IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това му харесвам аз на борсата!

Има хора дето си мислят, че си заслужава да продаваш, има хора дето си мислят, че си заслужава да купуваш, а има и плямпаджии дето въобще не купуват и продават а само си чешат езиците ... Важното е че всеки може да прави каквото си иска - или да купува, или да продава или само да гледа. За това харесвам борсата...
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      пич, вярно доста си свалил нивото.
      защо говориш глупости. Кога сме направили стремглав ръст, с еуфоричност, с включване на масата че да ми говориш за фаза 19, тя е когато пазара е на положението си до есента на 2007 - таксиметрови шофьори и пастири да инвестират на БФБ.
      Прав си - Самото коментиране на "графиката" от моя страна е сваляне на нивото ми.
      Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Е, няма как. Фази 14 и 15 са бая нисичко. Виж, 19-ската е висока и по-става.
        пич, вярно доста си свалил нивото.
        защо говориш глупости. Кога сме направили стремглав ръст, с еуфоричност, с включване на масата че да ми говориш за фаза 19, тя е когато пазара е на положението си до есента на 2007 - таксиметрови шофьори и пастири да инвестират на БФБ.

Иначе да споделя че едва днес четох интервюто с Трайчо в Капитал, казал е интересни неща:

Но сделката за "Булгартабак" трябваше да започне още преди година...
        Избрахме консултант за "Булгартабак", който вече работи. Трябваше малко да задържим нещата, но да подготвим процедурата добре, отколкото да загубим десетки милиони. До края на годината се надявам да имаме оферти на кандидати.

Какво стана с идеята да предложите миноритарни дялове от енергийни дружества на фондовата борса?
        Продажбата на миноритарните дялове на държавата в елкетроразпределителните дружества зависят от регулаторната политика на държавата, така че нямаше как да стане по-рано. Сега вече нещата са стабилни - имаме резултатите от одита, имаме новите цени. Добри или лоши за инвеститорите, те са такива, каквито са. За съжаление държавата няма да вземе толкова пари, колкото се надяваше, защото новите регулаторни условия направиха дружествата по-малко атрактивни. Но в дългосрочен план продължават да си остават добра инвестиционна възможност. Скоро ще изберем инвестиционен посредник за държавните дялове в дружествата на Е.ОN и ще ги предложим на борсата.
        При Българския енергиен холдинг (БЕХ) първо трябва да сме готови с новата структура и тогава евентуално да се пусне на борсата. Има различни варианти, като например в едно дружество да влязат генериращите мощности - "Марица-изток" 2, АЕЦ "Козлудуй" и вецовете на НЕК. Едва след като изчистим бъдещата структура, ще изберем инвестиционен посредник, чрез който да предложим на борсата дялове до 20% от дружествата.
        Та освен размърдването при КФН и идеите на новото ръководство на БФБ, ето че и Трайчо може скоро да ни подгрее

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Лук-а сигурно се е обесил, та може спокойно да я използваш.
          Е, няма как. Фази 14 и 15 са бая нисичко. Виж, 19-ската е висока и по-става.

Да не ми се сърдят участниците и най-вече Люк, но не се сдържах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Ти пък го зарови човека, може само да е фалирал и да няма пари за нет.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
              Мдаа, идва време да порастем, не казвам че ще обръщаме тренда, може да е корекция на низходящия тренд, но че ще има ръст се вижда от 3400км.

П.П. Сори Люк, че ти взех репликите, но ми се искаше един път и аз да я напиша

Коментар

• Мдаа, идва време да порастем, не казвам че ще обръщаме тренда, може да е корекция на низходящия тренд, но че ще има ръст се вижда от 3400км.

П.П. Сори Люк, че ти взех репликите, но ми се искаше един път и аз да я напиша
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• нормално е по-голямата част от хората да не разбират, че сме във фаза 14/15...
                  Затова по-голямата част са губещи
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                    anon6706,много си свалил гарда напоследък!
                    Гледам, че освен тук, и във вълутната тема им прави впечатление на колегите "настроението" ти
                    Неприятно ми да видя такива елеменатрни писания от теб по повод БФБ.
                    Меко казано,са с лаг около година-две!

Предполагам, че проблема е съвсем другаде /типичен е за над 90% от тези които се занимават твръде много с форекс/ ,но това едва ли те извинява!
                    Предполагам, че и ти като един друг ник,в една друга тема,си имал лош ден,седмица,месец,година....

