IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сменихме песента : "Къде е млякото?" с

"КЪДЕ Е ДЪНОТО!?!?!?!"

дА видим, някои хора толкова са му се наточили, че като се наредят там вълната ще ги вкара на 2м под земята

Има ли нюх към търсене на дъното - с тази скорост 380 ще го подминем като попътен вятър, а на 340 ще си помислим: "Бате, какво стана!?" и токувиш някои играчи спрели да купуват, ако не нивата на съпротива ще са точно като ограничителните знаци по българските пътища. No attention!
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Rapana,

кои са тези аматьорчета???

Първоначално изпратено от Rapana
      Кофти е че този път дори и тези алчни аматьорчета дето лятото си мислеха че за две седмици ще си удвоят парите вече се уплашиха и съвсем ще се сринем....... Ебати смешната борса.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Какво е това ниво??? Обясни ни... явтно ти знаеш нещо в повечко...

Първоначално изпратено от Svetoslav101
        Ако довечера 10380 не издържи в щатите, което е твърде вероятно. Тук номерцата ще разсипят слаболиквидния ни пазар.

Коментар

• Кофти е че този път дори и тези алчни аматьорчета дето лятото си мислеха че за две седмици ще си удвоят парите вече се уплашиха и съвсем ще се сринем....... Ебати смешната борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
            Първоначално изпратено от Gaki
            Първоначално изпратено от kefal
            Първоначално изпратено от destiny x
            Оптимизмът навън се гради на некви основи и катализатори за излизане от кризата .... тук в БГ балон пиниза едва ли ще се повтори
            430 беше силен съпорт, но и той падна.
            Какви са целите за движението сега?
            Връщаме се в изходни позиции,където вече бяхме неотдавна.СОФИКС=380/385.Дори и традиционно стабилни акции отстъпват под силния натиск.
            Още ли Ви се струва,че 380/385 е мираж?
            И 410 го отсвирихме ...
            Май 380/385 хич не е мираж вече
            Дано там поне да поспрем малко.
            kefal,след такова пожелание публично признавам,че те мисля за оптимист.Да му мислят другите,дето ще ги бичат джедаите.

Коментар

• Ако довечера 10380 не издържи в щатите, което е твърде вероятно. Тук номерцата ще разсипят слаболиквидния ни пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Зърното падна до нивото от 16 април. Бах мааму.
                пшеницата ли имате впредвид или ечемика?
                Господи тука имало хора и от стоковата борса!
                това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                  Оптимизмът навън се гради на некви основи и катализатори за излизане от кризата .... тук в БГ балон пиниза едва ли ще се повтори
                  Връщаме се в изходни позиции,където вече бяхме неотдавна.СОФИКС=380/385.Дори и традиционно стабилни акции отстъпват под силния натиск.
                  И 410 го отсвирихме ...
                  Май 380/385 хич не е мираж вече
                  Дано там поне да поспрем малко.

Коментар

• Ми...и при него криза!Завалийката, нема я шейната(сигурно не е минала преглед, няма гражданска, твърде вероятно е да се е разпаднала на части ), нема ги елените(скъсаха синджира от глад и избягаха)за подаръците да не говорим(джуджетата стачкуват-от 2007 не са взимали заплати),облякъл си е костюма-менте(оригинала продаде та да има за хляб) та поне котето да зарадва...
                    Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Any comments?
                    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Коментар

• Що ми се струва, че настава паника?
                        Аз затварям сергията до след Йорданов ден. Кат са почерпя за здравето на синовете и изтрезнея тогава ще му мисля.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• и какво ще стане в 13:40??? Какво трябва да видим... ???

Първоначално изпратено от frei1974
                          Според мен интересно ще стане в13,40-видно е че искат да излизат-пазете си патроните.

Коментар

• Any comments?

Коментар

• Според мен интересно ще стане в13,40-видно е че искат да излизат-пазете си патроните.

Коментар

• Що бе, готино е да гледаш каунтдауна ...

Коментар

Working...
                                X