IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
    Аз да повторя един наш виден съфорумец, барем е на кадем:

"Upp 4000"
    Оня загина геройски при спада по 400 още

Коментар

• Аз да повторя един наш виден съфорумец, барем е на кадем:

"Upp 4000"

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Мда-а-а, а по някои позиции отдясно се появиха едни позабравени животни наречени "тапи" ...... бях забравил за този вид в последните години .....

Какво е това животно "тапа" и има ли то почва у нас?
        Last edited by maximilian; 05.08.2010, 12:56.
        Не е препоръка!

Коментар

• Мда-а-а, а по някои позиции отдясно се появиха едни позабравени животни наречени "тапи" ...... бях забравил за този вид в последните години .....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
            чудесен стабилен ъп сигнал, чакайте краткосрочно дръпване и после да купите като падне, чакайте чакайте
            А защо пък не, ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от net_spy Разгледай мнение
              ето ви възможност за спекулка краткосрочно доста позиции могат да дръпнат с по десетина%, но едва ли може да се събере голям обем за по-тлъстичка печалба - после може да се окаже, че няма купувачи
              чудесен стабилен ъп сигнал, чакайте краткосрочно дръпване и после да купите като падне, чакайте чакайте

Коментар

• ето ви възможност за спекулка краткосрочно доста позиции могат да дръпнат с по десетина%, но едва ли може да се събере голям обем за по-тлъстичка печалба - после може да се окаже, че няма купувачи

Коментар

• Всеки се пита какво ще поскъпне първо за да купи

Коментар

• Хайде някой по желание да вкара "некой уеф" в енемонки, че да затваряме 5-тата вълна на 387-388
                    Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Тази търговия не ми харесва....
                      Аз на Тики, той на Заки, после Гаки, и т.н.(Факи гледа, разбира се...) и обратно...
                      Къде са големите и "умни" пари ???
                      На СОФИКС 450 или 500 ще се включат ?
                      Туй време е само за дрямка..айде, като стана за обяд да сте качили още 1% !!! Успех !
                      А те какво да правят тук, като няма продавачи? Ако изобщо имат намерение да инвестират на БФБ ще изчакат да се стабилизира борсата и ликвидността да нарасне. Очевидно това няма как да стане на тези нива, защото никой не иска да продава.

Коментар

• Все пак преди да гръмне шампанското да изчакаме да мине над 400 и оборота да нарасне още.[/QUOTE]

Тъй тъй Тики, харно хортуваш

Само че аз ще трябва да изчакам да мине 500, че миналия септември като влязох и след седмица се обърна тренда и от тогава направих цяла серия от гимнастики, но като цяло само ближа рани и някой друго дивидентче де
                        Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Тази търговия не ми харесва....
                          Аз на Тики, той на Заки, после Гаки, и т.н.(Факи гледа, разбира се...) и обратно...
                          Къде са големите и "умни" пари ???
                          На СОФИКС 450 или 500 ще се включат ?
                          Туй време е само за дрямка..айде, като стана за обяд да сте качили още 1% !!! Успех !

Коментар

• Кои компании от SOFIX с колко могат да скочат?

http://bfb.bg/?p=150

Eто и моите виждания за това кои компании от SOFIX могат да се повишат с най-много, успех на всички които вярват в ръста и нека силата бъде с вас...

Коментар

• Мда, спредовете намаляват. Вижте емблематичния индустриален холдинг.

Получава се обратното на примера с жабата и топлата вода на ForexMaster. Купувачите вдигат офертите всеки ден, а продавачите бягат. На другия ден слагат оферта купува на цена на която предния ден е имало оферта за продажба. Все повече ситуацията прилича на "Хвани ме, ако можеш".

Все пак преди да гръмне шампанското да изчакаме да мине над 400 и оборота да нарасне още.
                              Last edited by Tiki; 05.08.2010, 10:25.

Коментар

• Какво прецизиране на търговията само !!!
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X