Пожелавам ти успеха да те споходи час по-скоро.

Гледай да се съсредоточиш върху нещата от който разбираш, а БФБ,и ти самият знаеш,че не ти е сила!
                    Не че мога да ти забраня да пишеш където си искаш, каквото си искаш.Това си е твое право и поста ми не трябва да се приема като нарушение на същото.
                    Приеми поста ми като приятелско потупване и не се пали твърде много когато го прочетеш.
                    Този пост не е покана за полемика.
                    Напоследък я избягвам винаги, когато мога

Поздрави!
                    И какво толкова елементарно съм написал? За фалитите, за "инвеститорите" или за фаза 19?
                    Горе-долу за тези неща съм писал в темата днес.
                    Предлагам да не намесваме форекса.
                    Поздрави и от мен.

Коментар

• anon6706,много си свалил гарда напоследък!
                      Гледам, че освен тук, и във вълутната тема им прави впечатление на колегите "настроението" ти
                      Неприятно ми да видя такива елеменатрни писания от теб по повод БФБ.
                      Меко казано,са с лаг около година-две!

Предполагам, че проблема е съвсем другаде /типичен е за над 90% от тези които се занимават твръде много с форекс/ ,но това едва ли те извинява!
                      Предполагам, че и ти като един друг ник,в една друга тема,си имал лош ден,седмица,месец,година....

Пожелавам ти успеха да те споходи час по-скоро.

Гледай да се съсредоточиш върху нещата от който разбираш, а БФБ,и ти самият знаеш,че не ти е сила!
                      Не че мога да ти забраня да пишеш където си искаш, каквото си искаш.Това си е твое право и поста ми не трябва да се приема като нарушение на същото.
                      Приеми поста ми като приятелско потупване и не се пали твърде много когато го прочетеш.
                      Този пост не е покана за полемика.
                      Напоследък я избягвам винаги, когато мога

Поздрави!
                      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        а това са пълни глупости, на всеки пазар 90% от участниците си нямат идея от инвестиране без значение Америка е или Узбекистан
                        Не ме разбра. Говоря за масови фалити на "инвеститори", които са вложили 20-30-40 годишните си спестявания на борсата. Тук, в България, нямаме много такива.

Коментар

Затова казвам, че идеята в БГ за инвеститор е далеч от правилното разбиране.
                          Ти говориш за комарджии, продали нивата на баба, стобора на дядо или взели заем от банка (рЕпи) и нахакали парите кръводарителски.
                          Доста смет има да се чисти на БФБ, но си трябва време.
                          а това са пълни глупости, на всеки пазар 90% от участниците си нямат идея от инвестиране без значение Америка е или Узбекистан

Коментар

• Щом темата взе да се изчиства от "Ъпъри" и "държачи" и съответно да се пълни с разни "играчи", хващащи движения по 20 ст. и чакащи да направят големия удар в ниското, значи нещата се обръщат... Никакви препоръки, умната само!
                            Абе, къде е батко бе?

Коментар

Затова казвам, че идеята в БГ за инвеститор е далеч от правилното разбиране.
                              Ти говориш за комарджии, продали нивата на баба, стобора на дядо или взели заем от банка (рЕпи) и нахакали парите кръводарителски.
                              Доста смет има да се чисти на БФБ, но си трябва време.
                              Аноне,
                              за 3 години и 90% спад, да ти кажа доста смет се изчисти

Коментар

Идея си нямаш какво значи фалити на инвеститори... Просто сме много незряли и мънички.

Относно дружествата - дано България не е US, макар че и там не е имало масови фалити напоследък!!!
                                Нашите мениджъри може и да са по-печени.
                                знам че си ербап спокойно.
                                ти очакваш саморегулацията на пазара и изчистване на икономиката. някои "умни" глави решиха да преместят събитието по-натам, кога ще е не се знае. може след две години може и след 10.
                                Капитулация на пазара е друго Видяхме го с двуцифрените % дневни спадове и очакванията за край на света преди година и нещо. Това че по български се спасиха и спасяват все още много дружества е друг въпрос. Тук икономиката е почти независима от борсата трябва ли да ти обяснявам точно на теб тези неща?

Коментар

Working...
                                X