IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Готови ли сте за лъзгавицата?
    Бобслей се кара зимата През лятото се стъпва по динена кора
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      според мен 13 беше миналия август-септевмри. Сега сме малко преди или малко след 14 - "казвах ли ви"
      Москва не вярва на сълзи

Коментар

• Ако днес сме на зелено, въпреки червения цвят по световните борси, това ще подкрепи тезата ми, че ще кагерим към 400-420.
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Готови ли сте за лъзгавицата?

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            според мен 13 беше миналия август-септевмри. Сега сме малко преди или малко след 14 - "казвах ли ви"
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
              фазата е 13
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• guantanamo, няма обидени и неразбрали. Преди време, като пишех за текущия тогава спад - положението беше същото. Сега сгреших, че влязох в темата.
                Живи и здрави и дано не се случи това, което предполагам.
                Изчезвам от темата ви и успех.

П.П. Само малко ми олекна с преценката ти за това дали и как се справям на пазарите, но не ти се сърдя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ето я прословутата графика. Сега сме в самото начало на фаза 15 и тълпата е в шах
                  фазата е 13

Коментар

• Анон, за да няма обидени и неразбрали, ще се опитам да ти представя ситуацията от един по-различен ъгъл, чрез който ъгъл съм сигурен,че ще разбереш гледната ми точка.
                    Аз не пиша често в тази тема, но това което ти написа на няколко пъти в темата по-долу ме правокира да ти напиша това което ти написах.

Ето и ситуацията от друг ъгъл!

Да приемем, че човек, с никнейм Джон има около 8000 мнения във форума.От тези 8000 мнения, 7000 са в темата опитимизъм на БФБ.

Човека си пише грамотно, обяснява някой неща когато има настроение,дори понякога и когато няма такова, но вижда че някой човек е влезнал в... как да го кажем, куца позиция или по-грешното време в същата тази “куца”позиция.И дава кратко,но аргументирано мнение защо смята че е куца, или защо смята, че времето за влизане в същата е грешно и дава,без да е препоръка идея, как той би отиграл същата тази позиция в този момент...или в някой бъдещ момент.

Същият този човек обича да засича простаците в темата.
                    Обича да засича тези които са като прелитащи самолети.
                    Днес в тази тема,утре в друга тема.
                    Хора който само питат, без дори да знаят как учтиво да попитат и се сърдят, че никой не им отговаря.
                    Понякога ги гони като изоглавен същите тези простаци и може и малко да прекалява отвреме на време с подозрителността си, но в крайна сметка е прав, да е непремирим с тъпотията и глупоста.

С течение на времето, малко по-малко, успява да си създаде реноме на добър фундаменталист.
                    Има идея за пазара, рядко, много рядко няма обяснения какво се случва на БФБ, и знае почти всички механизми... на да речем едно изказване на някое отговорно лице, точно по какъв начин ще рефлектира същото на пазара/пазарите.

Не се хвали колко е печен, нито обича да парадира със сумите с които играе на борсата.Предпочита анализите му сами да говорят за себе си.
                    Казано с две думи дотук, ценен форумец.

Обаче, поради незнайно какви причини, този същият Джон,как да го кажем, си плюе на всичкият си авторитет в този форум с едно непремерено мнение.

Отива един ден в темата Валутна Търговия и ни в клин, ни в ръкав прави едно съвсем не на място изказване по повод някаква постната графика за движението на евро долара и по-точно, графиката е за това, ще поскъпва ли долара или ще появтинява.

Ей така, без аргументи, без да обясни защо мисли така, без наченки на какъвто и да е анализ, той си казва мнението, койте е нещо от сорта на на-абе,вие тук нищо не разбирате....и т.н.

Долара въобще няма да ходи там където си мислите, а ще ходи в съвсем друга посока.

Да,не е казал точно това, но горе долу това е идеята.

