IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега сме в уникално време и ако не спекулираме за бързи печалби а инвестираме в добри акции с фундамент и перспектива с цел изход след 2-3 години ще имаме супер печалби си мисля.

Коментар

• И аз съм си го отбелязал това!
      Дано само лашкането да е "настъпателно"

Коментар

• p/e на дау е 15 а на сп500 е 20, къде е бг фундамента? с каква логика бихме продавали акции с пе 5 когато америка падне с 1% и с каква логика купуваме акции с пе 50 когато америка рипне с процент ?!?

Коментар

• И ще има а от лево а от десно,направо ще ни зачервят бузките
          !

undoo,
          Тогава беше само от дясно ..... сложа по голям ордер създаде се съпротива от няколко поръчки купува ... изсипване и отива 10 % по надолу следващата съпротива...
          Сега е същото ... първо неликвидните нямат подкрепа а от днес и част от ликвидните...
          Дано е лашкането нагоре след като като се обрулят крушите...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Това което в момента се случва не ви ли прилича на периода Юни-Юли тази година - като цяло ниски обороти и плавно, но не толкова съществено падане и изведнъж в края на периода - сами може да видите...

Дано да съм прав
            Дано защото в момента няма кой да покрива позицийте и ако почне по голямо изсипване и продължителни лоши данни на ДАУ ... ще си спомним миналата есен...
            И ще има а от лево а от десно,направо ще ни зачервят бузките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
              "Плаването ще бъде дълго, но аз се надявам да не е скучно - защото по пътя няма да има недостиг на приключения. Изобщо, както казваше Гагарин : "- Поехали"!"./Ал.Р./

Пътуваме вече осми ден.Посоката е ясна.Емоции има,липсва ентусиазъм.Вестителят на ЗЛОТО /Пепи/ има навика да повтаря една изплагиатствана мисъл,че на борсата се купуват очаквания.Ами като знам,че утре ще е по-зле от днес.Трудна работа.Psicoholic преди няколко дена имаше някакви съмнения какво означава "Поехали".Вече знае.Отговорът беше даден от пазара.Е,добър път,всички сме на лодката.Духовникът /Forest Master/ може да даде последно причастие на неумеещите да плуват.
              Значи, за да сме напълно сигурни в образуваната и дискутираната фигурка трябва Софиксо да падне с още 15-20 пункта..., на фона на отчетите и на това, което става навън сме се запътили натам...
              Честно да си кажа, в петък, когато направихме 1% ъп вярвах, че ще избегнем фигурата, но трите дни на спад определено разклатиха доверието ми в силата на дългосрочните ;-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterDelchev
                - сами може да видите...
                Да, от 2 години го гледам.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това което в момента се случва не ви ли прилича на периода Юни-Юли тази година - като цяло ниски обороти и плавно, но не толкова съществено падане и изведнъж в края на периода - сами може да видите...

Дано да съм прав
                  Дано защото в момента няма кой да покрива позицийте и ако почне по голямо изсипване и продължителни лоши данни на ДАУ ... ще си спомним миналата есен...

Коментар

• Това което в момента се случва не ви ли прилича на периода Юни-Юли тази година - като цяло ниски обороти и плавно, но не толкова съществено падане и изведнъж в края на периода - сами може да видите...

Дано да съм прав

Коментар

• "Плаването ще бъде дълго, но аз се надявам да не е скучно - защото по пътя няма да има недостиг на приключения. Изобщо, както казваше Гагарин : "- Поехали"!"./Ал.Р./

Пътуваме вече осми ден.Посоката е ясна.Емоции има,липсва ентусиазъм.Вестителят на ЗЛОТО /Пепи/ има навика да повтаря една изплагиатствана мисъл,че на борсата се купуват очаквания.Ами като знам,че утре ще е по-зле от днес.Трудна работа.Psicoholic преди няколко дена имаше някакви съмнения какво означава "Поехали".Вече знае.Отговорът беше даден от пазара.Е,добър път,всички сме на лодката.Духовникът /Forest Master/ може да даде последно причастие на неумеещите да плуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                        Да те сега ще ни откарат на червено и като затворим ние хоп на зелено,демек к.р капан
                        После сигурно и Дауа накрая ще чревне доволно да държи влага до сабалем.

Коментар

• Да те сега ще ни откарат на червено и като затворим ние хоп на зелено,демек к.р капан

Коментар

• Откак влезнахме в унията все по техната свирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                              Европата ли чакаме пак ?
                              Тъй тъй без Европата не смеим.....
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Европата ли чакаме пак ?

Коментар

Working...
                                X