If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мече що мислиш, че се бърза за празниците? След нова година време бол!
van69,
Имах предвид продавачите , но и на купувачите не им е лесно при тези атрактивни цени.... може ИХЛБЛ под 1.3 , ССВ на 1.1 лв. .....Зърнени на 50 ст.
Какво ще кажеш.....
Мхм, да не бързаме с това, че е евтинко -> тепърва ще гледаме годишните отчети...
Ако акциите бяха читави нямаше да ги суркат на Ура по склона ;-)
Да ме прощава Импа, но ще чакам отчетите първо да видя дали са секси! ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Трагедия с привкус на комедия-да не мислиш че на някой от форума му дреме кой какви проблеми има-тука печелиш и губиш на собствен гръб-така че кат не щеш СЕЛ СЕЛ и бегаш-ако искаш на село ако искаш в Софето.Със здраве.
Стотици алчни, жалки служителчета по банки, министерства и фондове, дето по цял ден кибичат в инвестора и понеже още не са съкратени за тях криза няма и дори се чудят къде да инвестират натрупаните от мизерия депозитчета и парите от продадените имоти на село (друг въпрос защо не си инвестират по родните места ами ни наводниха града, толкова че аз се ловя че понякога слагам разни диалекти и си развалям говора)....... Вече ми омръзна от идващи в офиса ми педерасчета с въпроса искам да купя ефтино парцел, ефтин апартамент, имам едни парички (поне по 5-6 човека на ден) - направо им разказвам играта, никакъв жал. Деба и смешниците.... В момент в който съм си пуснал 80% от хората неплатен отпуск.... и самия аз предният месец съм взел около 600 лв. някакви гадни лешоядчета търсят имоти (и акции) да купуват......... Ама до някъде е справедливо че се набутват, все пак трябва да има някаква житейска справедливост, не може вечно да се печели по еврейският начин.
http://bgoffice.sourceforge.net/cgi-...E5%E2%F2%E8%ED
Абе ей, злобльо!Извинявай, че ти го казвам но си понатрупал доста омраза, която ти е замъглила ума. Точно в тези, които все още вадят пари от тук от там ти е спасението. Трябва да им се радваш вместо да ги плюеш и ненавиждаш.Ти ако имаше някой лев в момента, вместо затънал в дългове и злоба, нямаше ли да постъпиш точно като тях, по същия рационален начин?! Аз като кореняк софиянец, бих казал точно обратното: евала, пичове и дай боже всекиму. Идвайте и купувайте отвсякъде. Не само от прованса. От целия широк свят. Само внимавайте да не ви захапе някой обзет от бяс нещастен местен хейтър, неумеещ да губи с достойнство...Този тип субекти са основния проблем в БГ. Колкото по-бързо изчезнат, толкова по-бързо ще се оправим
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
van69,
Имах предвид продавачите , но и на купувачите не им е лесно при тези атрактивни цени.... може ИХЛБЛ под 1.3 , ССВ на 1.1 лв. .....Зърнени на 50 ст.
Какво ще кажеш.....
Изчислявайки колко дни има до празниците и обработката на продадените акции , според мен утре е последният ден за продажба от индивидуалните инвеститори и ДФ. Гледайки днес буричката на борсата , утре трябва да е ураган... но имам чувството ,че утре ще излезнат и ловци на дъна ..... така ,че ще е интересен ден. Успех и на купувачите и продавачи...
П.П. Имам две "шит" позиции според разбирачи като Люкчо , Йероглифчо и т.н. , ама никой не иска да ми сипе .... утре ще продължа да чакам.
Към края на януари според мен ще тресне и дорачетата и еврата ще станат на хартийки. При всички положения до март няма да откара , а най голямото шоу ще е че стойността им ще се загуби навън пък тук ще вървят още добре , ще имат стойност и само гледай какви пари ще се изсипят в БГ. Борсата ще се пръсне по шевовете , ще почне страха от продажба ..страх че ако продадеш ще загубиш и т.н.т.
Изчислявайки колко дни има до празниците и обработката на продадените акции....
Ако не си вземат днес или утре парите - ще чакат за след Коледа. Като гледам прогнозата за времето в понеделник страната ще усъмне парализирана от снежна буря.
Препоръка е, използвайте банкови плащания не разчитайте да стигнете от т.А до т.Б.
П.С. не се шегувам!
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Трагедия с привкус на комедия-да не мислиш че на някой от форума му дреме кой какви проблеми има-тука печелиш и губиш на собствен гръб-така че кат не щеш СЕЛ СЕЛ и бегаш-ако искаш на село ако искаш в Софето.Със здраве.
