IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana
    Нашите служебни са Мондео и Фокус (около 20 бр.) - от 2002 до 2009 г производство. Вървят, малко харчат, но много скъпа поддръжка. И си се трошат проивно на мнението че били много здрави. Но като цяло си заслужава - за тия пари, толкова екстри и такова вървене трудно ще ти осигури друга марка. И дизайна им е добър.

Виж все пак от тоя клас и Шкода Октавия и Опел Вектра - не са по лоши от Форда и може да намериш някоя добра...... В смисъл не спирай само на една марка......
    Не сме решили нищо още. Само се оглеждам и затова питам. Мерси.

Първоначално изпратено от Gaki
    Майоре,има една приказка,която звучи така:"Ако не беше Форда,Опел щеше да е най-калпавата кола".Лошото е,че хубавите са скъпи.
    Гаки, и аз препочитам Мерцедес, ама пуста борса малко пуска. И аз не и разбирам много.
    Засега Мондео, Вектра или Октавия. Пък и право да кажа не ми се дават много пари за нов автомобил. Има да го мисля, да не му се случи нещо. Пък и голения син ще зареже старата бракма и ще хукне по дискотеки с него.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Може би мъж с женско име,ник посветен на щерката?
      Интересно защо се коментира ника .... който е от три години е същия с малък интервал. А не се коментира невежеството на колегата Полки / 1912 .... който не знае и най простите икономически понятия за 2 години на борсата...
      Колебая се дали да не премина само на лични .... в бъдеще...
      Колега, за пореден път се кефя на главундерите, дето се подвеждат по ника ти ......
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Добрите новини зад океана се отразиха днес бе Бравос да не ни се надява чаляк

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Първоначално изпратено от gigow
          Първоначално изпратено от ewgeny
          Гигов, трябва да приемаш парите като цифри, инъче много нерви ще хабиш.
          Сигурно съм бил пиян ,като съм го казал. Пък и "шефката" ме врънка да купуваме пак кола. У дома всеки се качил на кола, дори и една стои и не ми се ще да я бракувам (щото ми е първата), а мойта да купим друга. Ама кат не съм изкарал за нова,( тази борса не ще са се качи поне до 700 ) май ще вземем някоя върната 2 годишна . Гледах едно Мондео 2007 г. Я някой дето има такова да се произнесе дали е добро. Предната ми служебна кола беше Мондео, ама от 1995г. На мен ми харесваше.
          Майоре,има една приказка,която звучи така:"Ако не беше Форда,Опел щеше да е най-калпавата кола".Лошото е,че хубавите са скъпи.
          Сигурно караш опел, щото приказката е точно на обратно.

Коментар

• Може би мъж с женско име,ник посветен на щерката?
            Интересно защо се коментира ника .... който е от три години е същия с малък интервал. А не се коментира невежеството на колегата Полки / 1912 .... който не знае и най простите икономически понятия за 2 години на борсата...
            Колебая се дали да не премина само на лични .... в бъдеще...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              Сигурно съм бил пиян ,като съм го казал. Пък и "шефката" ме врънка да купуваме пак кола. У дома всеки се качил на кола, дори и една стои и не ми се ще да я бракувам (щото ми е първата), а мойта да купим друга. Ама кат не съм изкарал за нова,( тази борса не ще са се качи поне до 700 ) май ще вземем някоя върната 2 годишна . Гледах едно Мондео 2007 г. Я някой дето има такова да се произнесе дали е добро. Предната ми служебна кола беше Мондео, ама от 1995г. На мен ми харесваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Нашите служебни са Мондео и Фокус (около 20 бр.) - от 2002 до 2009 г производство. Вървят, малко харчат, но много скъпа поддръжка. И си се трошат проивно на мнението че били много здрави. Но като цяло си заслужава - за тия пари, толкова екстри и такова вървене трудно ще ти осигури друга марка. И дизайна им е добър.

Виж все пак от тоя клас и Шкода Октавия и Опел Вектра - не са по лоши от Форда и може да намериш някоя добра...... В смисъл не спирай само на една марка......

Коментар

• Може би мъж с женско име,ник посветен на щерката?

