IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Не ги закачай, днес са с ъпърските никове
    Днес може и над 1% да вдигне... аз казвам 1.15%...
    Всеки ден ще е така ... до продажбата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      добро мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        абе тука един ли няма който да се порадва на зелената вълна която е заляла света от вчера следобед.а дали ще можете да влезите днес на добри нива-----хахахахахаха.нищо лично днес ще е един интересен ден.успех и 400 ни зове
        Докато се радват на запад тук ще е тихо защото нямаме силици сами да си го направим.В този ред на мисли -за днес малки обороти и +1%.Дано не съм прав

Коментар

• днес за всички апокалиптици е можеби един от най идеалните дни за спасение.продавайте и със сигурност ще има кой да купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            днес борсата работи.ало естрадета гаки факушка джимито и другите -----ще се пързаляме ли.хайде де поне един да се обади днес от вас тука.няма да е чак толкова безинтересно.или играта ще бъде кой първи ще влезе.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• днес борсата работи.ало естрадета гаки факушка джимито и другите -----ще се пързаляме ли.хайде де поне един да се обади днес от вас тука.няма да е чак толкова безинтересно.или играта ще бъде кой първи ще влезе.

Коментар

• абе тука един ли няма който да се порадва на зелената вълна която е заляла света от вчера следобед.а дали ще можете да влезите днес на добри нива-----хахахахахаха.нищо лично днес ще е един интересен ден.успех и 400 ни зове

Коментар

• Първоначално изпратено от gateway Разгледай мнение
                  Това е повече за бисери и вицове, но:

„Една от причините е фактът, че анализи и справедливи стойности на акции на пазара ни не се правят достатъчно от инвестиционните посредници, а оттам липсва рекламирането на подценените български акции пред чуждите инвеститори. Вместо това се разчита единствено на листването на енергийните дружества на борсата и получаването на бързи и лесни печалби“, обясни Александър Пеев

Сега ми стана ясно защо този смешко пеев го изгониха от няколко ИП-та и УД-та.

Явно не е рекламирал и анализирал достатъчно бг акциите....
                  http://www.investor.bg/news/article/63415/0.html
                  Може и пък за добрите анализи дето ги е правил да го канят на всякъде

Коментар

• днес до 400 софикс дали ще спрем или ще видим и по високи стойности

Коментар

• Това е повече за бисери и вицове, но:

„Една от причините е фактът, че анализи и справедливи стойности на акции на пазара ни не се правят достатъчно от инвестиционните посредници, а оттам липсва рекламирането на подценените български акции пред чуждите инвеститори. Вместо това се разчита единствено на листването на енергийните дружества на борсата и получаването на бързи и лесни печалби“, обясни Александър Пеев

Сега ми стана ясно защо този смешко пеев го изгониха от няколко ИП-та и УД-та.

Явно не е рекламирал и анализирал достатъчно бг акциите....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Сакън, не. Бих се радвал да прибера 2 заплати примерно
                        може, но първо акциите на SAP трябва да качат с 200%
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнение
                          с други думи, ръсиш бисери у форума през 2 никнейма
                          Сакън, не. Бих се радвал да прибера 2 заплати примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            А ДАУ ...?
                            ще ряпа

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                              Работодателя ми не го мисли, в момента освен своята работа върша и тази на отсъстващ колега
                              Това че ти не си достатъчно ефективен и не ти стига времето не значи че и аз съм такъв.
                              Още ли ти е интересно или задоволих нездравия ти интерес?

Характерна черта на масовия БАЛЪК е че си мълчи и си плаща - докато го изнудват и обират. Нормалния гражданин става и заявява какво не му харесва - смятам че достатъчно конкретно съм го посочил.
                              с други думи, ръсиш бисери у форума през 2 никнейма
                              Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                много лоши данни тва зна4и стимули и дефлация
                                на4и евро/долар ще мине 1.29 днес
                                А ДАУ ...?

Коментар

Working...
                                X