IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Как е оптимизма бледолики Май пак сме се насочили да тестваме дъно ли кво ли
    Чудесни дни за спекулантите

Коментар

• Как е оптимизма бледолики Май пак сме се насочили да тестваме дъно ли кво ли

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
        http://bfb.bg/?p=492

SOFIX отново сред двойкаджиите
        Поздрави за прогнозите, игнорирай тия злобари, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение

Тук не е мястото да си популяризираш сайта. Прави го някъде другаде.
          eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• Как се представиха световните класове активи за деветмесечието?

Коментар

• Като изтрезнееш, най-добре отиди на лекар. После се покрий отново за известно време или пак си смени ника.
              Last edited by Valuator; 04.10.2010, 08:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Гуантанамо, зèми пусни един линк към твоя блог.
                Нема нужда, генката може да забавлява къде по-добре

Накарай го само да даде прогноза за нещо, каквото и да е

Или пък да направи коментар за нещо, каквото и да е
                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Гуантанамо, зèми пусни един линк към твоя блог.

Коментар

• Генке, то от пазари не разбираш, това ясно, но явно си и неграмотен и не можеш и да четеш
                    Не го зная корка какъв визионер е, ама не виждам някъде да съм се сложил аз, него или когото и да е сред визионерите.
                    Виж, теб съм те махнал от тези които имат визия, но ако ми се помолиш, ще те сложа и теб там.Значи, като кажиш друг път каквото и да е, има няма с 1000 пункта в другата посока е правилната игра
                    хахаххахаххаххаха

Коментар

• Ха-ха, май доста си се наквасил тази вечер Това за опита и визията ми хареса - явно си се огледал в чашата и си се видял мнооого голям Ще ти излезе име, да знаеш Как само звучи корки-визионера с опит (от еврохолд) Явно няма да мирясяш, но не възразявам, вече взе да ми става много забавно
                      Last edited by Valuator; 04.10.2010, 01:00.

Коментар

• Генка, не мога да разбера, защо ми се обясняваш толкова?
                        Нещо на приятел ли ми се правиш?
                        Недей, нямам нужда точно от твоето приятелство.
                        Давай с развлеченията, там ти е силата
                        Пазара го остави на хората с опити и визия!
                        А ти нали знаеш, че не си от този тип хора!?

Коментар

• За ентъртейнмънта основната заслуга е твоя Даже изненадваш с неподозирани дълбини - до скоро беше известен основно като празнодумец тези дни се изявяваш като агресивен лъжец а днес вече успяваш да се проявиш като пълен простак Интересно коя ли е следващата богата своя душевност, която ще ни разкриеш

__________________________________________________ _______________________
                          Все пак в края на тази безмислена вакханалия ще помоля модератора да изтрие всички тези глупости, не само защото са в разрез с правилата на форума, но и защото засягат негативно човек, който няма нищо общо с безмисления спор в тази тема.
                          Last edited by Valuator; 04.10.2010, 00:20.

Коментар

• Генка, няма да се пуашиш, под постовете ти пише че са променяни, и кога са променяни, затова споко архивите говорят сами

И не си лягай все още, зная, че у теб има още много хляб в сферата на ентъртеймънта разбира се , моля те, ако не днес, то поне за в бъдеще не преставай да ме забавляваш с прогнозите си

Предварително благодаря за което

Коментар

• Корки, едва ли някой друг освен теб ще си спомни да съм убеждавал някого да продава, или пък да съм променял постовете си. Неистовата ти амбиция с наглост и лъжа да ме уязвиш и да обидиш случайно цитиран от мен човек са достойни единствено за съжаление и специализирана медицинска помощ. Лека нощ.

Коментар

• Гено, всичко е много просто.Аз казвам преди един месец, че дау ще ходи нагоре, ти казваш, че ще ходи надолу.
                                Тогава ДАУ е на кота 10000!
                                Ти убеждаваш другите, дори препоръчваш едва ли не да продават на тези нива.После все пак се усещаш, колко си уникално уверен в себе си и нещо ти щраква,че не си бог и си казваш, абе, я да си ги променя така постовете, че да не изглежда всичко толкова категорочно, но то все пак изглежда така , Защото си беше такова.Аз помня добре

Та днес дау е на нива с близо 1000 пункта нагоре.
                                Сега,ти чи си уникално елементарен, това е ясно на всички, но защо на черното казваш бяло, ей тва ми е вече ми е не интерсно, а много забавно
                                И продължавай да отричаш Гено, продължавай

Спомен, сори, че те въвлякох и теб.Разбирам те добре и това бе шега, но генката става за смях и не се усеща, та го гледам докъде може да стигне
                                Заедно с един небезивстен ник неписаха преди около месец немалко глупости, аз се опитвах да ги убеждавам в противното, а те не та не, то не бяха интели по 10 долара, то не бяха съпротиви на дау на ниво 10 000 , то не бяха епъли по 150 долара.
                                Мина един месец и реших да му ги пропомня на великия анализатор генката, а той нещо ме бърка, но пък няма лошо, проблема си е негов, както и уникално грешната прогноза си е негова!
                                Абсолютен факт!
                                Лека на генката от мен и много здраве

Коментар

Working...
                                X