Първоначално изпратено от Rapana
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от RapanaАма сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.
+ че има и къси (аз тях не ги пипам)..
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaАма сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.))
Не е препоръкъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaАма сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.
+ че има и къси (аз тях не ги пипам)..
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ама сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Tiki ManДобри разсъждения. Жалко, че не вървят на БФБ.))
Коментар
Коментар