пропуснати ползи,но както се изрази zhoro,прескочих траповете.Аз не съм беден човек,но от борсата докарвам за лукса в живота.И споделям с приятели този лукс,така е по-комфортно.Е,успех,надявам се,че ще приемеш отговора като достатъчно изчерпателен.
това са всичките им компании на регулиран пазар - те влизат в бет с. ако промениш отгоре на бет фи и са сифовете. Като се кликне на компания може да се прегледат една по една. не са чак толкова много. На останалите им пазари като расдак са екзотики и не съм ги разглеждал. Много лесно се вижда че ликвидността там е значително по-добра що се отнася до големите им компании и горе долу също толкова мижава по малките
Коментар