Тази тема трябва да се закрие очевидно. Оптимисстите са умрели от мизерия или нямат кинти или ги е мноого шубе. Точно тогава песимистите стават оптимисти и купуват. Днес е 80% вероятността да имаме ръст на междинародните борси даже и при данни от САЩ според очакванията. Азия се напъна на края на сесията... значи рискува... европа е ОК, само САЩ ги спъват,... само българина се озърта да не би да идва влак... мъка....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мдаа, всички прогнози май НЕ се сбъдват.
Вече пробвах на няколко пъти да правя прогнози за Софикс използвайки вълничките на г-н Елиът и имам някъде към 70% НЕуспеваемост
Гледам вчера Мика е цитирал интервю с прогноза на Христо Томов ... а Ицо според мен е симпатяга и съм се консултирал с него не веднъж, когато имам нужда, но днес е очевидно, че вчерашната му прогоноза също е неточна
Чудя се, ако изцепя една прогноза обратно на това, което очаквам дали няма да имам повече успеваемост
А ето я и нея.
Днес очаквам 395 за това прогнозирам 387!!!
Ха сега да видим...Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеднес до 400 софикс дали ще спрем или ще видим и по високи стойности
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеможе, но първо акциите на SAP трябва да качат с 200%
Те - отделно.
Коментар
-
02.09.2010 , 12,00 часа
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене мисля че ще се случи този сценарий.по скоро ще се случи друго:не вземане на участие във първите часове на търговията и към 12.30-13.00 ще се активизира търговията и ще има добри обороти и качване повече от 1.30%Last edited by Gaki; 03.09.2010, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДано не те разочаровам,скъпи/скъпа,но нямам докарани 1000 лева.Причините си ги посочил.Снимките са отделна тема.Не на всички им пречат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДано не те разочаровам,скъпи/скъпа,но нямам докарани 1000 лева.Причините си ги посочил.Снимките са отделна тема.Не на всички им пречат.
продължавай да пускаш снимките .... в интервалите между две сделки са си
разнообразие....
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеестествено велик "спекулант/ка" (на борса с 200к оборот) като тебе е наясно с тези работи.
имаш ли поне 1000 лв изкарани със спекулации през един месец. предполагам нямаш време
за това докато ровиш за следващата снимка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе бих могъл.Но има повторяемост в поведението на "инвеститорите".В началото на сесията СОФИКС пораства незначително /до към 1 % /,и към 13,00 часа с общи усилия на кобосчетата го слагаме в партер.Днес 400 няма да помиришем.
Но вярвам да се случи през този месец.
имаш ли поне 1000 лв изкарани със спекулации през един месец. предполагам нямаш време
за това докато ровиш за следващата снимка.
Коментар
-
Ето и още едно мнение за днешната сесия, по обясними причини не посочвам линк
„След впечатляващите ръстове на водещите фондови борси през първия ден на месеца, с по-голяма доза на сигурност може да твърдим, че краткосрочният сентимент на пазарите премина на положителна територия", коментира Христо Томов, инвестиционен анализатор в ИП Карол, за Profit.bg.
Експертът е оптимистично настроен за борсовата търговия у нас в четвъртък, като добави, че „след налагане на този факт в българската реалност, то очакванията ми за днешната борсова сесия са свързани с продължаване на възходящото движение, започнало преди 3 дни".
Според Христо Томов измененията на индексите едва ли ще надхвърлят 1%, а „заподозрените" за това изменение отново са най-ликвидните компании на борсата."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе бих могъл.Но има повторяемост в поведението на "инвеститорите".В началото на сесията СОФИКС пораства незначително /до към 1 % /,и към 13,00 часа с общи усилия на кобосчетата го слагаме в партер.Днес 400 няма да помиришем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене си прави изводи от първите 5 минДнес 400 няма да помиришем.
Коментар
Коментар