Съответно, на мнозина им прави впечатление, че това мнение не от някой с 8 или с 80 мнения във форума, а е от човек с 8000 мнения.Тоест, почти всички който пишат и следят темата Валутна търговия се чудят, аджеба, какъв му е проблема на този?!
                    Да имаш мнение е хубаво, но да го хвърляш във въдздуха ей така, без грам аргумент, това говори лошо за този кото го хвърля.
                    И какво започват да си мислят в темата за Валутна търговия

Първо, кой го е излъгал, че има ясна идея накъде ще ходи долара.После, за какъв дявол си мисли че му е ясен механизма на валутната търговия, че да прави такива категорични изказвания.
                    Знае ли въобще същият този Джон, броят на валутните двойки, или тежестта на различните новини от ФЕД и т.н., за да може въобще да коментира?
                    И на последно място, защо човек с авторитет във форума му е притрябвало да говори напълно необосновани неща в тема която, дори според самият него му е чужда?!
                    Да изпуска парата?Едва ли, не може да е толкова елементарен.Сигурно е нещо друго.Няма значение каква е причината всъщност.Може и да е прав за движението, но това ли е начина?!
                    Не, не е това!

Съвпаденията не са случайни
                    Сменяш никнейма, разменяш темите, броят на постовете няма нужда да ги докосваш, и хоп, ето ти ситуацията която имаме тук днес!

Бъди аргументиран повече от обикновено,особено когато не си на собствена територия/тема!

Поздрави!
                    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнение
                      Щом темата взе да се изчиства от "Ъпъри" и "държачи" и съответно да се пълни с разни "играчи", хващащи движения по 20 ст. и чакащи да направят големия удар в ниското, значи нещата се обръщат... Никакви препоръки, умната само!
                      ...къдя е батко?
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Никой не ти е казал на теб, че си плямпаджия, нито съм те имал на впредвид... .
                        плямпаджии са хора като Факушка, Gaki и т.н.

но ти явно доста си се набутал щом си станал толкова чуствителен и си мислиш, че всеки пост е отправен към теб или някой се заяжда с теб. Пожелавам ти успех и да си възстановиш по-бързо загубите!
                        Ами аз нали рядко влизам тук и се чувствам много значим и център на внимание.
                        Явно не съм свикнал с лексиката тук.

Благодаря ти за пожеланията!
                        Успех и на теб!

Коментар

• Никой не ти е казал на теб, че си плямпаджия, нито съм те имал на впредвид... .
                          плямпаджии са хора като Факушка, Gaki и т.н.

но ти явно доста си се набутал щом си станал толкова чуствителен и си мислиш, че всеки пост е отправен към теб или някой се заяжда с теб. Пожелавам ти успех и да си възстановиш по-бързо загубите!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Много сте крайни.
                          Аз пък се интересувам от мнения на хора, които нямат и няма да имат интерес в бизнеса, който коментират, а и пари не ми искат. Ако щете вярвайте, но аз нямам интерес към вашия бизнес и няма да имам, а да - и пари няма да ви искам.
                          Мненията ми може да не струват, но чак пък плямпаджийски.... Подтискате ме така.

Коментар

• Много сте крайни.
                            Аз пък се интересувам от мнения на хора, които нямат и няма да имат интерес в бизнеса, който коментират, а и пари не ми искат. Ако щете вярвайте, но аз нямам интерес към вашия бизнес и няма да имам, а да - и пари няма да ви искам.
                            Мненията ми може да не струват, но чак пък плямпаджийски.... Подтискате ме така.
                            Last edited by anon6706; 03.08.2010, 23:50.

Коментар

• Е борсата също е пазар, т.ч. е нормално да имат доста сходства

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              на селския пазар е същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Това му харесвам аз на борсата!

Има хора дето си мислят, че си заслужава да продаваш, има хора дето си мислят, че си заслужава да купуваш, а има и плямпаджии дето въобще не купуват и продават а само си чешат езиците ... Важното е че всеки може да прави каквото си иска - или да купува, или да продава или само да гледа. За това харесвам борсата...
                                на селския пазар е същото.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X