IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, тези европейци са страшно тъпи. Защо не реагират на числата от САЩ, както реагирахме ние. Ние си вдигаме борсата, те не щат. Пък и американците, май и те не реагират както трябва, т.е. като нас. Тъпаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
      Първоначално изпратено от Цар Кеш
      Купи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.

не е препоръка
      По-скоро погледни през 2011-2012, когато Софикс ще мине 1000 пункта, може и 1200. Ама дано да си купил и на по-евтините нива, че иначе доста си изпуснал. И аз доста се псувам, че ме обхвана апатия и безразличие, когато СОФИКС падна под 300 пункта и чаках да сигне 100, за да купувам и после ръстта дойде за броени дни.
      Хаха....пък аз, гледам - борса, я тука може да влагаш пари, гледам пак - ССВ, хм това беше банка няква май, я да видим няколко хилки какво ще направят.
      След 20 дена - я, 16% ъп. Еееее то хубаво било тука.
      Тогава доволно отпих от кафето с МЛЯКО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
        Купи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.

не е препоръка
        По-скоро погледни през 2011-2012, когато Софикс ще мине 1000 пункта, може и 1200. Ама дано да си купил и на по-евтините нива, че иначе доста си изпуснал. И аз доста се псувам, че ме обхвана апатия и безразличие, когато СОФИКС падна под 300 пункта и чаках да сигне 100, за да купувам и после ръстта дойде за броени дни.

Коментар

Явно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година . Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.

Не е препоръка
          Прав си , но напразно се хабиш по голямата част от тоя форум са фалирали форексчии, кибици, и разни безпарични типове, който само си убиват времето.

Много хора изкараха някой и друг курс на форекс пазара повярваха си, направиха по една две сделки, фалираха и ей ги сега по цял ден кибичат по форума и дават акъл как само може да се губи от БФБ.

Не им обръщай внимание. Ако искат да вярват ако не искат но и от БФБ се печели и то добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
            Първоначално изпратено от Цар Кеш
            Явно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година . Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.

Не е препоръка
            Купи януари 2008 и погледни февруари 2009......задължително в присъствието на лекар....кардиолог...и свещеник.
            Хаха, това наистина беше така...

Коментар

• Купи сега и погледни в края на 2010 това твърдя. Фундаментите и перспективите са добри сега а не в края на 2008. Именно сега мисля, че времето ни дава шанс който се случва един два пъти в живота за истински инвестиции с малък а не за бърза спекула с голям риск. Дори някоя акция от купените временно да ни носи загуба важно е накрая какво печелим и не трябва да ни вълнува много моментния спад ако се случи. Още по малко това да ни кара да инкасираме загуби подарявайки бъдещи печалби на фондовете.

не е препоръка

Коментар

Не е препоръка
                Купи януари 2008 и погледни февруари 2009......задължително в присъствието на лекар....кардиолог...и свещеник.

Коментар

• Явно дойде момента за инвестиции в акции. За тези които могат да изтърпят година обаче. Както казва един анализатор акцията не може да стане с отрицателна стойност. Тактиката ще да е купи и погледни след година . Това ще спести и нерви и рискове, разходи за брокери също.

Не е препоръка

Коментар

• Аз пък съм чувал че като натиснеш в гуглето www.ръжда.сом-излизало опел-не съм пробвал де!

п.п.имам Ауди и Фабия-.общо взето съм привърженик на немските коли

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=89035

Fitch: Българската икономика ще нарасне с 0,5% догодина*
                      30.10.2009 12:04

С 0,5% ще се повиши икономиката на България през следващата година, се казва в нова прогноза на рейтинговата агенция Fitch в доклад, предоставен на Investor.bg

Официалната прогноза на българското правителство е за спад на БВП догодина от над 2 на сто. От БНБ обаче също прогнозират покачване от 0,5 на сто.

За 2009 г. правителството очаква спад от над 6%, БНБ – от 4,2%, а според Fitch понижението ще е 5,5%.

Прогнозите на Fitch за Румъния са за спад от 7,5% за тази година и за ръст от 2 на сто за 2010 г. Очакваният растеж за северната ни съседка за следващата година е като този, прогнозиран за Македония (също +2%).

Според агенцията най-големите страхове за икономическите и финансови системи на европейските страни с развиващи се икономики са се стопили. При все това обаче остават множество предизвикателства за посрещане при възстановяването, сред които растящите публични задължения, влошените банкови активи, по-малкото капиталови потоци и др.

Прогнози за страни от региона:
                      Държава 2009 2010 2011
                      България -5,50% 0,50% 3,50%
                      Хърватия -5,50% -1% 1,50%
                      Македония -2,50% 2% 3%
                      Румъния -7,50% 2% 4%
                      Сърбия -5% -1% 1,50%
                      Турция -6% 4% 4%
                      Русия -7% 3,50% 3%
                      Украйна -16% 3% 5%
                      Чехия -4,50% 1% 2,50%
                      Унгария -6,70% -0,40% 1,50%
                      Полша 0,80% 1,50% 3%
                      Словакия -6% 3% 4%
                      Словения -8,80% 1% 2%
                      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                        Първоначално изпратено от ewgeny
                        Сигурно караш опел, щото приказката е точно на обратно.
                        Евгени,може и да си прав,приказката я чух от мой приятел,притежаващ автосервиз.Та той кара Опел.Моите коли са малко по-модерни,но не са от висшия клас.
                        Аз пък съм чувал,че има два вида коли-мерцедес и всички останали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
                          Сигурно караш опел, щото приказката е точно на обратно.
                          Евгени,може и да си прав,приказката я чух от мой приятел,притежаващ автосервиз.Та той кара Опел.Моите коли са малко по-модерни,но не са от висшия клас.

Коментар

• Колега, за пореден път се кефя на главундерите, дето се подвеждат по ника ти ......
                            netware5 ,
                            Така е ... и аз се кефя пък на плиткоумието на колегата К.К.М. / Полки , 1912 /.. Защото винаги е бягал по тъча и от десет кладенци е носил вода да докаже грешките на другите , но сега излезна на яве неграмотността му....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Добрите новини зад океана се отразиха днес бе Бравос да не ни се надява чаляк
                              Айде не бъди такъв балък като американците. Щатското правителство и свързаните с него банки и Уолстрийт натиснаха с къси контракти златото и петрола, вдигнаха долара и изкараха едни разхубавени данни за някакъв икономически ръст. И всичко това, за да си пласират по-лесно поредната порция държавни бондове за 115 млрд. долара. Току виж останалите балъци им ги изкупят довечера. И после знаеш какво следва - айде всичко наобратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Може би мъж с женско име,ник посветен на щерката?
                                Интересно защо се коментира ника .... който е от три години е същия с малък интервал. А не се коментира невежеството на колегата Полки / 1912 .... който не знае и най простите икономически понятия за 2 години на борсата...
                                Колебая се дали да не премина само на лични .... в бъдеще...
                                Недей да минаваш на лични. По-забавно е.

А относно ника - ми и аз преди време си мислех че си 93 набор девойче
                                и това навяваше приятни еротични мисли в главата (те).
                                Какво да кажа - беше приятна заблуда.
                                Разбира се очаквам да го приемеш с необходимата доза хумор.

А колкото до порки - не му се сърди.
                                Той може да твърди две коренно противоположни неща в два последователни поста. Раздвояване някакво. Не знам медицинския термин.
                                Ноо пък за помощник готвач е доста добре.
                                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X