IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    явно много те е брулил пазара и сега думата риск те кара да се будиш нощем изпотен...

времето лекува
    на софикс 1000 ще ти продам малко от моите цкб-та
    Това са свободни съчинения на припотил се ъпър...

Септември щеше да ми продаваш еврохолдки на 1,80... Явно това е отпаднало и вече си минал на цкб-та? :lol:
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
      Първоначално изпратено от bertram
      колко ще струва цкб при софикс 1000 ................. според теб

само не казвай 3.30
      Аз си мисля , че при СОФИКС 700, ЦКБ ще е 3.3...

Коментар

Форекс,

ако наистина го разбираше форекса нямаше да имаш депозити ....
        тук има колеги ,които не ползват лост и си докарват 10-15% годишно с по няколко сделки на форекса...но ти определено не си от тази категория

времето лекува
        Мерси Бертрам...Не само не го разбирам, но и не се старая...
        Чакам си врътката от преди 2- 3 години от 30 % , плюс лихвите и ми стигат.....

Сега една молба към ФМ - щото е мастър - Лири, при курс 2.96 - 2.84 обърнати в долари при курс 1.4 или нещо такова( но за лирите съм сигурен...)
        Сега искам да си върна лирите....каква е далаверата...

Ако ми направиш сметката и тя е губеща минавам на депозити...

Коментар

колко ще струва цкб при софикс 1000 ................. според теб

само не казвай 3.30

Коментар

• Форекс,

ако наистина го разбираше форекса нямаше да имаш депозити ....
            тук има колеги ,които не ползват лост и си докарват 10-15% годишно с по няколко сделки на форекса...но ти определено не си от тази категория.

явно много те е брулил пазара и сега думата риск те кара да се будиш нощем изпотен...

времето лекува
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от 4i40
              Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от peizan
              на ниски цени .............. аз бърза работа нямам
              И аз бърза работа нямам. Депозитът ми снася лихви всеки ден.
              Добре де, ФМ, като нямаш бърза работа, защо не си откриеш нова тема - "Оптимизъм на банкови депизити" и си джъткаш по цял ден в нея....
              Защо да откривам нова тема след като тука сме сродни души? Явно всички които пишем тук нямаме бърза работа!
              Мен вече ме чакат, ама ме мързи !!!Като мръдне една акция с процент на ден и не ми се работи !!!Да е.а и загнилия капитализъм - само лентяи създава....
              Амииии, така си е. Явно много хора нямат бърза работа. Но те се делят на две основни групи. На такива, които печелят всеки ден и други губят пари всеки ден...
              Да ти кажа ли вица за замръзналото пиленце и топлото кравешко л.....
              Та, не е ясно, тия дето печелят всеки ден , какво губят и тези които губят, какво печелят...

Пожелавам ти печеливш ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                Добре де, ФМ, като нямаш бърза работа, защо не си откриеш нова тема - "Оптимизъм на банкови депизити" и си джъткаш по цял ден в нея....
                Защо да откривам нова тема след като тука сме сродни души? Явно всички които пишем тук нямаме бърза работа!
                Мен вече ме чакат, ама ме мързи !!!Като мръдне една акция с процент на ден и не ми се работи !!!Да е.а и загнилия капитализъм - само лентяи създава....
                Амииии, така си е. Явно много хора нямат бърза работа. Но те се делят на две основни групи. На такива, които печелят всеки ден и други губят пари всеки ден...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Коментар

• О не, приятел.
                    1. сравнявам правилно периодите, ти се залиташ в далечното минало.
                    2. това което го говоркаш с кредитите няма да стане - защото Гърция доказа до какво води.
                    3. хорицата за да купуват - трябва да могат да плащат поне вноските. А няма с какво. Да не говорим че няма кой да кредитира на 120% като ПИБ едно време, над 60% ще е цяло чудо вече. И кой ще купува тогава, че не се сещам?
                    4. не коментира това че над 50% от цената е акциз? Разсъждаваш по модел който приключи живота си, за щастие Неуспешния опит да се пробутат 10% здравни осигуровки го доказа съвсем наскоро.

Има една много основателна причина да не скочат всички цени. Дали ще се сетиш? А дали хората ще си стоят тук вместо да се преместят при по-високи доходи и по-ниски цени? И кой ще плаща тогава, пенсионерите или малцинствата?

Твой ред е за коментар. Всичко по-горе е и моето основание да не вярвам в оптимизма на БФБ - няма фундамент. Нещата претърпяха корекция и сега са почти реални.[/quote]

Всичките ти разсъждения са изключително правилни и валидни в случая на една нормално действаща икономика със нормално мислещи хора (Белгия, Швеция)... В България сме свифетели че схемата е друга - схема на абсурдите. Точно до 6 месеца сслед кризата пак Банките ще почнат да се надскачат в процентите на финансиране.........Циганите и пенсионерите косвено ще си живеят на гърба на ЕС.. Да му мисли немският данъколплатец. Този филм съм го гледал след 2000 година... А хората са едни и същи. Не очаквай нищо различно като поведение от това което се случи в периода 2000 - 2007 ма... Предстои само и единствено една жадна и алчна тълпа изкупуваща къде що види и докарваща нова криза до няколко години..... За борсата незнам - в краткосрочен план до една година и аз не съм много оптимист, защото очаквам страха у нашите и чужди инвеститори да продължи повечко. Освен това си има и реални икономически фактрори които непременно ще натиснат борсата.... За по натам не мога да прогнозирам - много ни е странна борсата и предприятията (те реално не са публични дружества) та някой да каже.... Ако измислят някоя далавера пак да източат парите на данъкоплатците може да скоч1и в пъти... Може и да продължи да си е мъртва, защото определено в последните месеци борстата не е интересна на бизнеса. Съдя и по себе си и размера на личните ми инвестиции, защото може да се каже че аз и хората около мен сме преставители на средният, редови участник на борсата.... Абе знае ли човек... Моите прогнози на няколко пъти се провалят, няколко пъти и целя което ме води до извода че борсата стана тото или айде евро футбол.... Айде със здраве, после ще с коментираме (приятно ми е да обсъждам икономически теми с интелигентни хора) че трябва да пиша едни мейли към чорбаджийте......

Мнението ми не препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40

Коментар

• модератора пак действа неадекватно все едно той е peizan на циганина ташунко

Коментар

Коментар

и що за инвеститор си ти с този депозит ?

в момента цените се идеални за осредняване ........ след 10 години

тези цени само ще може да си ги мечтаете

Коментар

• UUUP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Първоначално изпратено от ivan61
                                за хората с високи и постоянни доходи цените са чудесни за осредняване

днес мисля да вкарам месечната ми лепта на борсата --> само се чудя в кои позиции

да пръсна 400 - те лева ............ диверсификация му е майката

не е препоръка за търговия с акции
                                Земи си PKB и KZ ще удариш 5- 10%.

12-112

хахаххахаха

мургавия се е раздвоил и вече сутеньора си води във форума

не е луд този дето яде баницата, а този който му я дава

инвестора съвсем се скапа с опитите си да лансира подобна долна измет

Коментар

Working...
                                X