IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гено Тонев принципно е прав. Но такива неща са ежедневие както за нашата, така и за всички останали борси по света, това просто е част от играта , не разбирам какво е седнал да се жалва по вестниците. Като му е омръзнало от такива работи да ходи да прави компания на отец Никанор в някой манастир

Коментар

• Корки, навремето в темата за Еврохолд те посъветвах да започнеш да отделяш безкрайните си невчесани мисли в отделни параграфи и се радвам, че поне този урок си научил. Засега не се вслушваш в съвета ми да държиш нисък профил, но ще не е късно преди да станеш напълно за смях. Но поне имай уважение към другите и не обиждай човека, чието мение съм цитирал. Неведнъж в този форум съм казвал, че съм живял и работил в чужбина и никога не съм имал нищо общо с българската ИП индустрия.

Коментар

• гуантанамо, не ми приписвай думи, които не съм казал.
        относно корк, имал съм доста спорове с него, интелигентен човек беше, но честно казано, действията му на бфб не бяха от най-успешните.
        на този свят не е казано, че ако се помни дълго време някой, то това е понеже е постигнал нещо уникално в положителен аспект . някои хора се помнят точно с обратното

Коментар

• Хахахах, Гено, нямаш сраама братче, но ти казвам, че си забавен, а ти не ми вярваш.
          Виж, дори спомена мисли, че си започнал да го имитираш

хахаха, уникално, а ти си мислиш, че звучиш нещо много аристократично

хахаххаха

шоуто е добро, продължавай и кажи пак за дау накъде ще ходи

nb

Баси корка, баси чудото.Мислих си, че само на чичовото му е бъркал в червата, но явно и на теб не е простил едно време.След като толкова време не е писал, и все още е в устата на такива като теб, браво на него.

Ако четеш корки, евала брато.
          Какъвто и да си, явно си уникален.За разлика от тези еднодневнки никове, тебе те помнят години след като си престанал да пишеш.Евала братле!!!!!
          "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
            СпоменЪ, не оптимистите и песимистите ме предизвикват, а кресльовците и манипулаторите. Гаки, в темата Еврохолд потърси ник kork отпреди няколко години - ако не си се набутал тогава, сега ще имаш сили да се посмееш на безкрайни дитирамби без препинателни знаци, аналогични на тези, които сега guantanamo лее в последните месеци в темата за NYSE.
            да де, може би неправилно се изразих с това "оптимистите". аз никога не съм ги обединявал под общ знаменател, понеже сред тях има доста свестни хора.

Коментар

• СпоменЪ, не оптимистите и песимистите ме предизвикват, а кресльовците и манипулаторите. Гаки, в темата Еврохолд потърси ник kork отпреди няколко години - ако не си се набутал тогава, сега ще имаш сили да се посмееш на безкрайни дитирамби без препинателни знаци, аналогични на тези, които guantanamo лее в последните месеци в темата за NYSE.
              Last edited by Valuator; 03.10.2010, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                guantanamo не го намирам в еврохолд.Бъркам ли нещо?Защото точно търся диригент за тамошния квинтет.
                Гаки, в темата за еврохолда е трябвало да сложиш снимка на онова дърво от Avatar. по-реалистично би било някак си

Коментар

• Valuator, какво се е случило с теб? чак не мога да повярвам на очите си. от кога е тази битка с оптимистите, която водиш? и то в моя стил кажи -речи, който толкова критикуваше едно време

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    лягай и заспивай кротко, преди да е дошъл чичко паричко и да ти обясни, какво ще ти се случи с еврохолд и т.н..
                    guantanamo не го намирам в еврохолд.Бъркам ли нещо?Защото точно търся диригент за тамошния квинтет.

Коментар

• Корк, ти си за доктор, човече Повече нямам какво да ти кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                        Абе Гено, нямаше нужда толкова надълго да ми се обясняваш.От друга страна, колкото по-дълго пишеш, толкова по-забавно

Уникално грешните ти прогнози са си факт, без значения колко пъти ще си редактираш след това постовете

Хайде, плувай по течението и ако искаш,спази ми добранамерения съвет да не се занимавай повече с неща от които не разбираш!
                        Ако не искаш, с удоволствие ще продължа да се забавлявам за твоя сметка
                        Като гледам и не само аз
                        лягай и заспивай кротко, преди да е дошъл чичко паричко и да ти обясни, какво ще ти се случи с еврохолд и т.н..
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Абе Гено, нямаше нужда толкова надълго да ми се обясняваш.От друга страна, колкото по-дълго пишеш, толкова по-забавно

Уникално грешните ти прогнози са си факт, без значения колко пъти ще си редактираш след това постовете

