IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от e$trade
    Ама вие тука сте верно ненормлани......какви ликвидности, какви бикове ви се привиждат.......не виждате ли че държавата е в тотален колапс - кой инвестира в такъв момент?

Пари за БФБ няма - при Софикс 175 надявам се да се го проумели!
    гроздето ли става по кисело.. що ли ?

Коментар

• А не само казвам каква е статистиката. А статистиката баце е в основата на този пазар ако ни знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
        Всеки път когато Атила изтрещи пазара се срива на следващия де. Моля ви вържете го бе хора.Вързан вожд Мирно село.
        Баце, ти май се чудиш каква глупост да измислиш, а?

Коментар

• Всеки път когато Атила изтрещи пазара се срива на следващия де. Моля ви вържете го бе хора.Вързан вожд Мирно село.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
            Ама вие тука сте верно ненормлани......какви ликвидности, какви бикове ви се привиждат.......не виждате ли че държавата е в тотален колапс - кой инвестира в такъв момент?

ей разбирач ) бегай на форекса ) или пак занули акаунта )
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Ама вие тука сте верно ненормлани......какви ликвидности, какви бикове ви се привиждат.......не виждате ли че държавата е в тотален колапс - кой инвестира в такъв момент?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                Б Р А В О!!!!

Спусъкът е натиснат!

Браво на Алианц!!!!!

Атака на Софикс 400!

Усмихнат следобед на всички!
                Е какво за Алианц?

Коментар

• То е ясно че ще тръгнем рано или късно!

Коментар

• Днес, едно мече ми се примоли:
                    - Баце, моля те, дай каска!
                    Понеже съм добър човек, подарих му своята. Нема смисъл да прашасва в гардероба.
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Хора, аз на това му казвам подтръгване на борсичката ни. Много съм доволен от това което видях. Оборот и раздвижвания по ключови позиции. Браво
                      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Атила, нещо си се превъзбудил май?

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Имам чувството, че се превръщаш в платена форумна героина. Какво толкова ги хвалиш, имаш ли някакво доказателство? По техните позиции има раздвижване - ама дали са от ляво или от дясно, как ще се обосновеш?
                          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Б Р А В О!!!!

Спусъкът е натиснат!

Браво на Алианц!!!!!

Атака на Софикс 400!

Усмихнат следобед на всички!

Коментар

• Брей, и днес голямо ослушване пада. Но майтапа ще бъде ако примерно утре видим подивели добичета , как ръгат като изоглавени и пробудени от сън. И да не е утре , все някога ще е...
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Алианц яко метат...

БРАВО!

Коментар

Working...
                                X