IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от prodigal
    Първоначално изпратено от споменЪ
    Бе не знам кой какво и как, ама вече второ тримесечие имаме ръст на БВП и така ще и третото, а платежния за септември съм поръчал да ми го сложат в рамка да си го окача на стената в офиса.
    я пак, че нещо не разбрах! за кой БВП говориш? щото ако е за нашия, нещата са малко не точно така :-(

Спадът на БВП се ускори до 5,8% през третото тримесечие*
    13.11.2009 11:11

Икономиката на България е регистрирала спад от 5,8% през трето тримесечие на 2009 година спрямо съответния период на предходната година, показват експресните оценки на НСИ.

За второто тримесечие свиването на БВП бе 4,8% на годишна база, а за първото - 3,5 на сто.

През деветмесечието на 2009 година реалният спад на БВП е 4,8% в сравнение с деветмесечието на предходната година.
    ох, смотан ли си или се правиш?! Разбира се, че говоря на база предишно тримесечие.
    ех, да приемем, че съм, за да си по-спокоен, че напрегнат и изнервен ми се виждаш.
    та, я дай да се направя на още по-смотан: твърдиш, че третото тримесечие имаме ръст ан БВП на страната, спрямо второто тримесечие ли?
    Да това твърдя и също така твърдя и че през Q4 ще е така

П.С Пиша бавно за да вденеш, въпреки че съм изнервен

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
      Първоначално изпратено от споменЪ
      Бе не знам кой какво и как, ама вече второ тримесечие имаме ръст на БВП и така ще и третото, а платежния за септември съм поръчал да ми го сложат в рамка да си го окача на стената в офиса.
      я пак, че нещо не разбрах! за кой БВП говориш? щото ако е за нашия, нещата са малко не точно така :-(

Икономиката на България е регистрирала спад от 5,8% през трето тримесечие на 2009 година спрямо съответния период на предходната година, показват експресните оценки на НСИ.

За второто тримесечие свиването на БВП бе 4,8% на годишна база, а за първото - 3,5 на сто.

През деветмесечието на 2009 година реалният спад на БВП е 4,8% в сравнение с деветмесечието на предходната година.
      ох, смотан ли си или се правиш?! Разбира се, че говоря на база предишно тримесечие.
      ех, да приемем, че съм, за да си по-спокоен, че напрегнат и изнервен ми се виждаш.
      та, я дай да се направя на още по-смотан: твърдиш, че третото тримесечие имаме ръст ан БВП на страната, спрямо второто тримесечие ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

Коментар

• Бе не знам кой какво и как, ама вече второ тримесечие имаме ръст на БВП и така ще и третото, а платежния за септември съм поръчал да ми го сложат в рамка да си го окача на стената в офиса.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Пичове ( и пантери) , не забравяйте дори за миг в коя страна се намирате...
              тук всичко е наопаки и винаги на обратно...включително и търговията...
              Хайърсъзов,
              Преди няколко дни писах ,че всички познати спекуланти и инвеститори в дялови днижа влезли зимата се изтеглят..... кажи в момента какво може да ги върне ..
              -- мижав оборот..
              -- непрекъснати приказки за корекция на Запад ...
              - пик на кризата сега през зимата...
              - лоши отчети..
              - безработица...
              -намаляващи доходи..
              - липса на кредитиране...
              и т.н.
              същите приказки ги разправяше и миналата зима, а от тогава съм с над 100% печалба

седи и гледай след година къде ще са индексите...
              буахахахаха!!!
              това чиче не спира да ме забавлява и да се излага между другото :-)
              абе порки, като говориш за тези 100% печалба (които в действителност са около 60-70%) на минималното количество твои акции, закупени на дъната около Софикс 260, защо нищо не споменаваш за колосалните си загуби натрупани от "супер успешните" ти вложения от есента на 2007 и продължили през цялото време на спускане по пързалката от 1950 до 260? или както обичаш да казваш: когато не си продал на загуба, а стискаш до посиняване, въпреки срива на цените, не си на загуба ;-)
              ама ми е интересно, защо като не си си продал мижавите бройки, закупени с трохите, които са ти останали при 260, отчиташ печалбата, че и 100 %-това :lol:

П.П. чиче, от Софикс 260 до Софикс 450 са 73%, а не 100%. а като вземем предвид и това, че си пълен финансов неграмотник, съчетано с каръщината ти, за която сам се оплакваше и проклинаше съдбата, да не излезе, че горницата ти досега за тези няколко акцийки, които си закупил при Софикс 260 е 10-15% :lol:

