Първоначално изпратено от kefala
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаОпределено днес играта е итересна.Сега става голямото чудене за някой да вляза ли че токувиж изхвърчим нагореС тия германц и французи едва ли ще можем да сме по--големи оптимисти.Нещо гнило има в Дания
И Хамлет така се е чудил!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорътjamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо М+С на 26 кинта и ХЕС на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.
А за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.
Ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?
Коментар
-
jamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо М+С на 26 кинта и ХЕС на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.
А за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.
Ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от ИмператорътХихихих - Заю-баю Дългоухий - чакам те на Софикс 268 !!! ;-)
Докато отчетите на качествените компании показват ясни сигнали за излизане от криза, балъците сриват пазарът и панически разпродават за смешни пари. Това е все едно да си решил да инвестираш в сребърце, а някой кретен да ти го продава на цената на железният скрап, щото е решил, че идва краят на светът. Честито на влизащите под ниво 380, храбростта ви ще бъде възнаградена с яки проценти доходност, за това съмнение няма - спорът е единствено относно времевият хоризонт.
Аз лично не само че ще си понапазарувам самостоятелно, но и ще си платя вноската по човекозастраховката за цяла година напред - този момент не е за изпускане.
Всичко става по-перфектно, отколкото съм се надявал...
Давай, Заю - ти си №1 !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от ТРОЛЕтапа "Аз казах ли ти" е към своя крайЧакаме отката - при съвземаща се реална икономика такива пристъпи на паника се наказват жестоко. Ще е импулс, а не корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътХихихих - Заю-баю Дългоухий - чакам те на Софикс 268 !!! ;-)
Докато отчетите на качествените компании показват ясни сигнали за излизане от криза, балъците сриват пазарът и панически разпродават за смешни пари. Това е все едно да си решил да инвестираш в сребърце, а някой кретен да ти го продава на цената на железният скрап, щото е решил, че идва краят на светът. Честито на влизащите под ниво 380, храбростта ви ще бъде възнаградена с яки проценти доходност, за това съмнение няма - спорът е единствено относно времевият хоризонт.
Аз лично не само че ще си понапазарувам самостоятелно, но и ще си платя вноската по човекозастраховката за цяла година напред - този момент не е за изпускане.
Давай, Заю - ти си №1 !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от jamiemirrorПървоначално изпратено от ИмператорътХихихих - Заю-баю Дългоухий - чакам те на Софикс 268 !!! ;-)
Давай, Заю - ти си №1 !!!!
мечки и бикове (всеизвестните), пилета, овце и прасета. Ти си точно прасе - вечния донор хахахахаха
Донор е само Заю. Император - не заю.
Ти какво казваш общо взето освен за вицове - за друго не го приемам. Вече си вътре до ушите - затова и с тази пораженческа психика да купуваш още и още, дано някакси си залъжеш мисълта че не си капо. След първия фалит където си акционер ще ти просветне грозната истина и за останалите хехехехе
А казах че си донор точно заради лапането - лапаш хартийки и наливаш кинти в чуждото джобче. Знам че ти е плитък ума да го схванеш - но дано поне не са гланцирани хахахаха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЗатова и пуснах картинка на денсещ гувичник - щото пак ще се нагувича сосно на гърба на разпродаващите шубета... даже яд ме хваща, че преди броени дни си напазарувах скъпоценни камъни вместо да ги бях задържал за БФБ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар