IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Здравей Tradanza !
    Ти , като фактор на борсата не може да нямаш информация... ?
    Информация за какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      Първоначално изпратено от gigow
      Първоначално изпратено от kif
      А в Елана е точно обратното - вземат ти такса!
      Колега, за какво ти вземат такса, че аз съм на Елана? Ама до сега не съм следил много щото почти изцяло бях на акции.
      Тук:
      http://www.elana.net/trading/tarifa/tarifa.pdf
      "Други такси и комисионни"
      Колега, благодаря ти. Имах предвид това, че докато те запитах темата течеше в смисъл за даване на лихви от страна на инвестиционните посредници за сумите, които се държат по КОБОС сметките (или други платформи) на потребителите на платформата. Защото в доста случаи това са доста големи суми, с които търгуват потребителите. Тези суми вероятно се управляват от ИП в тяхна сметка. И от поста ти си помислих, че Елана вземат пари да ти поддържат сметка. Извинявам се ако не съм прав. Не ми е ясен механизма. Затова питах. А това дето си ми го дал като линк го знам.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Здравей Tradanza !
        Ти , като фактор на борсата не може да нямаш информация... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          И Еврофинанс правят подобно нещо от 3 години.
          Абсолютен факт. Къде пък от инвестора го отчетоха като нещо ново и невероятно чак сега? Според мен си е платен репортаж
          Така е ... но няма изнесени данни колко са на Ефокс.... ?
          За какво са ти данни? Четеш инвестора и взимаш решение. Четеш във форума и купуваш акции. Кой ти се занимава с "изнесени данни" ? В крайна сметка тука инвестори и спекуланти ли има или лукови глави ?

Здравей Мече Цвете

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
            Първоначално изпратено от polki
            Карол ще дръпнат доста клиенти не само заради олихвяването , но и заради платформата за която се чуват добри отзиви и никой не съм чул да се оплаква

не е препоръка - не съм им клиент

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

имам един въпрос - бакшишите кога ще престанат да наричат "колега" всеки непознат ???

Клиенти трудно ще дръпнат , заради тромавото прехвърлчне на клиенти , по скоро ще докарат свеж спекулативен кеш и ще накарат и другите да дават малко лихва . Което е добре за обороцичта

защо мислиш, че няма да дръпнат от други ИП клиенти ???

аз мислех да сменя моето ИП миналата година още, но останах --- сега като ми изтече сертификата ще го сменя ..................... все още не съм решил с кого

а може и от другия ми ИП да си прехвърля smetkata в Карол
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И Еврофинанс правят подобно нещо от 3 години.
              Абсолютен факт. Къде пък от инвестора го отчетоха като нещо ново и невероятно чак сега? Според мен си е платен репортаж
              Така е ... но няма изнесени данни колко са на Ефокс.... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Първоначално изпратено от kif
                Колега, за какво ти вземат такса, че аз съм на Елана? Ама до сега не съм следил много щото почти изцяло бях на акции.
                Тук:
                http://www.elana.net/trading/tarifa/tarifa.pdf
                "Други такси и комисионни"
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от daskal
                  .... а по-скоро е вид доверително управление на паричния пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    Карол ще дръпнат доста клиенти не само заради олихвяването , но и заради платформата за която се чуват добри отзиви и никой не съм чул да се оплаква

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

имам един въпрос - бакшишите кога ще престанат да наричат "колега" всеки непознат ???

Клиенти трудно ще дръпнат , заради тромавото прехвърлчне на клиенти , по скоро ще докарат свеж спекулативен кеш и ще накарат и другите да дават малко лихва . Което е добре за обороцичта

Коментар

• И във Варна казаха 1 % на годишна база, пък сега 3 ... ми убаво. Тогава мога да си префърля още парички, хем лихвица, хем игрички ...

Коментар

• Карол ще дръпнат доста клиенти не само заради олихвяването , но и заради платформата за която се чуват добри отзиви и никой не съм чул да се оплаква

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А в Елана е точно обратното - вземат ти такса!
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal
                              .... а по-скоро е вид доверително управление на паричния пазар.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от leviatan
                                Аз мисля, че идеята за олихваването е супер и най-накрая някой се сети да го направи.
                                lipov, мисля, че си в голяма заблуда за капитала на Карол..... Посредника е с един от най-голямите капитали в България. Тези неща можеш да ги проверяваш в регистъра на КФН и те на са тайна....... адреса е това, за да ти помогна: http://www3.fsc.bg/ERiK/runner?backI...MFORM&docId=0;
                                Също така не забравяй, че всеки посредник държи клиентските си активи отделно от свойте в обслужваща банка и олихваването няма нищо общо с капитала.....!
                                Искренно се надявам, защотоо и аз залагам доверието си на тях.. може би просто са ме манипулирали да си преместя портфейла .
                                но на днешно време всека една лъжа има някакъв процент истина
                                Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

Working...
                                X