като падахме зимата гледах по едно време бяхме се изравнили с руския RTS около нивата 500-600, сега те са 1430 ние...480
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе нека мечетата да вярват сляпо на Рубини и подобни анализатори
ще бъдат обезглавявани едно по едно..............,
такива анализаятори се самозабреавят и смятат,
че като един път му се е отворил парашута,
така ще прогнозира и за в бъдеще..............,
така че от тук насетне умната,
ако НЕ русата! :-)))
Успехи!:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от pana_bgарее, хамериканците пак счупиха касичката!) Дау - 10080.
Продадена първа свещ над 10100 на 5мин.!Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Въпрос към Факи, преди да говори за закони и други свободни съчинения :
Какъв е размерът на валутата в обръщение и колко е съответното покритие в евро?
Иначе намерението на Дянков да налее ликвидност в системата е правилно!!! Друг е въпроса как ще го направи, но определено е решил да размърда "Финансите". А по стар български обичай всяко по-прогресивно мислене се залива с помия! Айде със здраве!
Коментар
-
Разликата е че не може да обезпечиш левовете с левове. В случая са обезпечени с евро.
Сега - изтегляйки тези пари от резерва за някаква друга цел, означава че би трябвало
да се изтеглят левове от обращение. То няма смисъл, защото какво ще направи да речем една банка - ще купи левове за да финансира каквото и да било.
Виж - ако не се изтеглят левове от обращение, то това означава инфлационна спирала както 96.
България е мнооо-ооого малка в сравнение със САЩ да речем, за да печата колкото иска левове безнаказано.
Малко ми е тъмно .... но когато държавата има излишъци и ги прибере в резерва тя ги прибира като левове зад който стоят евро... и не са в обръщение... левовете , ако се пуснат те влизат в обръщение и са гарантирани с евро.... но няма резерв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от meche_cveti93Факушка,
По принцип си прав , но като резерв дали са напечатани левове или стоят като евро .... мисля ,че не и ако се пуснат в банковата система ... тогава....
Сега - изтегляйки тези пари от резерва за някаква друга цел, означава че би трябвало да се изтеглят левове от обращение. То няма смисъл, защото какво ще направи да речем една банка - ще купи левове за да финансира каквото и да било.
Виж - ако не се изтеглят левове от обращение, то това означава инфлационна спирала както 96.
България е мнооо-ооого малка в сравнение със САЩ да речем, за да печата колкото иска левове безнаказано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Факушка,
По принцип си прав , но като резерв дали са напечатани левове или стоят като евро .... мисля ,че не и ако се пуснат в банковата система ... тогава....
Сега - изтегляйки тези пари от резерва за някаква друга цел, означава че би трябвало
да се изтеглят левове от обращение. То няма смисъл, защото какво ще направи да речем една банка - ще купи левове за да финансира каквото и да било.
България е мнооо-ооого малка в сравнение със САЩ да речем, за да печата колкото иска левове безнаказано.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар