420 е техническо ниво на съпротива, но преди това трябва психологически да минем ниво 400.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Най-големият фонд у нас - ДСК Растеж, държи 63% от активите си инвестирани на фондовата борса, като 27.4% от тях са в парични средства, 2.6% в облигации и 6.37% в КИС.
Най-слабо подготвен за ръст на родните индекси, или най-слабо агресивен сред рисковете фондове е Райфайзен Фонд Акции, инвестирал под половината от активите си в акции - 46.2%. Паричните средства на фонда заемат 38.8% от общите активи.Last edited by X_Y; 05.08.2010, 16:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеИма вероятност за една или две сесии да се успокои топката и след това да продължим към 400 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЩото и те са расли като него ли - допреди 2007-а?
Софиксо дори в момента е неоправдано висок"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЩото и те са расли като него ли - допреди 2007-а?
Софиксо дори в момента е неоправдано висок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАха.....щото СОФИКС е много дръпнал в сравнение със световните индекси тази година, може би......
Ей като някой продаде от 100 км му личи, ти не си изключение...
Щото и те са расли като него ли - допреди 2007-а?
Софиксо дори в момента е неоправдано висок
Коментар
-
+1
Хахахаха
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЧувството ти идва от това, че си продал.......ами за няколко стотинки, левове се изтърват.....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеПо-скоро чувството ми идва от незрелия оптимизъм, който наблюдавам. Този филм вече сме го гледали
Ей като някой продаде от 100 км му личи, ти не си изключение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЧувството ти идва от това, че си продал.......ами за няколко стотинки, левове се изтърват.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНе знам защо имам предчувствие, че утре сме надолу и следващата седмица ще става, каквото ще става
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеОня загина геройски при спада по 400 ощепак да нададе вой
Коментар
Коментар