IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази тема трябва да се закрие очевидно. Оптимисстите са умрели от мизерия или нямат кинти или ги е мноого шубе. Точно тогава песимистите стават оптимисти и купуват. Днес е 80% вероятността да имаме ръст на междинародните борси даже и при данни от САЩ според очакванията. Азия се напъна на края на сесията... значи рискува... европа е ОК, само САЩ ги спъват,... само българина се озърта да не би да идва влак... мъка....

Коментар

• Мдаа, всички прогнози май НЕ се сбъдват.
      Вече пробвах на няколко пъти да правя прогнози за Софикс използвайки вълничките на г-н Елиът и имам някъде към 70% НЕуспеваемост
      Гледам вчера Мика е цитирал интервю с прогноза на Христо Томов ... а Ицо според мен е симпатяга и съм се консултирал с него не веднъж, когато имам нужда, но днес е очевидно, че вчерашната му прогоноза също е неточна
      Чудя се, ако изцепя една прогноза обратно на това, което очаквам дали няма да имам повече успеваемост
      А ето я и нея.
      Днес очаквам 395 за това прогнозирам 387!!!
      Ха сега да видим...
      Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• В 9.31, както си преглеждах темичките и стигнах да "Оптимизма', стола ми се обърна и ме боли тиквата !!!!
        Някакво знамение ще да е
        охххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          днес до 400 софикс дали ще спрем или ще видим и по високи стойности
          Моли се тоя месец да е - ако изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            може, но първо акциите на SAP трябва да качат с 200%
            Казах 2 заплати, не 2 дивидента
            Те - отделно.

Коментар

• 02.09.2010 , 12,00 часа

Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              не мисля че ще се случи този сценарий.по скоро ще се случи друго:не вземане на участие във първите часове на търговията и към 12.30-13.00 ще се активизира търговията и ще има добри обороти и качване повече от 1.30%
              http://yfrog.com/ndpjatnichnyedemotivatorydj
              Last edited by Gaki; 03.09.2010, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Дано не те разочаровам,скъпи/скъпа,но нямам докарани 1000 лева.Причините си ги посочил.Снимките са отделна тема.Не на всички им пречат.
                проблема не е в снимките, а че си пренебрежителен към хора с различни виждания за пазара, без ти да си от която и да е група. айде успех в основната ти работа. дано там да си добър

Коментар

Дано не те разочаровам,скъпи/скъпа,но нямам докарани 1000 лева.Причините си ги посочил.Снимките са отделна тема.Не на всички им пречат.
                  Гаки ,
                  продължавай да пускаш снимките .... в интервалите между две сделки са си
                  разнообразие....

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                    естествено велик "спекулант/ка" (на борса с 200к оборот) като тебе е наясно с тези работи.
                    имаш ли поне 1000 лв изкарани със спекулации през един месец. предполагам нямаш време
                    за това докато ровиш за следващата снимка.

Коментар

Не бих могъл.Но има повторяемост в поведението на "инвеститорите".В началото на сесията СОФИКС пораства незначително /до към 1 % /,и към 13,00 часа с общи усилия на кобосчетата го слагаме в партер.Днес 400 няма да помиришем.Но вярвам да се случи през този месец.
                      естествено велик "спекулант/ка" (на борса с 200к оборот) като тебе е наясно с тези работи.
                      имаш ли поне 1000 лв изкарани със спекулации през един месец. предполагам нямаш време
                      за това докато ровиш за следващата снимка.

Коментар

• Ето и още едно мнение за днешната сесия, по обясними причини не посочвам линк

„След впечатляващите ръстове на водещите фондови борси през първия ден на месеца, с по-голяма доза на сигурност може да твърдим, че краткосрочният сентимент на пазарите премина на положителна територия", коментира Христо Томов, инвестиционен анализатор в ИП Карол, за Profit.bg.

Експертът е оптимистично настроен за борсовата търговия у нас в четвъртък, като добави, че „след налагане на този факт в българската реалност, то очакванията ми за днешната борсова сесия са свързани с продължаване на възходящото движение, започнало преди 3 дни".

Според Христо Томов измененията на индексите едва ли ще надхвърлят 1%, а „заподозрените" за това изменение отново са най-ликвидните компании на борсата.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Не бих могъл.Но има повторяемост в поведението на "инвеститорите".В началото на сесията СОФИКС пораства незначително /до към 1 % /,и към 13,00 часа с общи усилия на кобосчетата го слагаме в партер.Днес 400 няма да помиришем.Но вярвам да се случи през този месец.
                          не мисля че ще се случи този сценарий.по скоро ще се случи друго:не вземане на участие във първите часове на търговията и към 12.30-13.00 ще се активизира търговията и ще има добри обороти и качване повече от 1.30%

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            не си прави изводи от първите 5 мин

Коментар

• Довиждане за сега , когато на онзи телефон му изтече поръчката за реклама и спре да закрива позициите на борсовата търговия , пак ще започна да посещавам сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                                "Погледнал се Илия - пак в тия !".
                                не си прави изводи от първите 5 мин

Коментар

Working...
                                X