IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana
    Играя и малко в Унгария, ама там съм си все назад. Уж расте борста а все не целя вълната...
    Пуста му Унгария...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
      Първоначално изпратено от Rapana
      Ама сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.
      Аз не се и опитвам да го отигравам това заспало положение. Наместил съм си БГ портфейла и не гледам. На Лондонската и УС борси има чудни възможности за отиграване при това без абсолютно никакво значение от обемите с които работим.
      + че има и къси (аз тях не ги пипам)..

поздрави
      Добре си се насочил аз също играех сериозно в САЩ, основно държах Форд, но към 7-7.5 долара продадох с добра печалба. Сега малко ме гложди алчноста защото акцията достигна над 12 долара но.... Играя и малко в Унгария, ама там съм си все назад. Уж расте борста а все не целя вълната... Иначе в в БГ минимизирах експозициите с доста загуби, чак сега плахо купувам, ама се разочаровам много - както всички забелязваме ефект никакъв, сън... Против всякаква логика е никой да не купува и никой да не продава, при положение че всички сме наясно че в БГ дивиденти реално няма и единствената възможна доходност е от спекулата.........

Коментар

Ама сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.
        В BG30 до 11.57. ч. днес, са се търгували 14 позиции от общо 30. Толкова го мислеха и стана толкова интересен... ))
        Не е препоръкъ

Коментар

Аз не се и опитвам да го отигравам това заспало положение. Наместил съм си БГ портфейла и не гледам. На Лондонската и УС борси има чудни възможности за отиграване при това без абсолютно никакво значение от обемите с които работим.
          + че има и къси (аз тях не ги пипам)..

поздрави
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__
            Първоначално изпратено от DD
            ВЕТ е вече 3% нагоре обаче ние как сме заспали не е истина.
            Ами купувайте де, какво чакате?
            То ако ставаше само с писане по форумите досега да сме на SOFIX 10K.
            Те драскачите отдавна са купили.

Коментар

• Ние все едно сме на депозит ама в акции...
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Ама сме ебати измисления пазар в последните седмици... То всъщност не сме пазар... Опитвам се нещо да отиграя... А пазара не мърда, ни надолу ни нагоре. Седи си на едни нива... Дали е затишие пред буря.. Защото ако така продължи всички хора обичащи тръпката като мен ще спрат да участват.... Света пада, вдига се ние като че ли сме мъртви - +0.20,+013,-.33.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                  Кажете нещо оптимистично бе хора, защо сте се снишили ?? ))
                  Ако не тази година, догодина ще има и пари в БФБ. Естествено - ако се превърнат в борса дотогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                    ВЕТ е вече 3% нагоре обаче ние как сме заспали не е истина.
                    Ами купувайте де, какво чакате?
                    То ако ставаше само с писане по форумите досега да сме на SOFIX 10K.

Коментар

• Под снегаааааа смеееееееее !!!!!!

Коментар

• Кажете нещо оптимистично бе хора, защо сте се снишили ?? ))

Коментар

• ВЕТ е вече 3% нагоре обаче ние как сме заспали не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                            Първоначално изпратено от Kiro
                            UUUP 4000

Кире, брат, имаш 2159 поста до момента. Колко ли от тях са UUUP 4000?
                            2158 ...
                            На първият пишеше : Казвам се Киро и съм пристрастен !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                              Първоначално изпратено от ghettoff
                              Първоначално изпратено от Tiki Man
                              Добри разсъждения. Жалко, че не вървят на БФБ.
                              Те не вървят, защото няма играчи. Имам чувството, че организирано искат да поставят БФБ пред фалит, за да може да се приватизира не безценица.
                              Гетоф бъркаш, играчи като теб има много, но няма кинти търсещи риск ))
                              Не са толкова много, хич даже. Освен това въпреки, че не играя с малка сума, такива играчи като мен не могат да задвижат фондовата борса.

Коментар

• Ово е лИквидност, както се казва

Коментар

Working...
                                X