Коментар

• мече_цвети мъж ли е или жена? Да не е 93 набор????[/quote]

е сега какъв въпрос. Нали знаеш че всеки пълнолетен гражданин може сам да избере каво да е.......... Шегувам се разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        polki

Местожителство: _1912_
                        Пуснато на: 11:45:45 ч. | 30.10 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

meche_cveti93 написа:

При табаците ще се изкарат доста повече..... , но на първо време до Нова година ще се вземе сериозен дивидент....според изпълнението на МП до няколко дни ще излезе покана за ОСА.... защото до 15 декември трябва да се приведат парите в бюджета.... Така ,че и акциите да падат до нула тук ще има свеж кеш.... пък вие се подигравайте...защото държавата ще източи парите от БТН и ще го продаде за 30 , 40 лв за акция ... не по малко.... заради паричната маса в Благоевград БТ...
                        Не е препоръка....

ще го продадат скъпо заради паричната маса която има в дружеството, а дивидента дето ще го раздадат ........................... навярно ще го напечатат

подчертаното отива в темата "Бисери и вицове" и се нареждаш до останалите класици в този форум Каро, пеньо и останалите
                        polki,

Трябва да си много малоумен за да не можеш да направиш разлика от холдинг и дъщерна фирма.... след две години на борсата....

цвети, трябва да си малоумна за да ревеш до вчера как ако не се продадт табаците до края на годината ще фалират , а сега да се радваш как ще вземеш дивидент и след това ще ти платят 30-40 лева на акция

и същевременно да плюеш по ББ и финансовия министър за всеки един ход по отношение на табаците , а и по принцип само защото си привърженичка на царя

а това че се надяваш като ти дадат дивидент от холдинга и ще оставят пари в дъщерното си е жива утопия

но на жените е простено
                        мече_цвети мъж ли е или жена? Да не е 93 набор????

Коментар

• polki,
                          Човек когато неаправи грешка ... се извинява ... А ти си профан за мен да не може да направи разлика между холдинг и дъщерно дружество .... онова Карък Каръков е достойно но не пълно .... вече е Карък Каръков Малоумников....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            polki

--------------------------------------------------------------------------------

meche_cveti93 написа:

При табаците ще се изкарат доста повече..... , но на първо време до Нова година ще се вземе сериозен дивидент....според изпълнението на МП до няколко дни ще излезе покана за ОСА.... защото до 15 декември трябва да се приведат парите в бюджета.... Така ,че и акциите да падат до нула тук ще има свеж кеш.... пък вие се подигравайте...защото държавата ще източи парите от БТН и ще го продаде за 30 , 40 лв за акция ... не по малко.... заради паричната маса в Благоевград БТ...
                            Не е препоръка....

ще го продадат скъпо заради паричната маса която има в дружеството, а дивидента дето ще го раздадат ........................... навярно ще го напечатат

подчертаното отива в темата "Бисери и вицове" и се нареждаш до останалите класици в този форум Каро, пеньо и останалите
                            polki,

Трябва да си много малоумен за да не можеш да направиш разлика от холдинг и дъщерна фирма.... след две години на борсата....

цвети, трябва да си малоумна за да ревеш до вчера как ако не се продадт табаците до края на годината ще фалират , а сега да се радваш как ще вземеш дивидент и след това ще ти платят 30-40 лева на акция

и същевременно да плюеш по ББ и финансовия министър за всеки един ход по отношение на табаците , а и по принцип само защото си привърженичка на царя

а това че се надяваш като ти дадат дивидент от холдинга и ще оставят пари в дъщерното си е жива утопия

но на жените е простено
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• polki

meche_cveti93 написа:

Не е препоръка....

polki,

Коментар

• ще го продадат скъпо заради паричната маса която има в дружеството, а дивидента дето ще го раздадат ........................... навярно ще го напечатат
                                polki,
                                Въпросът ти е резонен затова ще се помъча да дам някакъв смислен отговр....
                                Булгартабак за миналата година има еднократна печалба от продажба на активи от 58 м. и на ОСА раздадоха половината ,като дивидент и останалите 30 м. като резерв... сега държавата си иска и останалите 26 м. ... без резерва от 5.9 м.
                                В касите на холдинга има кеш около 73 м. в момента ... ще останат 50 м. и нещо в кеш има и 20 , 30 м. в продукция....
                                Благоевград БТ има над 80 м. кеш в момента .... сигурно се готвят и за там някакъв трик да изиграят , но процедурата е дълга и ще стане чрез акциза но не всичкият защото пазара в страната пада и ще намалят производството за вътрешния пазар... ... но и при тези обстоятелства при приватизация на шест фабрики ... само като имоти са на стойност 200 м.... лева . Държавният дял е
                                5.8 м акции ...

Коментар

Working...
                                X