Стотици алчни, жалки служителчета по банки, министерства и фондове, дето по цял ден кибичат в инвестора и понеже още не са съкратени за тях криза няма и дори се чудят къде да инвестират натрупаните от мизерия депозитчета и парите от продадените имоти на село (друг въпрос защо не си инвестират по родните места ами ни наводниха града, толкова че аз се ловя че понякога слагам разни диалекти и си развалям говора)....... Вече ми омръзна от идващи в офиса ми педерасчета с въпроса искам да купя ефтино парцел, ефтин апартамент, имам едни парички (поне по 5-6 човека на ден) - направо им разказвам играта, никакъв жал. Деба и смешниците.... В момент в който съм си пуснал 80% от хората неплатен отпуск.... и самия аз предният месец съм взел около 600 лв. някакви гадни лешоядчета търсят имоти (и акции) да купуват......... Ама до някъде е справедливо че се набутват, все пак трябва да има някаква житейска справедливост, не може вечно да се печели по еврейският начин.
Изчислявайки колко дни има до празниците и обработката на продадените акции , според мен утре е последният ден за продажба от индивидуалните инвеститори и ДФ. Гледайки днес буричката на борсата , утре трябва да е ураган... но имам чувството ,че утре ще излезнат и ловци на дъна ..... така ,че ще е интересен ден. Успех и на купувачите и продавачи...
П.П. Имам две "шит" позиции според разбирачи като Люкчо , Йероглифчо и т.н. , ама никой не иска да ми сипе .... утре ще продължа да чакам.
Някои вече се подплашиха и взеха да се зъбят по форумите.
Рапанов - успокой се бе - защо мислиш, че хората, които искат да си защитят парите и да си докарат някаква доходност, са жалки, селяни, педерастчета и не знам какви още? Вземи се овладей - всеки сам решава какво да си прави со сухото.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кофти е че този път дори и тези алчни аматьорчета дето лятото си мислеха че за две седмици ще си удвоят парите вече се уплашиха и съвсем ще се сринем....... Ебати смешната борса.
Стотици алчни, жалки служителчета по банки, министерства и фондове, дето по цял ден кибичат в инвестора и понеже още не са съкратени за тях криза няма и дори се чудят къде да инвестират натрупаните от мизерия депозитчета и парите от продадените имоти на село (друг въпрос защо не си инвестират по родните места ами ни наводниха града, толкова че аз се ловя че понякога слагам разни диалекти и си развалям говора)....... Вече ми омръзна от идващи в офиса ми педерасчета с въпроса искам да купя ефтино парцел, ефтин апартамент, имам едни парички (поне по 5-6 човека на ден) - направо им разказвам играта, никакъв жал. Деба и смешниците.... В момент в който съм си пуснал 80% от хората неплатен отпуск.... и самия аз предният месец съм взел около 600 лв. някакви гадни лешоядчета търсят имоти (и акции) да купуват......... Ама до някъде е справедливо че се набутват, все пак трябва да има някаква житейска справедливост, не може вечно да се печели по еврейският начин......
Явно на нашата борса важи правилото: Every deal is dollar deal
Аз пък си мислех, че сме вързани към еврото. Доларът дали може да направи за 3седмици едни 5-15%, които тука да ги сънуваме. П.С. сделката минава през евро
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
пшеницата ли имате впредвид или ечемика?
Господи тука имало хора и от стоковата борса!
Имах Впредвид акциите на "Зърнени храни", умничето на чичо.
Дай на чичко да те бацка.
Хихихихи, наистина много ме кефиш. По често се обаждай, че ми се вдига настроението. хахаха
пшеницата ли имате впредвид или ечемика?
Господи тука имало хора и от стоковата борса!
Имах Впредвид акциите на "Зърнени храни", умничето на чичо.
Дай на чичко да те бацка.
Хихихихи, наистина много ме кефиш. По често се обаждай, че ми се вдига настроението. хахаха
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
10380 е нивото на подкрепа на Дау, ако падне е твърде вероятно да има известно време мечи пазар в щатите. В момента на пре-маркета Дау е 10328, което значи, че ще затвори може би под 10380. Ако това стане за нашия пазар всеки да си прави извода, аз онзи ден и вчера излязох, може и да греша ама като гледам какво става май ще се окажа прав.
Първоначално изпратено от Shemata
Какво е това ниво??? Обясни ни... явтно ти знаеш нещо в повечко...
Първоначално изпратено от Svetoslav101
Ако довечера 10380 не издържи в щатите, което е твърде вероятно. Тук номерцата ще разсипят слаболиквидния ни пазар.
Коментар