IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 420 е техническо ниво на съпротива, но преди това трябва психологически да минем ниво 400.

Коментар

• Най-големият фонд у нас - ДСК Растеж, държи 63% от активите си инвестирани на фондовата борса, като 27.4% от тях са в парични средства, 2.6% в облигации и 6.37% в КИС.

Най-слабо подготвен за ръст на родните индекси, или най-слабо агресивен сред рисковете фондове е Райфайзен Фонд Акции, инвестирал под половината от активите си в акции - 46.2%. Паричните средства на фонда заемат 38.8% от общите активи.
      Last edited by X_Y; 05.08.2010, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        Има вероятност за една или две сесии да се успокои топката и след това да продължим към 400 пункта.
        420

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Щото и те са расли като него ли - допреди 2007-а?
          Софиксо дори в момента е неоправдано висок
          EPIC FAIL!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Да расли са.....или си говориш наизуст....

Коментар

• Има вероятност за една или две сесии да се успокои топката и след това да продължим към 400 пункта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Аха.....щото СОФИКС е много дръпнал в сравнение със световните индекси тази година, може би......
                Ей като някой продаде от 100 км му личи, ти не си изключение...

Коментар

• +1

Хахахаха

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  Чувството ти идва от това, че си продал.......ами за няколко стотинки, левове се изтърват.....
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Браво момци- UUUP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      По-скоро чувството ми идва от незрелия оптимизъм, който наблюдавам. Този филм вече сме го гледали
                      Аха.....щото СОФИКС е много дръпнал в сравнение със световните индекси тази година, може би......
                      Ей като някой продаде от 100 км му личи, ти не си изключение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Чувството ти идва от това, че си продал.......ами за няколко стотинки, левове се изтърват.....
                        По-скоро чувството ми идва от незрелия оптимизъм, който наблюдавам. Този филм вече сме го гледали

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                          Не знам защо имам предчувствие, че утре сме надолу и следващата седмица ще става, каквото ще става

Коментар

• Ами той нали така София-Бургас спира при сточна да се качат бабите с кошниците и после...
                            Без кураж няма слава

Коментар

• Не знам защо имам предчувствие, че утре сме надолу и следващата седмица ще става, каквото ще става

Коментар

Оня загина геройски при спада по 400 още
                                Аз по-скоро го чакам тези дни на 400 пак да нададе вой

Коментар

Working...
                                X