Сега сме в уникално време и ако не спекулираме за бързи печалби а инвестираме в добри акции с фундамент и перспектива с цел изход след 2-3 години ще имаме супер печалби си мисля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
И ще има а от лево а от десно,направо ще ни зачервят бузките
undoo,
Тогава беше само от дясно ..... сложа по голям ордер създаде се съпротива от няколко поръчки купува ... изсипване и отива 10 % по надолу следващата съпротива...
Сега е същото ... първо неликвидните нямат подкрепа а от днес и част от ликвидните...
Дано е лашкането нагоре след като като се обрулят крушите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Това което в момента се случва не ви ли прилича на периода Юни-Юли тази година - като цяло ниски обороти и плавно, но не толкова съществено падане и изведнъж в края на периода - сами може да видите...
Дано да съм прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki"Плаването ще бъде дълго, но аз се надявам да не е скучно - защото по пътя няма да има недостиг на приключения. Изобщо, както казваше Гагарин : "- Поехали"!"./Ал.Р./
Пътуваме вече осми ден.Посоката е ясна.Емоции има,липсва ентусиазъм.Вестителят на ЗЛОТО /Пепи/ има навика да повтаря една изплагиатствана мисъл,че на борсата се купуват очаквания.Ами като знам,че утре ще е по-зле от днес.Трудна работа.Psicoholic преди няколко дена имаше някакви съмнения какво означава "Поехали".Вече знае.Отговорът беше даден от пазара.Е,добър път,всички сме на лодката.Духовникът /Forest Master/ може да даде последно причастие на неумеещите да плуват.
Честно да си кажа, в петък, когато направихме 1% ъп вярвах, че ще избегнем фигурата, но трите дни на спад определено разклатиха доверието ми в силата на дългосрочните ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Това което в момента се случва не ви ли прилича на периода Юни-Юли тази година - като цяло ниски обороти и плавно, но не толкова съществено падане и изведнъж в края на периода - сами може да видите...
Дано да съм прав
Коментар
-
"Плаването ще бъде дълго, но аз се надявам да не е скучно - защото по пътя няма да има недостиг на приключения. Изобщо, както казваше Гагарин : "- Поехали"!"./Ал.Р./
Пътуваме вече осми ден.Посоката е ясна.Емоции има,липсва ентусиазъм.Вестителят на ЗЛОТО /Пепи/ има навика да повтаря една изплагиатствана мисъл,че на борсата се купуват очаквания.Ами като знам,че утре ще е по-зле от днес.Трудна работа.Psicoholic преди няколко дена имаше някакви съмнения какво означава "Поехали".Вече знае.Отговорът беше даден от пазара.Е,добър път,всички сме на лодката.Духовникът /Forest Master/ може да даде последно причастие на неумеещите да плуват.
Коментар
Коментар