IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    СУПЕР ЯКО КРУШЕ БЕШЕ НАНЕСЕНО ДНЕС НА БФБ -ТО.
    СОФИКС ТРЪГВА КЪМ 330 ПУНКТА, НО ДАЛИ ЩЕ СПРЕ ТАМ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА КАЖА.

Това "круше" от "круши" ли идва?
    Да не си гладен нещо?
    Сериозно, ако не ти е позната някоя дума, просто не я използвай!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• СУПЕР ЯКО КРУШЕ БЕШЕ НАНЕСЕНО ДНЕС НА БФБ -ТО.
      СОФИКС ТРЪГВА КЪМ 330 ПУНКТА, НО ДАЛИ ЩЕ СПРЕ ТАМ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА КАЖА.

Коментар

• Благодаря и на двамата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Той може прекалено да се е разтревожил и да не е в състояние в момента да пише във форума...
          О,не!"Еще не вечер,еще не вечер"./Вл.В./

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Императоре,много неща са ти позволени,но не и да проявяваш наивност.Почакай още някоя и друга седмица.Дори ATILA още не се е разтревожил.
            Той може прекалено да се е разтревожил и да не е в състояние в момента да пише във форума...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• SOFIX

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Кой простак пак разпродава бе - и що?
              Императоре,много неща са ти позволени,но не и да проявяваш наивност.Почакай още някоя и друга седмица.Дори ATILA още не се е разтревожил.

Коментар

• Кой простак пак разпродава бе - и що?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бях купувал албена 2009 като средната ми цена бе някъде около 23. Продадох 40% от купените на средна цена от около 68. В момента позициите с които смятам да играя краткосрочно са албена инвест - там не ме интересува цена, чакам да се запълни нормалното съотношение с албена, и тогава ще видя дали ще продавам или просто ще взема повече албени след това. От известно време купувам IHLBL за сега не мисля да продавам, ще видя как ще се развият нещата. Отделно имам и други позиции, при които просто чакам развръзка, може да стане и тази година може и след две три години.

Това достатъчно конкретно ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                    Рапана въпроса беше към Равновесие , а иначе твоят отговор е добър , конкретен ,ангажиращ и почтен . Какво имам в предвид : ако в бъдещ момент софикс отиде на 1000 няма как да излезнеш и да се похвалиш че си купил на 350 , както и обратния случай .Но такъв отговор няма как да получим от Равновесие .

При мен проблема (и друг път съм споделял) дойде много глупаво. Аз хванах кризата 2007 ма бях почти разпродал (портфейла ми беше колкото настоящият, като смятай че съм достигал,- поне работим със сравнения един двустаен в Люлин), но натам в опитите си да ловя дъна доста се набутах и накрая на два три пъти (във вихъра на кризата) ми се наложи да кеширам спешно (текущи разходи и вноски по лични кредити) и така........Сега, по скоро вече нямам мотивация да участвам, а не се ли заема сериозно се губи смисъла да вкарвам повече пари (то и те са ми кът последните месеци ама това е друга тема)....

Коментар

• Аз лично съм такъв песимист за нашата борсичка, че ако споделя прогнозите ми на много хора ще им настръхнат косите и ще започнат да ме хранят...
                      Доста фалити трябва да има за да мога да заява, че борсата поне частично се е изчистила от мошеници, хора с куфарчета и такива приближени до властта. В 95% от дружествата бих инвестирал само и единствено за да придобия ликвидационен дял...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Днес сме на +2.5%
                        СГРЕШЛ СИ СЪС ЗНАКА И МАЛКО В ЦВЕТА.

Коментар

• Рапана въпроса беше към Равновесие , а иначе твоят отговор е добър , конкретен ,ангажиращ и почтен . Какво имам в предвид : ако в бъдещ момент софикс отиде на 1000 няма как да излезнеш и да се похвалиш че си купил на 350 , както и обратния случай .Но такъв отговор няма как да получим от Равновесие .

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Извинен си щом ме размя от сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              ето от къде идвала отрицателната ти нагласа към всичко
                              Еееее Деска ти ако кажеш че аз имам отрицателна нагласа. Вярно че не съм най-усмисхматият човек на света и съм малко критичен към себе си и околните (за тяхно добро и само със добри намерения) ама... Че аз съм айде да не кажа от първите, ама от втората вълна борсови играчи.... Много съм слаб в прогнозите (като Пеле във футбола), ама за сметка на това винаги съм бил с голямо сърце (и "топки" извинявай че си дама)

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                                Не че бякгам - Просто не мога да ти отговоря на въпросите. Нямам идея колко ще е Софикса след 2 години.... Прогнозата ми от преди 2 години даде отклонение почти 60%... Така е и със отделните позиции - Портфейла ми е силно намален в последната година (колкото един Golf 4 на 10 год), което го прави по скоро забавление от колкото някаква инвестиция. Рядко купувам (дори си спрях Кобоса), почти не продавам тс повечето са ми стари позиции купувани на нива на Софикс между 1400 - 800 - основно купувам Банки, по малко Софарма, Химимпорт и съвсем малко Албена........Кога ще продавам - по скоро като ми дотрябват пари за някой пиянски уикенд и към момента нямам достатъчно "точки" - не зависи от икономическите събития и цените на акциите... Определено мнението ми не препоръка за купуване на акции.
                                ето от къде идвала отрицателната ти нагласа към всичко

Коментар

Working...
                                X