Хайде, плувай по течението и ако искаш,спази ми добранамерения съвет да не се занимавай повече с неща от които не разбираш!
                          Ако не искаш, с удоволствие ще продължа да се забавлявам за твоя сметка
                          Като гледам и не само аз
                          "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Е,дори да си Гено,той без да иска ти прави четки-а иначе този текст трябва да бъде изографисан на челата на КФН членовете-особено на нарциса
                            Пътища за никъде
                            .................................................. ....................
                            През последните две седмици се нагледах на куп безсмислени неща на нашия пазар. То не бяха сделки между свързани лица, безпринципни изкупувания на акции и всякакъв род оптимизъм без елементарна подплата. Какво трябва да се случи у нас, за да могат инвеститорите най-накрая да проумеят, че публичният статут е нещо, което емитентите първо трябва да заслужат, а впоследствие ревностно да отстояват? Вероятно много неприятни неща с горчиви изводи след тях. А дотогава не трябва да се изненадваме, когато се източват компании, изнудват се кредитори, имитират се сделки и хвърчат празни обещания, на които не вярва дори ведомственият директор за връзка с инвеститорите.

Кризата в икономиката може и да свърши, но тази с доверието във фондовия ни пазар едва сега започва.
                            Last edited by MILOM; 03.10.2010, 21:10.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Корк, човек никога не знае дали е по-добре да отговори на многословен кресльо като теб или е по-добре да го остави сам да прекипи, но понеже намеси и друг човек, ще ти отговоря.

1. Преди месец и нещо в темата за NYSE написах препоръка до Корк и оттогава насам ми отговаря guantanamo. Риторичен въпрос - каква е вероятността Корк и Гуантанамо да са едно и също лице.

2. Вероятността да съм Гено Тонев е нулева, но уважавам смелостта на представител на ИП да коментира открито истинските проблеми на българския капиталов пазар.

3. Вероятността освен него и мен в БГ да има доста хора на мение, че на капиталовият ни пазар има нужда от наистина сериозна промяна в манталитета на инвеститори и мажоритари, сигурно също е повече от 70%.

4. Вероятността в БГ и в ИП индустрията все още да има доста заблудени и манипулативни играчи също не е малка.

5. По тези географски ширини никога не се знае колко дълго може да продължи безвремието и глупостта. Лъжата и манипулацията като че ли са национален спорт и трудно ще се разделим с тях, особено ако някой вижда келепира.

6. Капиталовите пазари в момента силно зависими от държавната политика и стимули, затова макар да съм изразявал становище за възможни развития, не си спомням в този форум да съм давал прогнози за развитието на американския или който и да е друг пазар. Аз поне трудно мога да видя прогноза за американските индекси в изразените от мен мнения в темата NYSE, които определно нямат пространствената широта на твоите прогнози за безоблачното развитие на Еврохолд от преди няколко години и дитирамбите за переспективите на капиталовите пазари в Америка от по-ново време.

7. Все пак трудно мога да откажа на настойчивата ти покана да споделя отново "прогнозата си за американските индекси за да се позабляваш ти и колегите ти с такива уникално погрешни прогнози, които наистина не са много, дори и в световен мащаб".

8. Затова отново поствам трите си скромни мнения от темата за NYSE от края на август - за да можеш да се посмееш отново, пък и ние да се посмеем заедно с теб.

Първоначално изпратено от На 25.08.2010 Valuator
                              Корк, по принцип не е лошо човек да е позитивен и добронамерен, стига да не манипулира и подвежда останалите. Писането и постването на пространствени изложения и предимно непрофесионални анализи определено не помага нито на теб, нито на останалите във форума. Макар да не ми е в стила да правя лични констатации и препоръки, ще ми се да ти кажа, че спекулирането и инвестирането в тези смутни времена не са за хора като теб и по-добре keep low profile в следващите няколко месеца , както казват англо-саксонците.
                              Първоначално изпратено от На 25.08.2010 Valuator
                              Да не забравяме, че има още доста време до средата на септември и надеждата за продължаване на стимулите като че ли засега удържа на страха от рецесия/депресия.

Няма да е лошо акциите и облигациите да удържат на натиска, защото ако настане масова паника и разпродажби, балоните при металите, петрола и всякакви други commodities не ни мърдат, а с тях и (хипер) инфлацията
                              Първоначално изпратено от на 26.08.2010 Valuator
                              ... подобно състояние в математиката се нарича инфлексна точка и в нея производната е нула, т.е. състоянието е равновесно, но нестабилно със сериозен потенциал за промяна в тренда. Или на финансов език - съществува сериозен потенциал линията на подкрепа да се превърне в линия на съпротива.
                              Last edited by Valuator; 03.10.2010, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

това ли е оптимизма Генрале? А козолуша защо го няма? той е знаменосеца на набалончването, без него не става.
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X