Първоначално изпратено от peizan
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40Първоначално изпратено от peizanза хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване
днес мисля да вкарам месечната ми лепта на борсата --> само се чудя в кои позиции
да пръсна 400 - те лева ............ диверсификация му е майката
не е препоръка за търговия с акции
шъ рипаме тогава.....
на ниски цени.............. аз бърза работа нямам
дано правиш разлика между инвеститор, какъвто съм аз и спекулант
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от peizanза хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване
днес мисля да вкарам месечната ми лепта на борсата --> само се чудя в кои позиции
12-112
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от peizanза хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване
12-112
Коментар
-
Първоначално изпратено от peizanза хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Maq7Citibank: България може да приеме еврото през 2014 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaДжейми не сравняваш обективно периодите пич. Ако гледаме така петрола беше 19 долара преди години..... Аргументи че нещо се вдига щото е паднало нямат логика и икономиката го доказа тези две три години.... Няма и никаква логика да си мислиш че ако бензина (вярно че цената му има много акзизи) стане 3 лева нещо ще се случи.. Просто ще скочат всички цени. Леко леко ще скочат и доходите и ето ти инфлация........Е на скоро вдигнаха таксите на нотариусите по две... Какво стана.. Не знам някой да се е отказал от сделка заради нотариална такса.... Чакай само да видиш като им свалят лихвите по банките на хорицата и като тръгнат да купуват жилища и леки коли.... Цените по две... Много скоро беше когато цените на недвижимите имоти скачаха с дни.. Много е странен българският народ.. Да кажем уникален в стремежа си да купува собственост и да спестява, както и да показва успех... Като % към доходите притежаваме спестявания и собственост на едно от първите места в света...
1. сравнявам правилно периодите, ти се залиташ в далечното минало.
2. това което го говоркаш с кредитите няма да стане - защото Гърция доказа до какво води.
3. хорицата за да купуват - трябва да могат да плащат поне вноските. А няма с какво. Да не говорим че няма кой да кредитира на 120% като ПИБ едно време, над 60% ще е цяло чудо вече. И кой ще купува тогава, че не се сещам?
4. не коментира това че над 50% от цената е акциз? Разсъждаваш по модел който приключи живота си, за щастиеНеуспешния опит да се пробутат 10% здравни осигуровки го доказа съвсем наскоро.
Има една много основателна причина да не скочат всички цени. Дали ще се сетиш? А дали хората ще си стоят тук вместо да се преместят при по-високи доходи и по-ниски цени? И кой ще плаща тогава, пенсионерите или малцинствата?
Твой ред е за коментар. Всичко по-горе е и моето основание да не вярвам в оптимизма на БФБ - няма фундамент. Нещата претърпяха корекция и сега са почти реални.
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=95434
България се нарежда на първо място сред страните от Югоизточна Европа по отношение на увереността на инвеститорите, че нейната инвестиционна атрактивност ще се подобри през следващите три години.
Citibank: България може да приеме еврото през 2014 година
http://www.investor.bg/?cat=85&id=95430Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
Коментар