IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крайно време е ПФ-ове да засилят

присъствието на нашата борса и да си вдигнат доходността,

все пак края на годината наближава и е желателно

нещата да стават постепенно всеки месец,

а не рязко и изведнъж в края на годината! ;-))

Успехи!:-))

Коментар

• Forex Master

По същия начин както клончетата дават кредити тук с 15% лихва , а банката майка дава оттатък с 4-5% ? Как го правят.Верно че сме единно икономическо пространство , но само на приказки на маса.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        НЯМА НАЧИН ГРАХАМОВ!! Само абсолютен лаик може да си мисли че има начин... Опитите за регулиране на международните финанси са "врата у поле"...
        Примерчета...
        Банката в БГ няма да дава депозити на банката майка, а ще дава такива на неутрална банка в някой голям финансов център. Ще има обаче неписана оговорка тази банка да ги дава на депозити на банката майка с някакви символични надценки... Иди че разследвай и доказвай нарушение ако нямаш друго какво да правиш....

Гръцка фирма получава кредит от банка в БГ с гаранция от гръцка банка. Не връща кредита и гръцката авалираща банка погасява задължението и. Ето още един начин за заобикаляне на условието....А ъъъъъ няма да даваш кредити на чужди фирми?! А кои са чужди?! Няма да приемаш гаранции от други банки в ЕС?! А ъъъъъ... не беше ли ЕС единно икономическо пространство, а? А?!...
        Хипотези всеки може да хвърля ей така за да си докаже тезата.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Forex Master
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от marcy
          като това се обвърже с някакви условия
          и кви да са условията?
          Ми примерно едно от тях ще е да не се изнасят на "депозит" при майката.
          Аха... а да го изнасят на "кредит" при майката става ли?
          Е да не мислиш, че от БНБ ще спят? Не казвам изобщо, че идеята е добра.Но ако я приложат имат начин да се подсигурят.
          НЯМА НАЧИН ГРАХАМОВ!! Само абсолютен лаик може да си мисли че има начин... Опитите за регулиране на международните финанси са "врата у поле"...

Примерчета...

Банката в БГ няма да дава депозити на банката майка, а ще дава такива на неутрална банка в някой голям финансов център. Ще има обаче неписана оговорка тази банка да ги дава на депозити на банката майка с някакви символични надценки... Иди че разследвай и доказвай нарушение ако нямаш друго какво да правиш....

Гръцка фирма получава кредит от банка в БГ с гаранция от гръцка банка. Не връща кредита и гръцката авалираща банка погасява задължението и. Ето още един начин за заобикаляне на условието....А ъъъъъ няма да даваш кредити на чужди фирми?! А кои са чужди?! Няма да приемаш гаранции от други банки в ЕС?! А ъъъъъ... не беше ли ЕС единно икономическо пространство, а? А?!...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

и кви да са условията?
            Сигурно става тук дават 6% на депозит а там 4% кредит кво ще кажиш...
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

и кви да са условията?
              Е да не мислиш, че от БНБ ще спят? Не казвам изобщо, че идеята е добра.Но ако я приложат имат начин да се подсигурят.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                и кви да са условията?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                  А дали има пари в България?
                  има много, ама на заем ))

Коментар

• Абе в едно съм убеден ,

тея от Данске банк ще ядат дървото,

за това, където искаха да прекарат държавата! :-))

Успех!

Коментар

и кви да са условията?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Много ми е интересно банките дали ще се съгласят на 6% депозит ако им щитнат примерно 2млр. лв....

Примерно по 100 мл. лв в всяка... и тогава ще има цирк с лихвата...
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                          и кви да са условията?

Коментар

• Не знам за гърците но на мен Част от резерва в банките ми се вижда добра идея като това се обвърже с някакви условия, а ти да не мислиш че като са при БНБ стоят в България... Виш лихвата като падне няма да ти хареса но то неможе хем... хем.... сещай се...
                            Само да попитам .... ако фалира банката какво ще стане с парите .... гарантирани ли са ?

Коментар

А за това какво ще кажете http://www.investor.bg/?cat=5&id=88413
                              1. марси, едно от любимите занимания на хората останали без пари е да правят сметка на чуждите пари...
                              2. В БГ почти няма български банки. Ето защо ако дадеш фискалния резерв на банки в БГ означава да го дадеш на чужденци частни лица, и то такива които в момента самите те са в затруднено финансово състояние.
                              3. Интересно ми е дали гръцката държава стои 100% зад частните гръцки банки и дали ще помогне безрезервно на някояот тях ако тя се окаже пред фалит? Ти как мислиш?
                              Не знам за гърците но на мен Част от резерва в банките ми се вижда добра идея като това се обвърже с някакви условия, а ти да не мислиш че като са при БНБ стоят в България... Виш лихвата като падне няма да ти хареса но то неможе хем... хем.... сещай се...
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                                А за това какво ще кажете http://www.investor.bg/?cat=5&id=88413
                                1. марси, едно от любимите занимания на хората останали без пари е да правят сметка на чуждите пари...
                                2. В БГ почти няма български банки. Ето защо ако дадеш фискалния резерв на банки в БГ означава да го дадеш на чужденци частни лица, и то такива които в момента самите те са в затруднено финансово състояние.
                                3. Интересно ми е дали гръцката държава стои 100% зад частните гръцки банки и дали ще помогне безрезервно на някояот тях ако тя се окаже пред фалит? Ти как мислиш?

Коментар

Working...
                                X