IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    А ти имаш ли идея за БГ инвеститора?

Аз познавам хора които с БФБ се издържаха, и имаха сериозни портфейли (7 цифрени) ... а сега им се наложи да си търсят работа...

Това ако не му викаш фалит, какво е?
    Затова казвам, че идеята в БГ за инвеститор е далеч от правилното разбиране.
    Ти говориш за комарджии, продали нивата на баба, стобора на дядо или взели заем от банка (рЕпи) и нахакали парите кръводарителски.
    Доста смет има да се чисти на БФБ, но си трябва време.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Идея си нямаш какво значи фалити на инвеститори... Просто сме много незряли и мънички.
      А ти имаш ли идея за БГ инвеститора?

Аз познавам хора които с БФБ се издържаха, и имаха сериозни портфейли (7 цифрени) ... а сега им се наложи да си търсят работа...

Това ако не му викаш фалит, какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        имаше масови фалити на инвеститори и панически разпродажби по дъното както си му е реда, ако говориш за фалити на дружества явно бъркаш България с US
        Идея си нямаш какво значи фалити на инвеститори... Просто сме много незряли и мънички.

Относно дружествата - дано България не е US, макар че и там не е имало масови фалити напоследък!!!
        Нашите мениджъри може и да са по-печени.

Коментар

Няма КАПИТУЛАЦИЯ на която и да е борса без да е имало масови ФАЛИТИ.
          имаше масови фалити на инвеститори и панически разпродажби по дъното както си му е реда, ако говориш за фалити на дружества явно бъркаш България с US

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
            явно не си следил добре пазара миналата зима - тогава беше капитулацията
            Няма КАПИТУЛАЦИЯ на която и да е борса без да е имало масови ФАЛИТИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
              Направо сме си в 10.

Капитулация още не е имало.

Когато някой си изпусне очевидно нервите и прокълне борсата, всички участници в нея и държавата, чак тогава ще има капитулация според мен.
              явно не си следил добре пазара миналата зима - тогава беше капитулацията

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                Направо сме си в 10.

Когато някой си изпусне очевидно нервите и прокълне борсата, всички участници в нея и държавата, чак тогава ще има капитулация според мен.
                Капитулацията мина още 2009, скоро бяхме на 14, и вече започваме да се отласкваме

А за тия дето само говорят глупости, с цел акциите да паднат по 10 стинки.... те ще си останат с пръсче в ...

Коментар

• Между другото това не е правилната графика. Тази първо е българска и второ е писана на майтап. Така че не и вярвайте много много.

Истинската е :

http://pragcap.com/wp-content/uploads/2010/02/Bubbles

Коментар

• Направо сме си в 10.

Коментар

• Фаза 12 важи с пълна сила за дългият ...тои някъде там разпродаде КАО в знак на протест

Коментар

Аз мисля, че сте в края на фаза 19, но какво ли разбирам аз.....
                        Така е.
                        После нещета се повтарят - от фаза 4.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          тамън излизаме от фаза " аз казах ли ви!"
                          да, и аз за тая фаза си мислех, но бях позабравил графиката

Коментар

• L - образна графика няма ли
                            if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Ето я прословутата графика. Сега сме в самото начало на фаза 15 и тълпата е в шах
                              Аз мисля, че сте в края на фаза 19, но какво ли разбирам аз.....

Коментар

• много яка графика!
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X