IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от peizan
    на ниски цени .............. аз бърза работа нямам
    И аз бърза работа нямам. Депозитът ми снася лихви всеки ден.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Глей, сега.... дай да си изтрием постовете, че ще стана за смях покрай теб....

400лв - 15- 20 г ??????? Я камилата, я камиларя

Коментар

• Няма лошо или малко само така...
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
          Първоначално изпратено от peizan
          за хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване

днес мисля да вкарам месечната ми лепта на борсата --> само се чудя в кои позиции

да пръсна 400 - те лева ............ диверсификация му е майката

не е препоръка за търговия с акции
          хахахааха - мерси, да се посмея малко...месечно- 400лв....бравоооооо....
          шъ рипаме тогава.....
          предпочитам да вкарвам по 400 лева месечно, но в продължение на 15-20 години

на ниски цени .............. аз бърза работа нямам

дано правиш разлика между инвеститор, какъвто съм аз и спекулант

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от ivan61

днес мисля да вкарам месечната ми лепта на борсата --> само се чудя в кои позиции

Земи си PKB и KZ ще удариш 5- 10%.

12-112
              мое и повече!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61

12-112

Коментар

• Първоначално изпратено от peizan

Коментар

• за хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
                      Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от Maq7
                      Citibank: България може да приеме еврото през 2014 година
                      Ееее, още цели 4 години ще лапам тлъсти лихви от банковия депозит...
                      А какво тлъсто ще лапат инвеститорите (донорите) на бефебе - всички знаем.
                      И ти си същия цъфнал минзухар, като форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Пълни глупости говориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          А какво тлъсто ще лапат инвеститорите (донорите) на бефебе - всички знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                            Джейми не сравняваш обективно периодите пич. Ако гледаме така петрола беше 19 долара преди години..... Аргументи че нещо се вдига щото е паднало нямат логика и икономиката го доказа тези две три години.... Няма и никаква логика да си мислиш че ако бензина (вярно че цената му има много акзизи) стане 3 лева нещо ще се случи.. Просто ще скочат всички цени. Леко леко ще скочат и доходите и ето ти инфлация........Е на скоро вдигнаха таксите на нотариусите по две... Какво стана.. Не знам някой да се е отказал от сделка заради нотариална такса.... Чакай само да видиш като им свалят лихвите по банките на хорицата и като тръгнат да купуват жилища и леки коли.... Цените по две... Много скоро беше когато цените на недвижимите имоти скачаха с дни.. Много е странен българският народ.. Да кажем уникален в стремежа си да купува собственост и да спестява, както и да показва успех... Като % към доходите притежаваме спестявания и собственост на едно от първите места в света...
                            О не, приятел.
                            1. сравнявам правилно периодите, ти се залиташ в далечното минало.
                            2. това което го говоркаш с кредитите няма да стане - защото Гърция доказа до какво води.
                            3. хорицата за да купуват - трябва да могат да плащат поне вноските. А няма с какво. Да не говорим че няма кой да кредитира на 120% като ПИБ едно време, над 60% ще е цяло чудо вече. И кой ще купува тогава, че не се сещам?
                            4. не коментира това че над 50% от цената е акциз? Разсъждаваш по модел който приключи живота си, за щастие Неуспешния опит да се пробутат 10% здравни осигуровки го доказа съвсем наскоро.

Има една много основателна причина да не скочат всички цени. Дали ще се сетиш? А дали хората ще си стоят тук вместо да се преместят при по-високи доходи и по-ниски цени? И кой ще плаща тогава, пенсионерите или малцинствата?

Твой ред е за коментар. Всичко по-горе е и моето основание да не вярвам в оптимизма на БФБ - няма фундамент. Нещата претърпяха корекция и сега са почти реални.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=95434

България се нарежда на първо място сред страните от Югоизточна Европа по отношение на увереността на инвеститорите, че нейната инвестиционна атрактивност ще се подобри през следващите три години.

http://www.investor.bg/?cat=85&id=95430
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X