If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ето ви възможност за спекулка краткосрочно доста позиции могат да дръпнат с по десетина%, но едва ли може да се събере голям обем за по-тлъстичка печалба - после може да се окаже, че няма купувачи
чудесен стабилен ъп сигнал, чакайте краткосрочно дръпване и после да купите като падне, чакайте чакайте
ето ви възможност за спекулка краткосрочно доста позиции могат да дръпнат с по десетина%, но едва ли може да се събере голям обем за по-тлъстичка печалба - после може да се окаже, че няма купувачи
Тази търговия не ми харесва....
Аз на Тики, той на Заки, после Гаки, и т.н.(Факи гледа, разбира се...) и обратно...
Къде са големите и "умни" пари ???
На СОФИКС 450 или 500 ще се включат ?
Туй време е само за дрямка..айде, като стана за обяд да сте качили още 1% !!! Успех !
А те какво да правят тук, като няма продавачи? Ако изобщо имат намерение да инвестират на БФБ ще изчакат да се стабилизира борсата и ликвидността да нарасне. Очевидно това няма как да стане на тези нива, защото никой не иска да продава.
Все пак преди да гръмне шампанското да изчакаме да мине над 400 и оборота да нарасне още.[/QUOTE]
Тъй тъй Тики, харно хортуваш
Само че аз ще трябва да изчакам да мине 500, че миналия септември като влязох и след седмица се обърна тренда и от тогава направих цяла серия от гимнастики, но като цяло само ближа рани и някой друго дивидентче де
Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Тази търговия не ми харесва....
Аз на Тики, той на Заки, после Гаки, и т.н.(Факи гледа, разбира се...) и обратно...
Къде са големите и "умни" пари ???
На СОФИКС 450 или 500 ще се включат ?
Туй време е само за дрямка..айде, като стана за обяд да сте качили още 1% !!! Успех !
Получава се обратното на примера с жабата и топлата вода на ForexMaster. Купувачите вдигат офертите всеки ден, а продавачите бягат. На другия ден слагат оферта купува на цена на която предния ден е имало оферта за продажба. Все повече ситуацията прилича на "Хвани ме, ако можеш".
Все пак преди да гръмне шампанското да изчакаме да мине над 400 и оборота да нарасне още.
Коментар