IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaloian

а като беше около 30$ никой не се сещаше че скоро ще свършва
    e то тогава още беше много... ама от тогава до сега...
    :P
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• bobo67, не се ядосвай!

Бедността е най-доброто наказание за некадърността и посредствеността!

Слабоумните ни портфолио мениджъри ще бъдат пометени.... от пазара и от конкурентите им!

Неизбежно е!!!!

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=6&id=84761
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
          Петролът в един момент ще свърши. Може би по-скоро от очакванията

Същия цирк като миналата година!!

Очевидно всичките играчи имат нужда от цена над 70$...

Същите аргументи...
          а като беше около 30$ никой не се сещаше че скоро ще свършва

Коментар

• ....

Коментар

• Петролът в един момент ще свърши. Може би по-скоро от очакванията

Същия цирк като миналата година!!

Очевидно всичките играчи имат нужда от цена над 70$...

Същите аргументи...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                Б.х тоя оптимизъм по света!

Никаква почивка на мечоците не дават!

Акции, комодитис, валути...

Сичкото мечки на суджуци!
                Айде, купувайте бе!!! Атила си изкара бутафорния курс по форекс, а не е изкарал една стотинка от БФБ откак играе (разбирай 2 години). Съберете пари, ако трябва с смс-и нещо - да подпомогнем момчето. Трудно му е в тази икономика!!!

Коментар

• Б.х тоя оптимизъм по света!

Никаква почивка на мечоците не дават!

Акции, комодитис, валути...

Сичкото мечки на суджуци!

Коментар

• Очакванията ми след изборите бяха импулс нагоре за една сесия от около 15%. Нещата обаче станаха доста сложни и вече очаквам поне 3 импулса от по около 10%.Може и да са последователни ,ако се тенденцията за ръст по световните борси.Разбира се това не е препоръка а само очаквания.

Коментар

• Сивите кардинали, голямо натискане на БФБ-то....

Голям мерак да ни убедят, че "сичко в БеГетовицата ша фалира"!

Хахахахаах, само че ние им знаем играта!

Коментар

• Мълчание на биковете
                        if u don't know...now u know

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/08...ot_nov_impuls/
                          Нужда от нов импулс

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                            Първоначално изпратено от ravnovesie
                            Гаки защо направо не кажеш какво и на каква цена искаш да купуваш Иначе не виждам рационална причина да се напрягаш толкова. Разбира се че може да има и ирационални причини, но за тях вече трябва специализирана помощ и за това не допускам че е това.
                            ravnovesie,ще ти отговоря с удоволствие,и то не на "лични",защото и други колеги не пропускат случая да подхвърлят по нещичко от бойния си арсенал.Предвид непостояността на борсата,бях принуден да играя спекулативно.Няма определени цени,все ми е тая,стига да имам прилична добавка към месечните си приходи.Не ми е трудно да го правя,но трябва да има марж в цената на акциите.По-рано играех в 6,сега включих още 2 и станаха общо 8.Когато SOFIX расте,печеля по презюмция.Падайки обаче,колкото и да е парадоксално,печалбата ми се вдига с 50%.Реализацията е с известно забавяне.Имам пропуснати ползи,но както се изрази zhoro,прескочих траповете.Аз не съм беден човек,но от борсата докарвам за лукса в живота.И споделям с приятели този лукс,така е по-комфортно.Е,успех,надявам се,че ще приемеш отговора като достатъчно изчерпателен.
                            Да не забравяме, че имаше спад от по много от позициите, който не е отграл си е негова работа, който е пробвал да отиграе и въпреки прогнозите и добрите си виждания не или е успял си е пак негова работа. Не трябва да се аргументирате - верни решения няма, важно е какво остава като удариш чертата и седнеш да споделиш изкараното с близките си хора.
                            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                              Гаки защо направо не кажеш какво и на каква цена искаш да купуваш Иначе не виждам рационална причина да се напрягаш толкова. Разбира се че може да има и ирационални причини, но за тях вече трябва специализирана помощ и за това не допускам че е това.
                              ravnovesie,ще ти отговоря с удоволствие,и то не на "лични",защото и други колеги не пропускат случая да подхвърлят по нещичко от бойния си арсенал.Предвид непостояността на борсата,бях принуден да играя спекулативно.Няма определени цени,все ми е тая,стига да имам прилична добавка към месечните си приходи.Не ми е трудно да го правя,но трябва да има марж в цената на акциите.По-рано играех в 6,сега включих още 2 и станаха общо 8.Когато SOFIX расте,печеля по презюмция.Падайки обаче,колкото и да е парадоксално,печалбата ми се вдига с 50%.Реализацията е с известно забавяне.Имам пропуснати ползи,но както се изрази zhoro,прескочих траповете.Аз не съм беден човек,но от борсата докарвам за лукса в живота.И споделям с приятели този лукс,така е по-комфортно.Е,успех,надявам се,че ще приемеш отговора като достатъчно изчерпателен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                                Не съм се интересувал за къси продажби фрии флоута е различен
                                http://www.bvb.ro/TradingAndStatisti...px?index=BET-C

това са всичките им компании на регулиран пазар - те влизат в бет с. ако промениш отгоре на бет фи и са сифовете. Като се кликне на компания може да се прегледат една по една. не са чак толкова много. На останалите им пазари като расдак са екзотики и не съм ги разглеждал. Много лесно се вижда че ликвидността там е значително по-добра що се отнася до големите им компании и горе долу също толкова мижава по малките
                                Ок!Мерси!
                                Нищо не препоръчвам!

Коментар

Working...
                                X