If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И последно - промяна би дошла само, ако самие ние се променим!!!!
Но дали е възможно??
В рая на чалгата, курварлъка (политически, икономически и чисто човешки)...
Аз залагам на... НЕ!
Не, защото няма откъде да дойде промяната!!!
В общество, в което всеки навършил 18 години (дори с малко амбиция) бърза да избяга къде ли не по света....
В общество, в което мантрата (наследена от комунизма) е: Моето си е мое, а общото е общо, докато не стане мое!!!
"Моят дом е моята крепост" - девиз, който обрича на провал всеки опит за облагородяване и развитие на общността... Знаете как е на Запад - всяко камъче е поставено на мястото си... и никой не би и помислил да го разруши...
И така на татък... Тъжно е....
Индивидуланото спасение не е решение, за съжаление!!!!
Е признай, че трябва да си доста "умен", за да си забелязал очевидните факти и въпреки това да действаш срещу тях, като инвестираш в такава държава.
Но дали е възможно??
Аз залагам на... НЕ!
В общество, в което всеки навършил 18 години (дори с малко амбиция) бърза да избяга къде ли не по света....
В общество, в което мантрата (наследена от комунизма) е: Моето си е мое, а общото е общо, докато не стане мое!!!
"Моят дом е моята крепост" - девиз, който обрича на провал всеки опит за облагородяване и развитие на общността... Знаете как е на Запад - всяко камъче е поставено на мястото си... и никой не би и помислил да го разруши...
Но дали е възможно??
Аз залагам на... НЕ!
Бахти, за пореден път съжалявам, че не съм се родим няколко десетки километра по-северно...
Фондовата борса на северната ни съседка - Румъния регистрира сериозно възстановяване през последните дни, след като в края на миналата седмица се приближи до най-ниските си стойности за годината.
Акциите на инвестиционните компании бяха сред най-облагодетелствани от ръста, като поскъпнаха средно с 21% за пет борсови сесии.
През последните три сесии индексът, следящ представянето на този род компании - BET-FI, регистрира среднодневно повишение от 4%.
Дори и след повишенията обаче, акциите на финансовите компании се търгуват под нивата си от началото на годината.
Индексът BET, който е аналог на родния SOFIX и следи представянето на водещите 10 румънски компании отбеляза повишение от 8.5%.
Днес индексът ВЕТ добави нови 2.55% към стойността си до ниво от 5 224 пункта.
„Външни фактори продължават да предопределят настроенията и движението на румънската фондова борса. В краткосрочен аспект очакванията ми са възходящият тренд да продължи, поради липсата на важни макроикономически резултати и предстоящата среща на европейските лидери в Брюксел", смята Драгос Дарабут, анализатор в инвестиционния посредник Tradeville.
Европейските лидери се събират днес в Брюксел, за да обсъждат стратегията за евросъюза през следващите десет години.
Ауууууу пропадане пак.Свена червения семафор.Изчерпа им се оптимизма или на Башовете тук им свършиха парите.То повечето драскачи пишман оптимисти кога ли са ги имали де ама нъл мнооо са ербап.Айде купувайте бре що стоите Айде и Порки ша помогне с 300 лв той си го каза Мангала че ша ви помага всеки месец с по 300 лв.
Парите,Ташунко,парите.Празноглавите дърдорковци само на уста са расли.
Ауууууу пропадане пак.Свена червения семафор.Изчерпа им се оптимизма или на Башовете тук им свършиха парите.То повечето драскачи пишман оптимисти кога ли са ги имали де ама нъл мнооо са ербап.Айде купувайте бре що стоите Айде и Порки ша помогне с 300 лв той си го каза Мангала че ша ви помага всеки месец с по 300 лв.
Нещо не е наред с компютъра ми.Малко над 15000 лева оборот на официален пазар.При толкова много знаещи и при такива промоционали цени.На всички ли изведнаж им се съдраха кесиите.Не може да е вярно това,което наблюдавам.
Недей тъй ей ся Пора ша извади 300 лв от шкембеджийницата и ша раздвижи борсата.Тъкмо ЦКБ ша му стане 150 к бройки + още 240 бр приблизително от тая крупна сумa 300 лв.Де ша го гоним ние тоя билионер Хахахахах.Ей Гаки тук е пълно с изкукали олигофрени ) с които можe поне да се забавляваме
Нещо не е наред с компютъра ми.Малко над 15000 лева оборот на официален пазар.При толкова много знаещи и при такива промоционални цени.На всички ли изведнаж им се съдраха кесиите.Не може да е вярно това,което наблюдавам.Но явно нещата са под контрол,след като няма включване на АТИЛА.И докога?
Коментар