IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    По света - безумен оптимизъм! При нас - 2 г. дъна....
    ...
    Привет,ATILA.Най-после се показа.Без ирония казвам,че си брънка в смахнатата ми теория.Добре дошъл и успех.

Коментар

• Много сме способни, само дето някои нямат нерви.

Коментар

• Looking good !

Коментар

• Няма надежда в кочината БеГетовска...

По света - безумен оптимизъм! При нас - 2 г. дъна....
          Очевидно сме неспособни на развитие! Във всяко едно отношение!

Жалка работа... бегетовска...

Коментар

• Имам чуството, че поне трима постват под този ник - такава бъркотия му/им е в главата. За дългия става въпрос.
            Last edited by X_Y; 04.11.2010, 09:51.

Коментар

• Предстояща прожекция

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Някой може ли да даде подробности.
                "Съжалявам... парите ви са в рая"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Написал си го на майтап -- и много правилно ! При отдавна декапитализираните БФБ-дружества , ликвидационния дял на практика е нула .....И затова БФБ-то може да влезе в световната икономическа история с чистите си индекси
                  Имаш и сериозни мнения, но това не е оттях.
                  Жалко!
                  Някои хора като тръгнат по пързалката и трудно се спират ...В случая, отричане на всичко без основание за това

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                    ...подробности не, това се получава при излизането на един, а незнам дали се сещаш кво ще стане ако тръгнат да излизат няколко!
                    Спокойно излизащият засега е един и то в ликвидация .Не шашкайте паникьорчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      ...подробности не, това се получава при излизането на един, а незнам дали се сещаш кво ще стане ако тръгнат да излизат няколко!
                      自由西藏

Коментар

• Ликвидирането на позиции от голям чуждестранен инвеститор на БФБ-София продължи и днес. Индексът на „сините чипове" SOFIX ускори спада си до 2.56% и затвори на 343.97 пункта.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Хе-хех - защо мислиш, че аз тревожа?
                          Иначе - знам що по принцип не вървим нагоре и дори падаме.
                          Не ми приписвай неща,които не съм казал.Макар,че би трябвало да се поразтревожиш.Но то се отнасяше за ATILA,а при теб ставаше въпрос за проявена наивност.Не върви с твоя ник,трябва да го уважаваш,след като си го избрал

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Императоре,много неща са ти позволени,но не и да проявяваш наивност.Почакай още някоя и друга седмица.Дори ATILA още не се е разтревожил.
                            Хе-хех - защо мислиш, че аз тревожа?

Иначе - знам що по принцип не вървим нагоре и дори падаме.

Ако днес следобед застрелят Бабешките цъкли, още утре сме 15.8% нагоре....
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan
                              !
                              При мен нещата са оправени и с всеки изминал ден стават още по-добри. Отива ти този цвят - сещаш се нали.
                              Когато дойде време пак ще вляза на борсата, но до тогава ще изтече много вода.[/COLOR][/B][/COLOR]
                              Last edited by X_Y; 04.11.2010, 09:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                В 95% от дружествата бих инвестирал само и единствено за да придобия ликвидационен дял...
                                Написал си го на майтап -- и много правилно ! При отдавна декапитализираните БФБ-дружества , ликвидационния дял на практика е нула .....И затова БФБ-то може да влезе в световната икономическа история с чистите си индекси
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X