IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес се пада кръгла годишнина от краха на Уол Стрийт и началото на Великата Депресия преди точно 80 години!
    Forex Master,
    това ще една от причините ДАУ да е нагоре.... днес

Коментар

• Днес се пада кръгла годишнина от краха на Уол Стрийт и началото на Великата Депресия преди точно 80 години!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
        Дау Джоунс в началото на 30-те е стигнал до 32,47.
        На 09.10.2007г е 14 164,53.
        На 09.03.2009 е 6 547,05.
        По-моите скромни изчисления това е корекция от 53,90% на целия ръст от 30-те до 2007г.
        Тогава излиза, че болднатото изречение е ГНУСНА, ДОЛНА ЛЪЖА. Какво тогава да мислим за целия анализ?!?
        Първоначално изпратено от stoian
        Ив. Груев: Ако ви интересува SOFIX, следете Dow Jones
        29 Октомври 2009 | 10:30
        Същото се отнася за по-големите червени. Това, което липсва на голямата петица от дъното през 1932 г. до върха през 2007 г. е корекция до някое от трите нива на Фибоначи. Корекцията надолу през последните две години е твърде малка, за да се нарече приключила. Въпросът, който си поставям докато правя този анализ, е не дали индексът ще пада, а дали траекторията на такъв спад ще се доближи до синята или оранжевата проекции.
        Автор: Ивайло Груев, www.home-traders.eu
        Много анализатори по света преподават с едничката цел - да станат известни и после да манипулират съгласно техните къси или дълги позиции.
        Не знам, този дали има такива намерения, но след предишният му анализ пуснат в профит.бг, за мен той е кръгла нула.
        Тогава, човекът каза, че удвоява или усреднява с нова къса, не помня точно на 9400-9500 ли беше. Забележи, не си е прибрал печалбата на дъното 6500 и сега с увеличените къси, печалбата му е силно стопена, а при последващ ръст, ще реализира загуба. Е, как да не пише такива работи тогава?
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
          Първоначално изпратено от cymru
          Първоначално изпратено от desperado
          Леле, на........ се от страх!
          ТОВА Е МАЛОУМНО!!
          Ами, хайде продавай - какво чакаш. Нали ти казват, че можеш да купиш на Софикс 50, щото Дау щял "брутално" да пропадне.
          Пич, не ми разбра поста.. мнението ми е за анализа а не за твоя коментар
          Е, така стават големите бели.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Спадът свършва, следва UUUUUP!!!И така по тренда - възходящ (за неразбралите)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
              Тогава излиза, че болднатото изречение е ГНУСНА, ДОЛНА ЛЪЖА. Какво тогава да мислим за целия анализ?!?.
              Не бързай да анатемосваш човека и анализа му. Ето какво ти е казал по-надолу: "Ето и още един проблем, с който се сблъскваме. Когато се анализаират графики за няколко години и големи ценови отклонения, е нужно да се ползва логаритмична скала. Тя представя процентната промяна на цените."

Коментар

• Дау Джоунс в началото на 30-те е стигнал до 32,47.
                На 09.10.2007г е 14 164,53.
                На 09.03.2009 е 6 547,05.
                По-моите скромни изчисления това е корекция от 53,90% на целия ръст от 30-те до 2007г.
                Тогава излиза, че болднатото изречение е ГНУСНА, ДОЛНА ЛЪЖА. Какво тогава да мислим за целия анализ?!?
                Първоначално изпратено от stoian
                Ив. Груев: Ако ви интересува SOFIX, следете Dow Jones
                29 Октомври 2009 | 10:30
                Същото се отнася за по-големите червени. Това, което липсва на голямата петица от дъното през 1932 г. до върха през 2007 г. е корекция до някое от трите нива на Фибоначи. Корекцията надолу през последните две години е твърде малка, за да се нарече приключила. Въпросът, който си поставям докато правя този анализ, е не дали индексът ще пада, а дали траекторията на такъв спад ще се доближи до синята или оранжевата проекции.
                Автор: Ивайло Груев, www.home-traders.eu

Коментар

• Аз не казвам че е е прав нито че е грешен-пазарът ще го покаже-просто е още едно мнение-само с ЪП ЪП не може-а пък това за изстрадалите който не му харесва Сел и повече няма да страда.
                  Стояне, нормално е хората тук, изстрадали доста да им е писнало от пишман анализатори! Съжалявам ама и аз мога да надраскам такъв анализ! Ако еди какво си стане.....следва покачване.....Ако еди какво си стане ....следва спад. Ако броиме еди колко си вълни.......обаче това може да не са тези вълни ......и т.н. О.К. пичовете са си спретнали сайтче за обучение, обаче прогнозките нещо съм им лабави. Според мен да правиш ТА на нашата борса си е професионално самоубийство! Тук искаш неискаш да играеш с повече от 30, 40к си е направо изкуство! За останалите пари си дългосрочен, няма как!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                    Първоначално изпратено от desperado
                    ТОВА Е МАЛОУМНО!!
                    Ами, хайде продавай - какво чакаш. Нали ти казват, че можеш да купиш на Софикс 50, щото Дау щял "брутално" да пропадне.
                    Пич, не ми разбра поста.. мнението ми е за анализа а не за твоя коментар

Коментар

• Абе, тоя Иво Груев по-голям апокалиптик и от Нуриел Рубини. Само се чудя, като е толкова сигурен че DJ ще падне най-малко 5 пъти през следващите 7 тодини, защо не си играе сам, ами го разгласява на всеослушание?!?

Може би търси някаква популярност, а тя може да се постигне само с такива фрапиращи прогнози за край на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                        Човекът си казва мнението си-и то не анонимно -така че малко уважение.
                        Стояне, нормално е хората тук, изстрадали доста да им е писнало от пишман анализатори! Съжалявам ама и аз мога да надраскам такъв анализ! Ако еди какво си стане.....следва покачване.....Ако еди какво си стане ....следва спад. Ако броиме еди колко си вълни.......обаче това може да не са тези вълни ......и т.н. О.К. пичовете са си спретнали сайтче за обучение, обаче прогнозките нещо съм им лабави. Според мен да правиш ТА на нашата борса си е професионално самоубийство! Тук искаш неискаш да играеш с повече от 30, 40к си е направо изкуство! За останалите пари си дългосрочен, няма как!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                          ........Превърнахме борсата в телефонна търговия, а не в електронна :-(
                          Успех на всички !
                          За последните десетина години борсата никога не е била електронна.
                          През 2007-ма имаше повече ликвидност, а тя създава усдещането, че можеш всичко да продадеш и купиш много лесно.

А и как очакваш някой да оферира голямо количество акции, след като разни ентусиазирани електронни инвеститори обожават да правят сделки с по 5-10 акции... Дори на ДФ и ИД не им е изгодно да слагат офертите си на пазара, защото много от тях имат твърда такса от банката депозитар за всяка сделка.

С други думи - каквито са инвеститорите, такива са и сделките.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                            Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            само 2 ли са вариантите?
                            dnb,
                            Преди имаше и повече .... например няма кой да поеме пакетите на по високи цени...
                            Давай твойте идеи ? ....
                            чужденците май са извадили България от списъка със страните, в които да инвестират
                            това се видя последния месец, когато на вън всичко растеше, а тук нищо не се случваше
                            Много точно. Това е и причината в близко бъдеще да няма такива връзки между това какво става на световните борси и у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS
                              Май Европа ще отива на зелено.
                              Те търгуват на премаркет!

Коментар

• Май Европа ще отива на зелено.

Коментар

Working...
                                X