П.П.П. чиче, като си смяташ доходността (загубата де :-() от есента на 2007 до сега, вземи цъкни и едни 20% за инфлацията. знам, че ще ти се сгомнясат още повече крайните резултати, но поне пред себе си гледай да си честен и обективен :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105
                щом ги е взела по 14 е получила по още една, което заедно с дивидента не е на загуба , така че не я мислите
                Не казвам че е на загуба, ама зимата се беше доста притеснила. Но тя и без друго си има пари.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• щом ги е взела по 14 е получила по още една, което заедно с дивидента не е на загуба , така че не я мислите

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                    Първоначално изпратено от gigow

Много точно казано.
                    За борсата заделяш, колкото може да си позволиш да изгубиш. Тези дето теглиха кредит срещу апартамента и го вложиха преди 2-3 години в борсата, сега спят под моста.
                    Кажи под кой мост са, че искам да отида да ги видя?:-)
                    Не го знам моста, ама познавам доста народ дето се опариха. Все хора дето не са помирисвали борса. Чули че много се печели и хайде.....
                    Тя и мойта жена беше вложила дестина хиляди, ама успя навреме да ги върне и даже спечели 2-3 хил. Ама жената дето и даде този акъл не успя. Сега си стиска акциите на Монбат, дето ги купи по 14 лв. Не казвам, че няма пак да станат 14 или 20, дай боже и повече. Но и тя си има доста парички. Не е заложила имот. Аз по него време бях прекалено зает за да се занимавам с това.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                      Първоначално изпратено от Pivoley
                      Първоначално изпратено от student2
                      Ама ако някой се чуди сега дали да купува акции или да стои отстрани на кеш, по добре да си търси друга работа и да не се занимава с инвестиции. В крайна сметка има хиляди други професии, които са достойни за уважение.
                      Пич, направо къртиш с това мнение Абе, ти да не смяташ, че тука на някой основната му работа е инвестиции на БФБ и от това се изхранва
                      Масовката тука са с портфейли между 10К и 50К, при това преобладаващите са със 10К-20К.

А по-смелите отдавна са започнали собствен бизнес и не се занимават с глупости дали ще спечелят 10К за 1 година борсата, които после да загубят двойно, надявайки се на тройна печалба
                      Много точно казано.
                      За борсата заделяш, колкото може да си позволиш да изгубиш. Тези дето теглиха кредит срещу апартамента и го вложиха преди 2-3 години в борсата, сега спят под моста.
                      Кажи под кой мост са, че искам да отида да ги видя?:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        Първоначално изпратено от kobako66
                        Искам да попитам "оптимистите" кога ще проумеят,че парите на тази територия свършиха.Нека всеки един се огледа около себе си по-внимателно и да направи ако може трезва преценка на ситуацията.За да върви борсата нагоре в нея трябва да се вливат свежи кинти.А то просто няма.Вчера се прибрах от Германия през Румъния и един факт се набива на очи много силно: български ТИР-ове пътуващи от България за Западна Европа се срещат много рядко по пътя.Докато по магистралите в Унгария гъмжи от унгарски и румънски ТИР-ове.Това показва,че техните икономики функционират докато нашата се намира в колапс.
                        в румъния и унгария какви тирове очакваш да видиш !!!!!!!!!!

албански ли ???
                        Марсиански!!!!!

Въпроса е че ги има по много,а наши почти няма.

Коментар

• Според анализатори и пазарни участници, днес се очаква сериозен спад на индекса Dow Jones и прогнозите им са за спад под 10 000 пункта. Причините за това са спиране на някои от правителствените програми, ръста на безработицата в САЩ и прибиране на печалби, след като индекса вървеше нагоре в последните дни (техническа корекция).
                          Според анализатори е дъзможно спада при индекса Dow Jones да се задълбочи до нива от 8 600 - 8 700 пункта, преди да се възобнови възходящото движение.
                          нет, аз нищо не очаквам, този стил на писане не може да се сбърка просто

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            петре, много ти слаби анализаторите бе
                            досуш като теби ;-)
                            А ти какво очакваш от един озлобен лъжец и мошеник, който го е яд на целия свят, щото вече никой не му се връзва на приказките.....?

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              петре, много ти слаби анализаторите бе
                              досуш като теби ;-)

Коментар

• Ела във Варна да се нагледаш на тирове - почти целогодишно километрични опашки от Аспарухов мост до пристанището и обратно

Коментар

Working...
                                X