IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala
    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Определено днес играта е итересна.Сега става голямото чудене за някой да вляза ли че токувиж изхвърчим нагоре С тия германц и французи едва ли ще можем да сме по--големи оптимисти.Нещо гнило има в Дания
    Индиянец,не трепери!!!Така или иначе "янките" ще те гътнат!!!Лоша работа!!!
    И Хамлет така се е чудил!!!
    Е па както винаги големите риби определят тренда, и чакат да налапат малките шаранчета, тоя сценарий сме го виждали много пъти на Ебефебе.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Продължавам да мисля, че няма да обърнем посоката минимум още 2-3 седмици. Това в момента е корекция на целия ръст по западните борси от март 2009 до април 2010. Въпросът е колко дълбока ще е тя?

Лично за мен, колкото е по-дълбока корекцията толкова по-добре

Коментар

• Изчерпа ли се Оптимизма?
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Определено днес играта е итересна.Сега става голямото чудене за някой да вляза ли че токувиж изхвърчим нагоре С тия германц и французи едва ли ще можем да сме по--големи оптимисти.Нещо гнило има в Дания
          Индиянец,не трепери!!!Така или иначе "янките" ще те гътнат!!!Лоша работа!!!
          И Хамлет така се е чудил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            jamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо М+С на 26 кинта и ХЕС на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.

А за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.

Ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?
            Някой чичко му дава пари за да "блюва" непрекъснато!!!Надява се детето да купи някоя фалирала играчка!!!

Коментар

• Определено днес играта е итересна.Сега става голямото чудене за някой да вляза ли че токувиж изхвърчим нагоре С тия германц и французи едва ли ще можем да сме по--големи оптимисти.Нещо гнило има в Дания

Коментар

• ЛУК & Пепи

Ноевa ракета за "кудкудяка":

Коментар

• Подпирачите се включиха както обикновено.

Коментар

• jamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо М+С на 26 кинта и ХЕС на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.

А за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.

Ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Първоначално изпратено от мечето Йоги
                      Първоначално изпратено от Императорът
                      Хихихих - Заю-баю Дългоухий - чакам те на Софикс 268 !!! ;-)

Докато отчетите на качествените компании показват ясни сигнали за излизане от криза, балъците сриват пазарът и панически разпродават за смешни пари. Това е все едно да си решил да инвестираш в сребърце, а някой кретен да ти го продава на цената на железният скрап, щото е решил, че идва краят на светът. Честито на влизащите под ниво 380, храбростта ви ще бъде възнаградена с яки проценти доходност, за това съмнение няма - спорът е единствено относно времевият хоризонт.

Аз лично не само че ще си понапазарувам самостоятелно, но и ще си платя вноската по човекозастраховката за цяла година напред - този момент не е за изпускане.

Всичко става по-перфектно, отколкото съм се надявал...

Давай, Заю - ти си №1 !!!!
                      Имам само един въпрос - как изчисли това 268 ?!
                      Мечето - не изчислявал, казах го като примерна цифричка, която звучи примамливо... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от ТРОЛ
                        Етапа "Аз казах ли ти" е към своя край Чакаме отката - при съвземаща се реална икономика такива пристъпи на паника се наказват жестоко. Ще е импулс, а не корекция.
                        Нали се сещаш, че този импулс го чакат от края на 2008 г. Само участниците, които твърдят "ето почва се вече" се сменят...
                        Така е, но едно е да го чакаш при неизвестност в икономиката, а друго при подем. Паниката този път не е подплатена от фундамент. Пазара половин година беше в тесен рейндж...сега се отърсва.

Коментар

Докато отчетите на качествените компании показват ясни сигнали за излизане от криза, балъците сриват пазарът и панически разпродават за смешни пари. Това е все едно да си решил да инвестираш в сребърце, а някой кретен да ти го продава на цената на железният скрап, щото е решил, че идва краят на светът. Честито на влизащите под ниво 380, храбростта ви ще бъде възнаградена с яки проценти доходност, за това съмнение няма - спорът е единствено относно времевият хоризонт.

Аз лично не само че ще си понапазарувам самостоятелно, но и ще си платя вноската по човекозастраховката за цяла година напред - този момент не е за изпускане.

Имам само един въпрос - как изчисли това 268 ?!

Коментар

Първоначално изпратено от jamiemirror
                            Първоначално изпратено от Императорът

Импе, като го гледам това прасе - и се сещам точно за тебе. На борсите има не 2, а поне 5 типа играчи:
                            мечки и бикове (всеизвестните), пилета, овце и прасета. Ти си точно прасе - вечния донор хахахахаха
                            Чудно как е донор някой, дето само лапа, а не продава !!! Мене не ме мисли момко - казах, че водещите ми акции отдавна са се изплатили само от дивиденти, а част шитнах седма-осма година, с хиляди проценти печалба и обръщах в златце и сребърце и платинчичка. Светът да пропадне, пак няма да съм вътре, то вече е математически невъзможно... ;-)

Донор е само Заю. Император - не заю.
                            Лапаш - и туй дето си го лапал на следващия ден с 3-5% надолу. И на по-следващия пак и пак.
                            Ти какво казваш общо взето освен за вицове - за друго не го приемам. Вече си вътре до ушите - затова и с тази пораженческа психика да купуваш още и още, дано някакси си залъжеш мисълта че не си капо. След първия фалит където си акционер ще ти просветне грозната истина и за останалите хехехехе

А казах че си донор точно заради лапането - лапаш хартийки и наливаш кинти в чуждото джобче. Знам че ти е плитък ума да го схванеш - но дано поне не са гланцирани хахахаха!

Коментар

Затова и пуснах картинка на денсещ гувичник - щото пак ще се нагувича сосно на гърба на разпродаващите шубета... даже яд ме хваща, че преди броени дни си напазарувах скъпоценни камъни вместо да ги бях задържал за БФБ.
                              Кой казва, че държавата не върви напред? Ето на, вече има интернет и в стаите на пациентите...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Затова и пуснах картинка на денсещ гувичник - щото пак ще се нагувича сосно на гърба на разпродаващите шубета... даже яд ме хваща, че преди броени дни си напазарувах скъпоценни камъни вместо да ги бях задържал за БФБ.

Коментар

Working...
                                X