Абе, тези европейци са страшно тъпи. Защо не реагират на числата от САЩ, както реагирахме ние. Ние си вдигаме борсата, те не щат. Пък и американците, май и те не реагират както трябва, т.е. като нас. Тъпаци!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PivoleyПървоначално изпратено от Цар КешКупи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.
не е препоръка
След 20 дена - я, 16% ъп. Еееее то хубаво било тука.
Тогава доволно отпих от кафето с МЛЯКО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар КешКупи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар КешЯвно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година. Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.
Не е препоръка
Много хора изкараха някой и друг курс на форекс пазара повярваха си, направиха по една две сделки, фалираха и ей ги сега по цял ден кибичат по форума и дават акъл как само може да се губи от БФБ.
Не им обръщай внимание. Ако искат да вярват ако не искат но и от БФБ се печели и то добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgenyПървоначално изпратено от Цар КешЯвно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година. Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.
Не е препоръка
Коментар
-
Купи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар КешЯвно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година. Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.
Не е препоръка
Коментар
-
Аз пък съм чувал че като натиснеш в гуглето www.ръжда.сом-излизало опел-не съм пробвал де!
п.п.имам Ауди и Фабия-.общо взето съм привърженик на немските коли
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=89035
Fitch: Българската икономика ще нарасне с 0,5% догодина*
30.10.2009 12:04
С 0,5% ще се повиши икономиката на България през следващата година, се казва в нова прогноза на рейтинговата агенция Fitch в доклад, предоставен на Investor.bg
Официалната прогноза на българското правителство е за спад на БВП догодина от над 2 на сто. От БНБ обаче също прогнозират покачване от 0,5 на сто.
За 2009 г. правителството очаква спад от над 6%, БНБ – от 4,2%, а според Fitch понижението ще е 5,5%.
Прогнозите на Fitch за Румъния са за спад от 7,5% за тази година и за ръст от 2 на сто за 2010 г. Очакваният растеж за северната ни съседка за следващата година е като този, прогнозиран за Македония (също +2%).
Според агенцията най-големите страхове за икономическите и финансови системи на европейските страни с развиващи се икономики са се стопили. При все това обаче остават множество предизвикателства за посрещане при възстановяването, сред които растящите публични задължения, влошените банкови активи, по-малкото капиталови потоци и др.
Прогнози за страни от региона:
Държава 2009 2010 2011
България -5,50% 0,50% 3,50%
Хърватия -5,50% -1% 1,50%
Македония -2,50% 2% 3%
Румъния -7,50% 2% 4%
Сърбия -5% -1% 1,50%
Турция -6% 4% 4%
Русия -7% 3,50% 3%
Украйна -16% 3% 5%
Чехия -4,50% 1% 2,50%
Унгария -6,70% -0,40% 1,50%
Полша 0,80% 1,50% 3%
Словакия -6% 3% 4%
Словения -8,80% 1% 2%Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от ewgenyСигурно караш опел, щото приказката е точно на обратно.
Коментар
-
Колега, за пореден път се кефя на главундерите, дето се подвеждат по ника ти ......
Така е ... и аз се кефя пък на плиткоумието на колегата К.К.М. / Полки , 1912 /.. Защото винаги е бягал по тъча и от десет кладенци е носил вода да докаже грешките на другите , но сега излезна на яве неграмотността му....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаДобрите новини зад океана се отразиха днес беБравос да не ни се надява чаляк
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Може би мъж с женско име,ник посветен на щерката?
Колебая се дали да не премина само на лични .... в бъдеще...
А относно ника - ми и аз преди време си мислех че си 93 набор девойче
и това навяваше приятни еротични мисли в главата (те).
Какво да кажа - беше приятна заблуда.
Разбира се очаквам да го приемеш с необходимата доза хумор.
А колкото до порки - не му се сърди.
Той може да твърди две коренно противоположни неща в два последователни поста. Раздвояване някакво. Не знам медицинския термин.
Ноо пък за помощник готвач е доста добре.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар